icon

Ako vyzerá potvrdenie o platbe z mBank?

dominika12234
11. júl 2025

Prosím vás má niekto mBank? Ako vyzerá potvrdenie o platbe z tejto banky?

Dostalo sa totiž ku mne jedno potvrdenie o určitej platbe a som si na 90% istá, že potvrdenie je falošné, chcem sa len uistiť či som mala pravdu.

Ďakujem.

Strana
z2
anonym_f7582a
Odpoveď bola odstránená
koniarova
11. júl 2025

@dominika12234 veď ho sem odfoť.

alyson29
11. júl 2025
@anonym_f7582a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f7582a mali by zrušiť tieto anonymné komentáre

petamich
11. júl 2025

Potvrdenie o platbe vytvorene v IB vyzera takto (fotka dokumentu), zacierneny prijemca a odosielatel

viestta
11. júl 2025
@alyson29

@anonym_f7582a mali by zrušiť tieto anonymné komentáre

@alyson29 treba tychto "odvaznych" anonymov nahlasovat.

dominika12234
autor
11. júl 2025
@petamich

Potvrdenie o platbe vytvorene v IB vyzera takto (fotka dokumentu), zacierneny prijemca a odosielatel

@petamich ....tak predsa sa tu nájdu ešte normálny ľudia s primeraným reakciami , ďakujem krásne 🙂) 🙏

koniarova
11. júl 2025

Ja skúšam pozrieť potvrdenie z aplikácie. A neviem ho nájsť nikde v aplikácii.

alyson29
11. júl 2025
@viestta

@alyson29 treba tychto "odvaznych" anonymov nahlasovat.

@viestta ja postupne nahlasujem, keď vidím v diskusiách, lebo čo si všímam, tak práve oni si tu najviac vyskakujú a bezdôvodne urážajú. Ani neviem, od kedy sa sem dá odpovedať anonymne 🤷🏻‍♀️ všímam si to len posledné dni, že sa tu s tým roztrhlo vrece

viestta
11. júl 2025
@alyson29

@viestta ja postupne nahlasujem, keď vidím v diskusiách, lebo čo si všímam, tak práve oni si tu najviac vyskakujú a bezdôvodne urážajú. Ani neviem, od kedy sa sem dá odpovedať anonymne 🤷🏻‍♀️ všímam si to len posledné dni, že sa tu s tým roztrhlo vrece

@alyson29 asi dva dni, a hrdinovia uz objavili "to caro" Pod svojim nickom by si prisadli prsteky. Budem nahlasovat kazdy taky koment.

dominika12234
autor
11. júl 2025
@viestta

@alyson29 asi dva dni, a hrdinovia uz objavili "to caro" Pod svojim nickom by si prisadli prsteky. Budem nahlasovat kazdy taky koment.

@viestta ja neviem či tí ľudia už ozaj nemajú čo na robote ..🤦‍♀️

viestta
11. júl 2025
@dominika12234

@viestta ja neviem či tí ľudia už ozaj nemajú čo na robote ..🤦‍♀️

@dominika12234 nemaju sudnost, to je to najhorsie

petamich
11. júl 2025
@koniarova

Ja skúšam pozrieť potvrdenie z aplikácie. A neviem ho nájsť nikde v aplikácii.

@koniarova v detaile konkretnej platby su dolu take tri bodky v pravom dolnom rohu a tam mam moznost, ze "confirmation"

koniarova
11. júl 2025
@petamich

@koniarova v detaile konkretnej platby su dolu take tri bodky v pravom dolnom rohu a tam mam moznost, ze "confirmation"

@petamich ďakujem. Si zlatá. Mám to. 👍mBank mám už roky, ale nikdy som na toto nevedela príjsť.

petamich
11. júl 2025
@koniarova

@petamich ďakujem. Si zlatá. Mám to. 👍mBank mám už roky, ale nikdy som na toto nevedela príjsť.

@koniarova oni to maju tak nejako, ze sa ti tam ta moznost objavi az den po platbe, ked je akoby riadne zuctovana alebo cosi take, minule som tiez hladala a este sa nedalo "vyrobit"

dominika12234
autor
Autor odpoveď zmazal
petamich
11. júl 2025
@dominika12234
Odpoveď bola zmazaná

@dominika12234 toto je zrejme potvrdenie o platbe kartou, ja som ti dala prevod, pockaj pozriem 🙂

petamich
11. júl 2025
@dominika12234
Odpoveď bola zmazaná

@dominika12234 vyzera to totozne podla mna 🙂

petamich
11. júl 2025

A preco si mala pocit, ze je sfalsovane? Co sa ti nezdalo?
Potvrdenie o platbe kartou ti mala poslat dana osoba ci?

dominika12234
autor
11. júl 2025
@petamich

A preco si mala pocit, ze je sfalsovane? Co sa ti nezdalo?
Potvrdenie o platbe kartou ti mala poslat dana osoba ci?

@petamich poprosila som že nemám skúsenosť s danou bankou neviem ako také potvrdenie má vyzerať z konkrétnej banky odmietala mi poslať nejaký screen z konkrétnej platby , celkovo komunikácia s danou osobou.....

petamich
11. júl 2025
@dominika12234

@petamich poprosila som že nemám skúsenosť s danou bankou neviem ako také potvrdenie má vyzerať z konkrétnej banky odmietala mi poslať nejaký screen z konkrétnej platby , celkovo komunikácia s danou osobou.....

@dominika12234 no v dnesnej dobe vyrobit si take potvrdenie naozaj nie je problem, kazdopadne na prvy pohlad to moje a "tvoje" o platbe kartou vyzera rovnako ale tak neviem okolnosti 🙂

rozculena
11. júl 2025
@dominika12234

@dominika12234 je to platené cez zľavomat,ponúkala si nejakú službu cez to?

zic
11. júl 2025
@dominika12234
Odpoveď bola zmazaná

@dominika12234 vyzera to uplne legitimne

dominika12234
autor
11. júl 2025
@rozculena

@dominika12234 je to platené cez zľavomat,ponúkala si nejakú službu cez to?

@rozculena jednalo sa o lístky na festival, pri takých veciach som opatrná keďže dnes sú ľudia rôzny a predaju jeden lístok aj 50-tim ľuďom .....celkovo konverzácia nebola dôveryhodná preto som z toho vyhodnotila takýto záver 🙂)

rozculena
11. júl 2025
@dominika12234

@rozculena jednalo sa o lístky na festival, pri takých veciach som opatrná keďže dnes sú ľudia rôzny a predaju jeden lístok aj 50-tim ľuďom .....celkovo konverzácia nebola dôveryhodná preto som z toho vyhodnotila takýto záver 🙂)

@dominika12234 nechápem,ty si kupovala? a prečo ti ona mala poslať potvrdenie

muchotrafka298
11. júl 2025
@dominika12234

@dominika12234 chapem to spravne, ze ty si od pani XY chces kupit nejake listky a chcela si od nej potvrdenie o tom, ze si ich kupila a tym padom su prave? Na co. Potvrdenie je nic, to nezaruci, ze nepreda listok 10 ludom a kto pride prvy, ten sa dostane na akciu.
Nekupuj si pod rukou od nikoho nic, ani cez bazar. Lebo nikdy nevies, ze ci su listky prave, resp. ci si jedina kupujuca.
V zahranici prave z dovodov falsovania listkov pristupuju k tomu, ze nemas papierovy listok, len QR kod v aplikacii daneho predajcu. A ked chces listok predat, musis to nahlasit a kupujuci dostane novy QR kod, tiez cez aplikaciu.

dominika12234
autor
11. júl 2025
@muchotrafka298

@dominika12234 chapem to spravne, ze ty si od pani XY chces kupit nejake listky a chcela si od nej potvrdenie o tom, ze si ich kupila a tym padom su prave? Na co. Potvrdenie je nic, to nezaruci, ze nepreda listok 10 ludom a kto pride prvy, ten sa dostane na akciu.
Nekupuj si pod rukou od nikoho nic, ani cez bazar. Lebo nikdy nevies, ze ci su listky prave, resp. ci si jedina kupujuca.
V zahranici prave z dovodov falsovania listkov pristupuju k tomu, ze nemas papierovy listok, len QR kod v aplikacii daneho predajcu. A ked chces listok predat, musis to nahlasit a kupujuci dostane novy QR kod, tiez cez aplikaciu.

@muchotrafka298 listky som nekúpila cele sa mi to nezdalo …chcela som osobné stretnutie a aby požiadala o prepis lístka na moje meno alebo e-mail aby som vedela ze sa jedna o férove jednanie a môžem si byt istá ze lístok nepredá ďalším 689 ľudom 🙂) ….nakolko pani odmietala všetky moje návrhy aj osobne stretnutie viac som s pani nekomunikovala 🙂

dominika12234
autor
11. júl 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 potvrdenie mi poslala sama od seba to som nevyžadovala

dominika12234
autor
11. júl 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 v dnešnej dobe kedy každý každého pekne povedané obabre si človek naozaj dáva veľký pozor ale je to smutné že sme sa dostali do takejto doby kedy vás ľudia oklamú na každom rohu s to aj s úplnou maličkosťou …

rozculena
11. júl 2025
@dominika12234

@muchotrafka298 v dnešnej dobe kedy každý každého pekne povedané obabre si človek naozaj dáva veľký pozor ale je to smutné že sme sa dostali do takejto doby kedy vás ľudia oklamú na každom rohu s to aj s úplnou maličkosťou …

@dominika12234 tá doba tu bola vždy

muchotrafka298
11. júl 2025
@rozculena

@dominika12234 tá doba tu bola vždy

@rozculena tiez som toho nazoru, lebo svindlovalo sa vzdy od nepamati boli podvodnici.

@dominika12234 ak to boli listky na meno a odmietla prepis, tak uz toto je podozrive a dobre, ze si od nej nic nekupila. Lebo nemusi to byt podvodnicka hned, ale ked nesuhlasili s nicim co navrhnes, tak to je na zvazenie, ci je to seriozna ponuka.

Strana
z2