Ako riešiť zosplatnenie úveru v VÚB banke?
Ahojte. Chcem sa spýtať ci mal niekto zosplatnenie úveru od VÚB banky. Ako to vyriešil a ako to všetko prebieha
Jeden s členov rodiny ma stým problém a chcem vedieť ako to všetko prebieha. Komentujte len taky co sa im to stalo. Ďakujem
Prebieha to tak, ze idealne ist do banky a tam to poriesit osobne ako co ine k tomu. Bud v urcenej lehote zaplati/vrati alebo sa vytvori splatkovy kalendar ak nema k dispozicii celu sumu.
Alebo dostane exekuciu a bude mat zablokovane vsetko,ak je tam zabezpeka ta sa po sude preda pod cenu a zostatok aj tak musi doplatit.Len stale rozmyslam ako sa toto vlastne aj da??Lebo mame tam aj hypo aj uver.
@moni19921992 my sme mali, prisiel papier do kedy mame danú sumu vrátiť, prípadne sa dohodnúť na splátkach
@anonym_ff1d7f a ako ste to vy vyriešili dali vám nový splátkový ci nie
@anonym_ff1d7f a ako ste to vy vyriešili dali vám nový splátkový ci nie
@moni19921992 ano mame splátkový
@moni19921992 ano mame splátkový
@anonym_ff1d7f dali vám to asi priamo v banke nie vymahaci ci exekútor? Co všetko bolo treba k tomu lebo všade pisu PN strata zamestnania a podobne
@anonym_ff1d7f dali vám to asi priamo v banke nie vymahaci ci exekútor? Co všetko bolo treba k tomu lebo všade pisu PN strata zamestnania a podobne
@moni19921992 no musela som sa najprv dopátrať k človeku ktorý si to prevzal. A snim som sa dohodla, nepytal sa ma na dovody ani nič, len som mu povedala, ci je možný splátkový kalendár, jeho odpoveď ano dohodli sme vysku mesačnej splátky a hotovo. Treba komunikovať
@moni19921992 no musela som sa najprv dopátrať k človeku ktorý si to prevzal. A snim som sa dohodla, nepytal sa ma na dovody ani nič, len som mu povedala, ci je možný splátkový kalendár, jeho odpoveď ano dohodli sme vysku mesačnej splátky a hotovo. Treba komunikovať
@anonym_ff1d7f áno samozrejme viem. To sa stále komunikuje len snimi sa nedá nijak dohodnúť. A v liste sa dopatra skym to riešiť.?
@anonym_ff1d7f áno samozrejme viem. To sa stále komunikuje len snimi sa nedá nijak dohodnúť. A v liste sa dopatra skym to riešiť.?
@moni19921992 bolo to par rokov dozadu ale viem ze aj my sme mali trocha problém dopátrať sa k tomu človeku. Pevne nervy
@moni19921992 bolo to par rokov dozadu ale viem ze aj my sme mali trocha problém dopátrať sa k tomu človeku. Pevne nervy
@anonym_ff1d7f no snáď to dobre dopadne. Ďakujem
@anonym_ff1d7f no snáď to dobre dopadne. Ďakujem
@moni19921992 aka je ta suma vlastne ? Lebo su tam dosť veľké uroky
@moni19921992 aka je ta suma vlastne ? Lebo su tam dosť veľké uroky
@anonym_ff1d7f napíšte mi správu prosim ďakujem
Alebo dostane exekuciu a bude mat zablokovane vsetko,ak je tam zabezpeka ta sa po sude preda pod cenu a zostatok aj tak musi doplatit.Len stale rozmyslam ako sa toto vlastne aj da??Lebo mame tam aj hypo aj uver.
@anonym_5d0b41 môžem sa spýtať? Po akej dlhej dobe vám nastalo/prišlo zosplatenie?
@anonym_ff1d7f napíšte mi správu prosim ďakujem
@moni19921992
@moni19921992 môžem sa spýtať? Po akej dlhej dobe vám nastalo/prišlo zosplatenie?
@anonym_5d0b41 môžem sa spýtať? Po akej dlhej dobe vám nastalo/prišlo zosplatenie?
@momentanonym nam sa take nastastie nikdy nic nestalo a dufam,ze nikdy ani nestane.Asi by som umrela,ak by sa toto stalo.
@momentanonym približne 4 mesiace
@momentanonym nam sa take nastastie nikdy nic nestalo a dufam,ze nikdy ani nestane.Asi by som umrela,ak by sa toto stalo.
@anonym_5d0b41. Veľa ľuďom sa to stalo. Nebudú sa hádam pre to zabijat. Všetko sa dá riešiť len treba chcieť.....
@anonym_5d0b41. Veľa ľuďom sa to stalo. Nebudú sa hádam pre to zabijat. Všetko sa dá riešiť len treba chcieť.....
@moni19921992 takyto to zväcsa nechcu riesit,zamätaju pod koberec,kym sa da.Zial,takto byva lebo normalni ludia aj ked zoberu hypo,uver vsetko platia tak ako maju,nepodvadzaju ale riadia sa instrukciou banky,a tam kde staci iba cestne prehlasenie,banka nema dovod nieco riesit,ci presetrovat.

@moni19921992 my sme mali, prisiel papier do kedy mame danú sumu vrátiť, prípadne sa dohodnúť na splátkach