icon

Kto dokáže vyžiť z 500 € a ešte si aj niečo odložiť?

Včera o 19:49

Ahojte, je tu niekto, kto dokáže vyžiť z 500 € a ešte si aj niečo odložiť?

Momentálne som na rodičovskej dovolenke, neplatím nájom ani energie, takže v podstate nemám žiadne väčšie výdavky.

Platím len potraviny pre dieťa a občas aj pre nás.
Zaujímalo by ma, ako to zvládate vy – či sa vám darí aj niečo ušetriť a ako na to? 🙏
Priznám sa, že keď vidim nejaké oblečenie hlavne pre naše dieťa tak to hned kúpim a niekedy si kúpim aj ja na seba. Chcela by som chodiť na nechty, mihalnice. Kna by zaujímalo že koľko si odkladáte z takej malej sumy.

Strana
z2
anonym_4f47f2
Dnes o 07:52
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty reagujes uplne presne,ako ta s tou oslavou.Ale,ze presne.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_4f47f2
Dnes o 07:57

Na co zakladas diskusie,uz neviem kolkatu,ked si potom arogantna a vlastne setrit nemusis.No tak bud setrim a nekupujem blbosti,alebo teda nesetri,lebo aj o seba sa musis starat.No tak ta muz potom asi tak moc nemiluje,ked sa bojis,ze ta opusti,lebo nemas hubu ako kacica,mihalnice 2km dlhe,ze mu s nimi pomaly oci vypichnes,nech sa nediva na ine.Nechty dlhe kilometer.Botox vsade kde sa da.

anonym_4f47f2
Dnes o 07:58

A samozrejme,este viac to dokazujes tymi mazanymi komentami.

anonym_4d08fc
Dnes o 08:03

Čo písala v tých komentoch, čo zmazala? Lebo aj ten názov diskusie si asi zmenila sama 😀

anonym_4f47f2
Dnes o 08:05
@anonym_4d08fc

Čo písala v tých komentoch, čo zmazala? Lebo aj ten názov diskusie si asi zmenila sama 😀

@anonym_4d08fc ja nemam slov

anonym_4f47f2
Dnes o 08:07
@anonym_4d08fc

@anonym_4d08fc ale je to ta ista,s tou oslavou,aj ked sa snazila,akoze ona nie.Ale ta arogancia je rovnaka,a ten podnajom plati,lebo jej muz setri na hypo,co ale zase im nedaju ak robi na cierno,co v dalsom komente napisala,ze pracuje aj normalne.

tiezjedna
Dnes o 08:07

@admin???

puertorico
Dnes o 08:10
@anonym_4f47f2

Neni to ta s tou oslavou??Co robi pre dieta oslavu a chce zacat setrit z rodicaku od maja,lebo sa boji svojho muza,co jej slubil zafinancovat oslavu a bala sa mu povedat sumu??

@anonym_4f47f2 a nebola to tá čo potom písala že ona na to má peniaze , že podniká , len muž jej sľúbil že to zaplatí a bojí sa ho opýtať ?

anonym_4f47f2
Dnes o 08:12
@puertorico

@anonym_4f47f2 a nebola to tá čo potom písala že ona na to má peniaze , že podniká , len muž jej sľúbil že to zaplatí a bojí sa ho opýtať ?

@puertorico ale predtym nic o podnikani a inych veciach nepisala,to zase boli doplnene bludy,aby to nevyznelo,ze ta ista osoba.Ale tu aroganciu uz rozpoznas na kilometre.

Strana
z2