Ako si najjednoduchšie otvoriť účet v banke?
Potrebujem si otvoriť účet v banke pre syna, má 13 rokov.
Boli sme v banke informovať sa, myslela som si že otvoria mu účet v banke kde mám ja účet. Lenže pani v banke začala rozprávať že to sa nedá otvoriť, že musel by stiahnuť apku banky do mobilu a otvorí si doma online. Že tam bude mať nejaké koleso a zatočí si a dostane za to peniaze navyše.
Čo si vytočí 10 eur len ony si robia veľké haló z toho že koľko peňazí dostane za otvorenie online.
A aj akcie do obchodov bude mať, že to sa teraz veľmi sa oplatí v kruhu mladých. A môže platiť mobilom alebo hodinkami v obchode. Vôbec sa mi to nepozdáva.
A po ďalšie potrebujem aby výpisy chodili mne aby som vedela kontrolovať či mu posielajú každý mesiac peniaze. A aj čo si za to kúpi.
Predsa som ešte ja zaňho zodpovedná tak chcem mať všetko pod kontrolou.
Chcem tak veľa? To už nedá sa normálne otvoriť si účet normálne v banke bez online a ostatných oblbovaciek?
Ja som synovi otvorila účet v SLSP nedávno. Nič zložité na tom nie je. Má 6 rokov.
Nechaj to na syna, ten nebude mat problém nainštalovať apku s prejsť procesom vytvorenia účtu. Ty si ďalej ži v roku 1990, študuj papierové výpisy z účtu a frfli na všetko čo ti kto ponúkne.
Tatrabanka oboch mam pod sebou a prehlad pohybov na ucte
A syn si otvaral Sam online studentsky a este mu cosi ptisoeli😂
Tak už to máme, stačilo ísť do ďalšej banky kde boli milé pracovníčky a všetko dopodrobna vysvetlili ukázali.
Trvalo to celé skoro hodinu, potrebovali rodný list dieťaťa, môj op údaje a ja som musela všetky papiere podpísať ako zákonný zástupca.
Tak online si to takto ani nedá spraviť, hovorím že to treba v banke. A dali mi aj potvrdenie o otvorení si účtu do ďalšej inštitúcií bez problémov. Online by som nemala nič v ruke žiadny papier.
Len som znechutená z toho že musím x krát behať a vybavovať niečo keďže mám aj menšie deti a zle sa to rieši všetko.
Nechaj to na syna, ten nebude mat problém nainštalovať apku s prejsť procesom vytvorenia účtu. Ty si ďalej ži v roku 1990, študuj papierové výpisy z účtu a frfli na všetko čo ti kto ponúkne.
@esmey Prečo by som mala čítať papierové výpisy? Mne chodia smsky keď niečo mi strhnú z účtu. Ale vidíš že nie všetko online je lepšie. Skôr by som povedala horšie.
Keby si to vybavila online nemusis nikam behat. Si mlada caka ta elektronizacia, o chvilu ti vsetky uradne listiny budu chodit iba online aj podpisovat sa budes online....nezvladnes to.
Tvoj 13r syn by ten ucet online zvladol zalozit.
Vypis z uctu ti nechodi v sms.
Do apky som nahrala rodný list a podpísala som sa kódom, ktorý mi prišiel do správy. Do žiadnej banky som nič riešiť nemusela ísť. Karta prišla poštou.

tak si jednoducho mala trvať na svojom - buď mi účet otvoríte alebo prechádzam do inej banky, kde mi budú ochotní vyhovieť, pripadne si jej mala dať telefón do ruky nech ti to ukáže… to je také ťažké? ☺️