icon

Ako vypísať ročné zúčtovanie bez daňového priznania?

16kristina02
15. jún 2011

Ahojte, potrebovala by som poradiť. prišiel mi papier zo zdravitnej poistovni že mam odovzdať ročne učtovanie za rok 2010, v roku 2010 som bola Januar a februar ako SZČO potom som nastupila na matersku dovolenku. Tento rok som si daňove priznanie nepodala za rok 2010 kedže mi bolo povedané že ak som nemala príjem vyšší v tom roku ako 2169.90e tak sa daňove prizanie nepodáva. Išla som teraz vyplniť to ročné zučtovanie cez Inetrent a ono to chce odomna zaklad daňe a výdavky na poistné. Baby ako mám pokračovať teraz dalej, ked nemám daňové priznanie a potrebujem urobiť ročné zučtovanie do zdravotnej poistovni? Ďakujem za rady.

jaduska
16. jún 2011

a za tie dva mesiace si si platila zdravotné poistenie? Aj keď si daňové priznanie k DzPFO nepodávala, tak do zúčtovania na zdr.poistenie by si mala dať svoj príjem....najlepšie by bolo zájsť na pobočku zdravotnej poisťovne, oni tuším majú povinnosť pomôcť s vyplnením zúčtovania....

sendyhubka
16. jún 2011

základ dane dáš nula aj výdavky na poistné dáš nula, len do riadku úhrn zaplatených preddavkov dáš sumu ktorú si v roku 2010 zaplatila.