icon

Ako výhodne poistiť 3-izbový byt?

7. nov 2024

Ahojte, chcem si dať poistiť byť, 3 izbový, plocha 57 M2 bez pivnice a balkóna. Chcela som si vypočítať sumu, ale všade chcú aj údaje, aby ma hneď mohli otravovať. Ja som si to chcela v kľude sama prerayať a preštudovať. Kde mate vy poistené byty? Kde sú najvýhodnejšie ceny a pokryjú všetky škody? Koľko platíte? Na čo si dávať pozor? Dakujem

zic
7. nov 2024

Ja to mam sice v Uniqe, ale vzdy sa spolieham na pracu a odporucanie sprostrredkovatela, co spolupracuje so vsetkymi poistovnami, lebo produkty sa menia aj moje poziadavky sa mozu zmenit v case...

matus_ik
7. nov 2024

V súčasnosti to má najlepšie nastavená Uniqa a aj cenovo vychádza dobre. Ponúka už aj predĺženú záruku na spotrebiče, opravu, pri zemetrasení kryje všetky stupne. Viem vám to prepočítať, s tým, že nie sú potrebné k tomu žiadne bližšie osobné údaje okrem parametrov o byte.

sweet20
7. nov 2024

Za mna premium

sweet20
7. nov 2024

Ak chces poslem ti ponuky do vsetkych poistovni, tam si vies popozerat co potrebujes..

katulienkax
7. nov 2024

urcite si daj Kooperativu, to je najlepsia poistovna na svete 😂

melanta
7. nov 2024

Hlavne rieš nielen poistenie domácnosti ale aj poistenie nehnuteľnosti. Pretože každé rieši niečo iné a potrebuješ oboje. A rieš reálne poistné sumy. Lebo mať nastavené limity nízko, aby si mala lacnú poistku sa neoplatí. My máme Allianz, nehnuteľnosti aj autá a aj život. Vyberali sme poisťovňu, nie cenu.

sassy_girl
7. nov 2024

57m2 a trojizbák?

autor
7. nov 2024

@sassy_girl áno.

autor
7. nov 2024

@sassy_girl je to menší trojizbak

sassy_girl
7. nov 2024

asi má dobrú dispozíciu, lebo ja mám 57m2 dvojizbák a neviem kde by sa tu zmestila ešte jedna izba

autor
7. nov 2024

@sassy_girl tak my sme len ja a dieťa, takže v pohode. dve izby sú ok, jedna je menšia, kuchyňa je malá aj kúpeľňa,ale lokalita je skvelá a nám to stačí. Sú aj väčšie,ale na to by som už nemala finančne

autor
7. nov 2024

@sassy_girl kolega ma 60 M2 trojizbak a sú tam styria

sassy_girl
7. nov 2024

jasne, hlavne že sú 3 izby🙂 môžem sa ešte opýtať že koľko m2 majú tie 3 izby?

autor
7. nov 2024

@sassy_girl joj tak to netuším, ešte tam nebývam...až v decembri... Ale ako úplne v pohode spálňa, obývačka je väčšia, z tej by som ubrala a pridala viac kuchyne alebo kúpeľne ale tak je to tak ako to je a stačí nám to. Detská je v pohode veľkosť na posteľ,stôl písací,skriňu... Len kuchyňa je taká mini,že stôl bude musieť byť len nejaký úplne mini

autor
7. nov 2024

@sassy_girl ja som pôvodne pozerala len 2 izbové, takže tá jedna izba je aj tak plus ..

sassy_girl
7. nov 2024

paráda🙂 ja som radšej za viac oddeleného priestoru a nemám rada kuchyne spojené s obývačkou (mám to), teraz je to ale veľmi moderné a všade to dávajú. V novostavbách je už spojené všetko so všetkým pomaly.

autor
7. nov 2024

@sassy_girl to ani ja tak... Aj tu boli novostavby a podľa fotiek bolo spolu obývačko kuchyno chodba dvojizbak

autor
7. nov 2024

@sassy_girl ako v susedoch ten slovenský sitcom

sassy_girl
7. nov 2024

ten som nepozerávala, ale asi viem čo myslíš🙂 a veľmi mi v novostavbách chýba miestnosť,alebo aspoň priestor na sušenie prádla, ja mám sušiak stále v obývačke, ani ho neskladám, vyzerá to hrozne. A o nejakom kutlochu na veci ani nehovorím..v 2 izbáku to moc neriešia ale v 3 a viac by mohli.

jarka_black
7. nov 2024

Ak chcete kalkulačku "oslobodenú" od otravovania call centrom, len na hranie, napíšte mi, pošlem Vám.

evansova
8. nov 2024

@katulienkax Len to nie! Ak sa v Obcanovi za dverami riesi problem s plnenim, je to na 90% Kooperativa. Mam s nimi aj jazyk osobnu skusenost, skoda 320 EUR, plnenie 72 EUR. Nemala som nervy dohadovat sa s nimi, poistku som vypovedala, roky som v Allianz, vzdy som s plnenim bola spokojná.

petracandle
8. nov 2024

@evansova podľa mňa to myslela ironicky 😃