Ako skryť podúčet vo VÚB internet bankingu?
Milé žienky, potrebujem poradiť, lebo som zúfalá. Ak vojdem do IB a tam mi vyskočí na kliknutie "účty" môk klasik účet, potom podúčet a sporiaci účet. Lenže ten "podúčet" mal byť akože tajný, aby o ňom nikto nevedel. Lenže po prihlásení mi stále vyskočí. Neviem ho nejako v nastaveniach ukryť? Čo myslíte, prečo by som si ho ináč zriaďovala? Ja som chela samostatný, ale ten sa údajne nedá zriadiť pod tým istým rodným číslom.
Ten druhý účet bol zriadený preto, aby nik iný o ňom nevedel. Pracovníčka banky o tom vedela, ale aj tak ma zmiatla, lebo platím 14€ za oba účty. Lenže ak sa prihlásim do IB , lebo manžel chce "vidieť" , čo sa tam deje, tak som v pi**
Ten druhý účet bol zriadený preto, aby nik iný o ňom nevedel. Pracovníčka banky o tom vedela, ale aj tak ma zmiatla, lebo platím 14€ za oba účty. Lenže ak sa prihlásim do IB , lebo manžel chce "vidieť" , čo sa tam deje, tak som v pi**
@anonym_autor robila som v banke a nikdy som o tom nepočula, že účet by bol skrytý. Veď si otvor ten účet v inej banke.
Tajnosti pred manželom. To určite dobre dopadne.
Založ si účet vo Fio zadarmo, tam si môžeš posielať.. , a tento zruš.
Tajnosti pred manželom. To určite dobre dopadne.
@zero1 nemalo by to byť, ale zrejme má na to autorka témy dôvod, možno sa pripravuje an rozvod s manipulatívnym mužom, je to čisto jej vec, nepýtala sa na to, či má alebo nemá skrývať pred mužom sporiaci účet. A nevieš, kde všade si posiela eurá on. Nerieš
Vsak si chod zriadit ucet do uplne inej banky. Amaterska chyba ak sa pripravujes na odchod od nie dobreho muza
@anonym_autor zriad si účet úplne v inej banke. to ta pracovníčka banky asi nepochopila, lebo keď je raz nieoc tak nastavené v aplikácii tak to nezmeníš.
Ak ide o rozvod tak najlepšie na niekoho iného meno, nemáš súrodenca ktorému veríš? Pripadne na rodičov
@anonym_autor ... lebo pri rozvode sa vsetky peniaze budu delit... a pred sudom by som neskryval radsej ziadne... rohodne nie pod svojim menom.
Inac teda, platit v dnesnej dobe za ucet (ucty) a 14 eur... ked mas minimalne 3-4 banky zdarma
myslim, ze to nepojde, mne ked dali dcerin ucet do IB, lebo sa rusili vkladne knizky, stake som ho videla ako prvy po prihlaseni, aj platit ked som isla som kolko krat zaplatila z neho, lebo bol prvy. pytala som sa v banke a ze nevedia s tym nic robit, ani poradie zobratovania si neviem prehodit.
@anonym_autor ... lebo pri rozvode sa vsetky peniaze budu delit... a pred sudom by som neskryval radsej ziadne... rohodne nie pod svojim menom.
Inac teda, platit v dnesnej dobe za ucet (ucty) a 14 eur... ked mas minimalne 3-4 banky zdarma
@anonym_7294a9 mne napríklad v banke povedali, že pri rozvode muža do môjho účtu nič, ak nie je disponent,čo ma prekvapilo A my sme sa potom dohodli, vôbec sme to neriešili cez súd.
@anonym_7294a9 mne napríklad v banke povedali, že pri rozvode muža do môjho účtu nič, ak nie je disponent,čo ma prekvapilo A my sme sa potom dohodli, vôbec sme to neriešili cez súd.
@ibrunova tak do uctu asi nic, ale do penazi ano... Ak mate BSM, tak podla zakona urcite... dohodnut sa samozrejme mozte...
Skús cez aplikáciu - nastavenia - osobne - domovská stránka a tam si vieš odstrániť čo sa ti nemá zobrazovať. Či to bude zobrazovať na IB to neviem ale vyskúšať mozes
Ja mam sporiaci ucet a viem si zrusit zobrazovanie cez nastavenia tieto
@aaadkaaa Mne vôbec neukazuje "nastavenia" , čo nechápem.
Prečo si inej banke neotvoris účet.
Možno v IB je to inde ako v aplikácii.
@anonym_autor tak to je zvlastne. Nemas tam toto koliesko,co som zakruzkovala?
@aaadkaaa ja to mám v PC a neukazuje mi to. Nemám net v mobile.
@anonym_autor robila som v banke a nikdy som o tom nepočula, že účet by bol skrytý. Veď si otvor ten účet v inej banke.
@anos18 v George je možnosť skryť učet bez problémov.
Ale v pohyboch aj tak bude vidieť že niekam odchádzajú peniaze. Čo tak nesklamať manželovi ?
Ale v pohyboch aj tak bude vidieť že niekam odchádzajú peniaze. Čo tak nesklamať manželovi ?
@anonym_28482d ak je to dement a chce od neho odísť tak len nech klame ak jej to má pomôcť

Heslo do IB vieš len ty, takže nikto iný ti to nevidí čo tam máš.
Na porovnanie vo FIO podúčty nie sú, každý účet má riadny samostatný IBAN ale v nastavení IB aj mobilu je možné skrývať bežné aj sporiacie účty, takže na bežné pozeranie sú skryté, ani pri zadávaní prevodu ich neponúka.
Keď už založ si iný účet v inej banke, môžeš vyskúšať Revolut a aspoň využiješ na cesty do zahraničia majú lepšie kurzy pri platbe v cudzej mene aj vieš použiť akýkoľvek bankomat bez poplatku Revolutu.