Ako ušetriť peniaze pri náraste cien?
Podnájom, potraviny, všetko ide hore. Strašne
Určite nie si jediná.
@ksenia16 Len Tebe ide vsetko hore?
A ceny pôjdu ešte hore. Obchodníci majú straty vďaka beztrestnym krádežiam a potrebuju dorovnávať straty
Treba si nájsť lepšie platenú prácu
Pre nás majú lacnejšie u nás v obchode predavačka mi dá za polovicu nakúp.Aj elektrárne mám doma aj plynárne aj vodarne.A teraz važne si myslíš že ostatný čo. Treba si najsť lepšie platenu prácu.A nie bedakať.Toto vie každý občan SR čo si napísala do fora.
Áno, dnes som si v Lidli všimla pri masle že " sledované kamerami " či ako to tam bolo 🤣 .
Vtipné mi to prišlo, že zrovna pri masle.
@alickapusinka a prečo ma tu učíš? Nepáči sa téma, môžeš kľudne odísť
My ostatní pracujeme a žijeme tak aby sme mali na kazdy deň
@ksenia16 asi robíš niekde chybu treba sa zamyslieť a nakupovať len to ce nutne a to vo je lacnejšie my sme štyria a za potraviny a drogérii zaplatím mesačne do 400 eur a v pohode všetko zvládame aj keď sa zdražuje
@andrejka1974 áno, a bývate u rodičov? Zadarmo
@ksenia16 nie bývam vo vlastnom byte a zároveň mám aj dom takže energie platím dvakrát všetko sa dá len treba vedieť ako a neutracat za blbosti
@andrejka1974 kúpili ste dom alebo zdedili
@andrejka1974 ...asi tak.Do 500 € dám v pohode 5 ľudí na mesiac.A ešte aj odložím.
@ksenia16 Ako to pomoze Tvojmu rozpoctu, ked zistis povod nehnutelnosti cudzej osoby? Ak Ti nevychadza, tak mas dve moznosti-znizit naklady, alebo zvysit prijem.
@doriiis z 500 eur nakŕmiš mesačne 5 ľudí a ešte aj odložíš z toho. Čarujes,alebo čo?

A otázka je aka?