Ako vytlačiť viac obratov z účtu v George?
Pekný večer, potrebujem si vytlačiť obraty z účtu v Slovenskej sporiteľni. Kde najdem v aplikacii George takúto možnosť? Viem vytlačiť iba samostatne jednu platbu na A4. Ale potrebujem vytlačiť zaradom všetky platby, tak aby mi vytlačilo na jednu stranu aspoň 20-30 obratov. Viete mi s tým pomôcť. Vďaka
Vyberieš si dátum od - do a hneď pod tým máš ikonu exportovať, resp. tlačiť
@thirstymonk ale ja toto v apke nemám 😏
len neviem či sa to dá za aktuálny mesiac. lebo za predchádzajúce si vieš stiahnuť výpis…
@biba_18 potrebujem vytlačiť od 1.1 až doteraz
@thirstymonk ale ja toto v apke nemám 😏
@biba_18 ani ja to tam nevidím...hm
zalozka “funkcie” a tam je “vypisy z uctu”
Vyberieš si dátum od - do a hneď pod tým máš ikonu exportovať, resp. tlačiť
@thirstymonk toto je odkedy appka?
@anonym_autor v aplikacii nie.
Ale bez ohladu, ze mas aplikaciu v mobile, sa vies prihlasit v mobile do IB (musis mat svoje ID - to ti dala banka a heslo - to si volis vlastne) aj zvlast a tam si uz vies nastavit podla datumu v hornom riadku rozsah obratov a exportovat to.
@anonym_autor v aplikacii nie.
Ale bez ohladu, ze mas aplikaciu v mobile, sa vies prihlasit v mobile do IB (musis mat svoje ID - to ti dala banka a heslo - to si volis vlastne) aj zvlast a tam si uz vies nastavit podla datumu v hornom riadku rozsah obratov a exportovat to.
@moonlight1210 ja sa v mobile neviem prihlásiť do internetbankingu. Vám to funguje? Notebook nemám

len neviem či sa to dá za aktuálny mesiac. lebo za predchádzajúce si vieš stiahnuť výpis…