Ako vypočítať PN dávku pri dennej mzde 1,87 €?
Ako mám vypočítať koľko dostanem pn-ku, ak za deň mám 1,87000000€
@lenka2321 za den mas 1 euro a 87 centov?
@balerina2025 No neviem, či sa pomýlili alebo fakt mi to tak vychádza na deň mi vychádzalo v práci 6€ na hodinu, nechápem prečo tam mám napísané takto
@balerina2025 No neviem, či sa pomýlili alebo fakt mi to tak vychádza na deň mi vychádzalo v práci 6€ na hodinu, nechápem prečo tam mám napísané takto
@lenka2321 nepracujes na dohodu?
@lenka2321 nepracujes na dohodu?
@balerina2025 na zmluvu na dobu neurčitú
@lenka2321 to je velmi divne. tebe dosiel uz vymer prepocitany SP?
@lenka2321 to je velmi divne. tebe dosiel uz vymer prepocitany SP?
@balerina2025 Tu je ten výmer
@lenka2321 ale ty musis strasne maloz arobit za mesiac ked ti dosiel tento vymer?
@lenka2321 od kedy máš zmluvu na dobu neurčitú?
@lenka2321 no tak vynásobiť 1,87 počtom dní PN asi vieš či?
no ak si zamestnana na 1 hodinu denne len kvoli odvodom tak jej to takto môže vychádzať....
@balerina2025 to sa určite pomýlili skus zavolať na sociálnu ja som teraz PN a na hodinu mam v práci 6,25€ a výmer mi prišiel 25,13€ na deň.
@balerina2025 to sa určite pomýlili skus zavolať na sociálnu ja som teraz PN a na hodinu mam v práci 6,25€ a výmer mi prišiel 25,13€ na deň.
@butterfly333 ved prave ze to nedava logiku
moze to tak vyjst, robila si v roku 2024?
@butterfly333 ved prave ze to nedava logiku
@butterfly333
@nika23t
@balerina2025 prečo by to musela byť chyba? Autorka dala príliš málo informácií,aby sa to dalo hneď takto vyhodnotiť
za 1,87000000 nerobia ani otroci nie to ešte niekto v normalnej práci.
@lenka2321 ty máš podľa mňa oficiálne asi tak hodinový denný úväzok, reálne pracuješ 8,50 ale načierno.
@martul ktovie vi pracuje ved mala v januari termin porodu bez naroku na matersku
potom v maji niekam nastupila (asi fiktivne) a davala vypoved a pn a takze kludne to mohlo tak vyjst to nie je jej hodinova mzda ale narok na davku urceny z jej VZ
Veď pn sa počíta z denného vymeriavacieho základu, 3 dní 25%, do 10teho dňa 55% zamestnávateľ, potom poisťovňa 55%. To by ma zaujímala tá výplata ak vymeriavací je 1,87.. a teda prvé tri dni dostať 47 centov, paráda.. to bude zrejme práca na čierno, neplatiť odvody, ale dávky brať už áno..
@martul ktovie vi pracuje ved mala v januari termin porodu bez naroku na matersku
potom v maji niekam nastupila (asi fiktivne) a davala vypoved a pn a takze kludne to mohlo tak vyjst to nie je jej hodinova mzda ale narok na davku urceny z jej VZ
@mamina7070 už som čítala, v decembri sa jej narodilo bábätko, možno robí dní v mesiaci popri rodičáku.
@lenka2321 😲😲😲 vážne? Ty v akej firme pracuješ? Či robíš predavačku v čínskom obchode? Lebo viem od známej, že tam sú také odmeny za prácu.
@mamina7070 už som čítala, v decembri sa jej narodilo bábätko, možno robí dní v mesiaci popri rodičáku.
@ekira1 jaj tak to potom ale robi na dohodu, to existuje pri klasickom TPP takto zarobit? ci existuje tpp aj na 2hod napriklad?
Aka chyba 🙈, však ake odvody taka PN, my nevieme ako pracujes a co za teba odvadza zamestnavatel. Očividne malo.
Aka chyba 🙈, však ake odvody taka PN, my nevieme ako pracujes a co za teba odvadza zamestnavatel. Očividne malo.
@a_andrejka4 co poznam, dohodari zvyknu byt plateny vselijako. kamoske tiez vysla podpora snad 50 eur na mesiac ale to len preto ze ten jej sef jej dal zmluvu len na 10hod mesacne, a vsetko ostatne mala ona na ruku, smutne ze tak robila az 8 rokov. potom mozu taki ludia plakat do vankusa, ved maju na prt socialne davky
@a_andrejka4 co poznam, dohodari zvyknu byt plateny vselijako. kamoske tiez vysla podpora snad 50 eur na mesiac ale to len preto ze ten jej sef jej dal zmluvu len na 10hod mesacne, a vsetko ostatne mala ona na ruku, smutne ze tak robila az 8 rokov. potom mozu taki ludia plakat do vankusa, ved maju na prt socialne davky
@balerina2025 keby len dohodari, este stale sa najdu aj firmy ktore zamestnavaju oficialne ludi za minimalku a zvysok doplacaju naruku potom su tiez ludia prekvapeni