Ako vypočítať daň z príjmu pre živnosť?
Ahojte .
Vedel by mi niekto polopate🙂 vysvetliť ako je to s daňou?
Dajme tomu za rok by bol obrad 1200€ aká sa z tento sumi platí daň?
Ďakujem veľmi pekne.
Žienky milé, viete mi prosím poradiť odpoveď na túto otázku?
Ďakujem ♥️DO KOĽKÝCH DNÍ JE FYZICKÁ OSOBA, KTORÁ ZÍSKA POVOLENIE ALEBO OPRÁVNENIE NA PODNIKATEĽSKÚ ČINNOSŤ POVINNÁ ZAREGISTROVAŤ SA U MIESTNE PRÍSLUŠNÉHO Správcu dane - Daňovom úrade?
Ďakujem ♥️
@zalka ďakujem veľmi pekne.
Žienky milé 🙂
Poradíte mi prosím?
Ak mám miesto podnikania iné ako trvalé bydlisko a aj pošta mi bude chodiť na miesto podnikania.Dajú mi ju ak mám v občianskom preukaze trvalé bydlisko?
Bude stačiť sa preukázať živnostenským listom?
Ďakujem veľmi pekne 🥰
A ešte otázočka 🙂
Na pošte sa dá nahlásiť presmerovanie pošty na inú adresu ( dala by som trvalé bydlisko)
Nebude ti úradnom vadiť?
Že miesto podnikania a komunikačná adresa ostane pôvodná a len si presmerujem poštu na miesto trvalého bydliska?
Ďakujem vám veľmi pekne žienky za odpoveď ♥️♥️♥️
Normálne ti dajú poštu v mieste podnikania.
@daniela1911 ďakujem za odpoveď 🙂♥️
A ešte otázočka,na faktúre musím dať adresu miesta podnikania,alebo môže byť aj moje trvalé bydlisko?
Ďakujem veľmi pekne 🥰
Prečo nemáš účtovníčku?
To, čo máš v živnostenskom oprávnení. A aj údaje kto vydal živnostenské oprávnenie.
@daniela1911 ďakujem veľmi pekne 🥰🥰🥰
Veľmi si to vážim 🙂
@blonde_bella mám, ale snažím sa zisťovať si aj takto veci.
Treba mi vydať prvú faktúru tak som trošku v strese.🙂 Som úplný laik a treba sa mi proste tieto vecí naučiť a poisťovať.
Ale toto je otázka na ňu, preto ju máš a preto jej platíš.
Ty nezisťujem, len sa pýtaš na MK zadarmo a bez roboty, keby si to aspoň vygooglila…
Alebo mi napis a pošlem ti faktúru a potom sa má môžeš pýtať na 3 otázky denne 🙂 Neber ho v zlom, ale práve Laik sa má držať účtovnícky za sukňu. Držím ti palce v podnikaní. A vypinam sa z diskusie.

@mojenko23 aha dobre super, ďakujem veľmi pekne.Pozisťujem to 🥰