icon

Ako sa dá ušetriť ?

2. aug 2022

Ahojte ženy, kde a aké kupujete základne veci maslo,repkový olej,mlieko atd a čistiace prostriedky do domácnosti, gély na pranie, kapsule do myčky riadu ktoré vám vyhovujú rovnako ako drahšie možnosti … ?budem veľmi rada ak mi dáte nejaké typy na najvýhodnejšie obchody na nákupy pripadne aj stránky kde sa daju kúpiť vo veľkom veci za najvyhodnejsie ceny. Budem vám veľmi vďačná. A ako vyzerá váš nákupný zoznam základných vecí a aky máte rozpočet v domácnosti na to. A či ste spokojne napríklad s “neznackovymi” prostriedkami ktoré majú napr v dm, lidli…
(Iba pre predstavu, gély na pranie používame perwol, kapsule do myčky jar, a doteraz som kupovala potraviny iba v tescu a aj ostatne veci rada by som vyskúšala niečo nové lebo pri tých cenách to je ledva od výplaty k výplate..
Dúfam že som dobre položila otázky 😁 ďakujem vám za všetky rady a typy vopred ! 🙂

martinmmartin
2. aug 2022

Na kapsle do umyvacky sa vykasli....kup najlacnejsi prasok v lidli ( netabletkovany) nasyp si ho do prazdnej flasky od niecoho a odtial pohldne davkujes. Ak mas v umyvacke sol + lestidlo co kupis za par centov par krat za rok tak ani nahodou nepitrebujes kapsle vsetko v jednom. To je iba cenova pasca

xena0
3. aug 2022

Ja som s kapsulami na pranie aj do umývačky z DM spokojná veľmi🙂

buberova
3. aug 2022

Ja používam tablety do umývačky cif, keď je akcia kus stojí 11 centov pri 100ks balení, čo mi príde ako veľmi výhodná cena ;)

Základné veci kupujem hlavne v akcii, ale vždy vždy je pri mojich nákupoch alfa a omega jednotková cena..

00momo
3. aug 2022

My kupujeme obyčajne Kauflanďacke tablety do myčky+ soľ máme extrémne tvrdú vodu. Kupujem prasok gel na pranie ktory je aktuálne v akcii. Kapsule do prania výnimočne musi byt fakt súper akcia.

darinka60
3. aug 2022

Skús vojsť tu na mk do skupín Jedlá do 5 eur ,Ako sa dá ušetriť,Zľavy,akcie ,výpredaje.

liz_lemon
3. aug 2022

neviem, kolko peries, ale gely na pranie kupujem raz za cas, takze to nepovazujem za polozku, na ktorej musim nutne usetrit, ja kupujem Persil biely a fialovy, na cierne Perwoll/Woolite, periem niekolkokrat do tyzdna, ale aj tak mi vydrzia dlho, kupujem tie najvacsie balenia na 100 prani Persil vysiel na cca 15 E, takze aj keby som prala denne, tak staci na vyse 3 mesiace, polozka na pranie je zanedbatelna, to iste aj kapsule Jar do umyvacky, kupime vzdy v akcii, ked je za cca 18 E 125 ks, umyvacku tiez nepustam kazdy den, takze tie kapsule vydrzia dlho
zakladom je kupit viac, ked je nieco v akcii, ale samozrejme, len ak to aj realne spotrebujes, alebo sa to da zamrazit a pod. veci, ktore kupujes len malokedy si mozes kupit aj za plnu cenu

juliasb
3. aug 2022

Ahoj ja kupujem všetku drogeriu (úplne vsetku) značky DM a som spokojná so všetkým. Nemám pocit, že šetrím niekde na kvalite, to by som nerobila. Teraz akurát som si kúpila zubnú kefku DM a ta mi jediná nevyhovovala takže idem nazad ku Curaprox. Inak oni majú v DM aj vernostný kartičku a vracajú 10% z nákupu, to je tiež paráda. A rozpočet na drogeriu, to je taka otázka ze- podla toho koľko vás je. Vieš, my míňame len na plienky kopu peňazí atď

hiro
3. aug 2022

Namiesto kapsul do umyvacky sa mi osvedcil prasok: https://www.drogerka.sk/finish-classic-cistiaci...

nwnw
3. aug 2022

Ja sa snazim v Metre kupovat co sa da. Ale nie vsetko je tam lacnejsie.

marci77
3. aug 2022

odporucam sa pridat do skupiniek so zlavami, aspon mate prehlad, co je v akcii a co sa oplati.....ale keby ste to nevedeli, mozno by ste viac usetrili, lebo by ste to nekupili

napr. aj dr.max mava tie cenove bomby, minule tam boli aj kapsule do umyvacky v dost dobrej akcii
obcas mall da nejaku akciu na prasky na pranie a avivaze

https://www.modrykonik.sk/group/1889/
https://www.modrykonik.sk/group/9789/
https://www.modrykonik.sk/group/4587/

ninjah
6. aug 2022

Akurat som na toto odpisovala v inej diskusii a sama dala diskusiu na setrenie, ale posuniem ti aspon nase tipy. Vymenila som avivaz a lestidlo do mycky za ocot, neni vobec citit nemusis sa bat, dokonca mi v mycke ocot pomohol so zajdenymi miskami a vycistilo to :D . Periem s mydlovymi orechmi alebo gel/prasok z nich. Kozmetiku som zredukovala na tuhy sampon a tuhe mydlo. Kupili sme filter na vodu DIOS za cca 30 eur takze ostatne veci z kozmetiky ani nepotrebujem uz, lebo sa mi uplne zlepsila pokozka. Vsetko co sa da umyvam iba mechanicky, octom alebo sodou bikarbonou. Tu na koniku je aj skupina s akciami a zlavovymi kuponmi, urcite sa tam pridaj. Potraviny nakupujem v tescu cez dovoz, vies si vyfiltrovat potraviny od najlacnejsich a tym padom nestracas cas v obchode a neberies to najdrahsie v svojej vyske oci ked prechadzas regalmi :D. PRedavam veci na vinted, nejake euro sa ti vrati z toho co by ti len kyslo v skrini. Filtre na vodu, perlatory mozu pomoct pri vydajoch za vodu. Pocula som ze kurenie klimou napr v zime je lacnejsie, ako radiatormi ale nemam overene :D. Kopu veci vies kupit na bazosi, aj drogerku ktorej by si sa nechcela popripade vzdat za lacnejsiu, ze napr niekomu nesadlo ..takze zatial takto ,ak mi este nieco napadne napisem 🙂