Ako výhodne poistiť 3-izbový byt?
Ahojte, chcem si dať poistiť byť, 3 izbový, plocha 57 M2 bez pivnice a balkóna. Chcela som si vypočítať sumu, ale všade chcú aj údaje, aby ma hneď mohli otravovať. Ja som si to chcela v kľude sama prerayať a preštudovať. Kde mate vy poistené byty? Kde sú najvýhodnejšie ceny a pokryjú všetky škody? Koľko platíte? Na čo si dávať pozor? Dakujem
V súčasnosti to má najlepšie nastavená Uniqa a aj cenovo vychádza dobre. Ponúka už aj predĺženú záruku na spotrebiče, opravu, pri zemetrasení kryje všetky stupne. Viem vám to prepočítať, s tým, že nie sú potrebné k tomu žiadne bližšie osobné údaje okrem parametrov o byte.
Za mna premium
Ak chces poslem ti ponuky do vsetkych poistovni, tam si vies popozerat co potrebujes..
urcite si daj Kooperativu, to je najlepsia poistovna na svete 😂
Hlavne rieš nielen poistenie domácnosti ale aj poistenie nehnuteľnosti. Pretože každé rieši niečo iné a potrebuješ oboje. A rieš reálne poistné sumy. Lebo mať nastavené limity nízko, aby si mala lacnú poistku sa neoplatí. My máme Allianz, nehnuteľnosti aj autá a aj život. Vyberali sme poisťovňu, nie cenu.
57m2 a trojizbák?
@sassy_girl áno.
@sassy_girl je to menší trojizbak
asi má dobrú dispozíciu, lebo ja mám 57m2 dvojizbák a neviem kde by sa tu zmestila ešte jedna izba
@sassy_girl tak my sme len ja a dieťa, takže v pohode. dve izby sú ok, jedna je menšia, kuchyňa je malá aj kúpeľňa,ale lokalita je skvelá a nám to stačí. Sú aj väčšie,ale na to by som už nemala finančne
@sassy_girl kolega ma 60 M2 trojizbak a sú tam styria
jasne, hlavne že sú 3 izby🙂 môžem sa ešte opýtať že koľko m2 majú tie 3 izby?
@sassy_girl joj tak to netuším, ešte tam nebývam...až v decembri... Ale ako úplne v pohode spálňa, obývačka je väčšia, z tej by som ubrala a pridala viac kuchyne alebo kúpeľne ale tak je to tak ako to je a stačí nám to. Detská je v pohode veľkosť na posteľ,stôl písací,skriňu... Len kuchyňa je taká mini,že stôl bude musieť byť len nejaký úplne mini
@sassy_girl ja som pôvodne pozerala len 2 izbové, takže tá jedna izba je aj tak plus ..
paráda🙂 ja som radšej za viac oddeleného priestoru a nemám rada kuchyne spojené s obývačkou (mám to), teraz je to ale veľmi moderné a všade to dávajú. V novostavbách je už spojené všetko so všetkým pomaly.
@sassy_girl to ani ja tak... Aj tu boli novostavby a podľa fotiek bolo spolu obývačko kuchyno chodba dvojizbak
@sassy_girl ako v susedoch ten slovenský sitcom
ten som nepozerávala, ale asi viem čo myslíš🙂 a veľmi mi v novostavbách chýba miestnosť,alebo aspoň priestor na sušenie prádla, ja mám sušiak stále v obývačke, ani ho neskladám, vyzerá to hrozne. A o nejakom kutlochu na veci ani nehovorím..v 2 izbáku to moc neriešia ale v 3 a viac by mohli.
Ak chcete kalkulačku "oslobodenú" od otravovania call centrom, len na hranie, napíšte mi, pošlem Vám.
@katulienkax Len to nie! Ak sa v Obcanovi za dverami riesi problem s plnenim, je to na 90% Kooperativa. Mam s nimi aj jazyk osobnu skusenost, skoda 320 EUR, plnenie 72 EUR. Nemala som nervy dohadovat sa s nimi, poistku som vypovedala, roky som v Allianz, vzdy som s plnenim bola spokojná.
@evansova podľa mňa to myslela ironicky 😃

Ja to mam sice v Uniqe, ale vzdy sa spolieham na pracu a odporucanie sprostrredkovatela, co spolupracuje so vsetkymi poistovnami, lebo produkty sa menia aj moje poziadavky sa mozu zmenit v case...