Ako uplatniť príspevok na športovú činnosť dieťaťa?
Uplatnili ste príspevok na športovu činnosť dietata v zamestnaní?
áno..
Ano
@ivuska00 môžte mi napísať ako to funguje?
@valeriatothova1 V klube mi dali vyhlásenie o uhradení, v práci som si vytlačila žiadosť+ tlačivo: vyúčtovanie oprávnených výdavkov + výpis z môjho účtu o platbe. Kľudne choď za vašou ekonómkou, ona by ťa mala naviesť...
@valeriatothova1 V klube mi dali vyhlásenie o uhradení, v práci som si vytlačila žiadosť+ tlačivo: vyúčtovanie oprávnených výdavkov + výpis z môjho účtu o platbe. Kľudne choď za vašou ekonómkou, ona by ťa mala naviesť...
@ivuska00 ďakujem,to robíš každý mesiac alebo stačí raz do roka?a keď niečo kúpiš napr.sportovu výbavu alebo šaty na šport?
@ivuska00 ďakujem,to robíš každý mesiac alebo stačí raz do roka?a keď niečo kúpiš napr.sportovu výbavu alebo šaty na šport?
@valeriatothova1 noo, ja platím klubu polročne, tak odovzdávam tlačivo polročne. Veci pomimo (potrebné na šport) tam myslím nespadajú. Len poplatok klubu...
@ivuska00 prosím a to môže kto každý žiadať?
@ivuska00 prosím a to môže kto každý žiadať?
@macilaci https://mincrs.sk/prispevok-na-sportovu-cinnost... prečítaj si, tam sú všetky info 🙂
@macilaci https://mincrs.sk/prispevok-na-sportovu-cinnost... prečítaj si, tam sú všetky info 🙂
@ivuska00 ďakujem.
Ano, davam preplacat.
precitaj si zakon co sa o tom pise.
ziadne oblecenie, ziadne pomocky,
cisto sa preplaca len vyuctovanie poplatkov do klubu, ziadne somariny okolo.
su nato presne pravidla, nie kazdy moze zaziadat. je to ako ked ziadate "Dankov preukaz". Sportovy klub musi byt registrovany v spravnom registri, dieťa minimalne 6 mesiacov registrovane v klube, maximalne 500€ rocne (z nich sa preplati 55perc nakladov). Je jedno ci mas jedno dieta alebo 5 deti, vsetko je spolu. Nedostanes vyuctovanie za 2500€ (5 deti), ale len 500€ (275€ po prepocte za 5 deti).
U nas mame taktiez tlacivo ked to podavam, vypis z banky tiez , ze som to platila z mojho uctu.

nie, a ako to funguje?