Ako vytlačiť viac obratov z účtu v George?
Pekný večer, potrebujem si vytlačiť obraty z účtu v Slovenskej sporiteľni. Kde najdem v aplikacii George takúto možnosť? Viem vytlačiť iba samostatne jednu platbu na A4. Ale potrebujem vytlačiť zaradom všetky platby, tak aby mi vytlačilo na jednu stranu aspoň 20-30 obratov. Viete mi s tým pomôcť. Vďaka
Vyberieš si dátum od - do a hneď pod tým máš ikonu exportovať, resp. tlačiť
@thirstymonk ale ja toto v apke nemám 😏
len neviem či sa to dá za aktuálny mesiac. lebo za predchádzajúce si vieš stiahnuť výpis…
@biba_18 potrebujem vytlačiť od 1.1 až doteraz
@thirstymonk ale ja toto v apke nemám 😏
@biba_18 ani ja to tam nevidím...hm
zalozka “funkcie” a tam je “vypisy z uctu”
Vyberieš si dátum od - do a hneď pod tým máš ikonu exportovať, resp. tlačiť
@thirstymonk toto je odkedy appka?
@anonym_autor v aplikacii nie.
Ale bez ohladu, ze mas aplikaciu v mobile, sa vies prihlasit v mobile do IB (musis mat svoje ID - to ti dala banka a heslo - to si volis vlastne) aj zvlast a tam si uz vies nastavit podla datumu v hornom riadku rozsah obratov a exportovat to.
@anonym_autor v aplikacii nie.
Ale bez ohladu, ze mas aplikaciu v mobile, sa vies prihlasit v mobile do IB (musis mat svoje ID - to ti dala banka a heslo - to si volis vlastne) aj zvlast a tam si uz vies nastavit podla datumu v hornom riadku rozsah obratov a exportovat to.
@moonlight1210 ja sa v mobile neviem prihlásiť do internetbankingu. Vám to funguje? Notebook nemám
@moonlight1210 ja sa v mobile neviem prihlásiť do internetbankingu. Vám to funguje? Notebook nemám
@anonym_autor hm, presla som si to a uz ta rovno hadze do apky, ak ju mas stiahnutu v mobile.
Este asi 3-4 mesiace dozadu sa dalo prihlasit normalne do PC verzie aj v mobile, ak si sla cez vyhladavac a stranku banky. A mala si tak k dispozicii vsetky funkcie PC verzie (aj ked bola trochu velkostne zblbnuta, lebo nie je prisposobena mobilom).
Takze ma to mrzi, ale bez PC sa nepohnes.

len neviem či sa to dá za aktuálny mesiac. lebo za predchádzajúce si vieš stiahnuť výpis…