Ako vyzerá potvrdenie o platbe z mBank?
Prosím vás má niekto mBank? Ako vyzerá potvrdenie o platbe z tejto banky?
Dostalo sa totiž ku mne jedno potvrdenie o určitej platbe a som si na 90% istá, že potvrdenie je falošné, chcem sa len uistiť či som mala pravdu.
Ďakujem.
@petamich poprosila som že nemám skúsenosť s danou bankou neviem ako také potvrdenie má vyzerať z konkrétnej banky odmietala mi poslať nejaký screen z konkrétnej platby , celkovo komunikácia s danou osobou.....
@dominika12234 mne sa to zdá ok. a je pravda, že treba deň počkať , nedá sa vytiahnuť hneď potvrdenie o zaplatení z interbakingu
@petamich poprosila som že nemám skúsenosť s danou bankou neviem ako také potvrdenie má vyzerať z konkrétnej banky odmietala mi poslať nejaký screen z konkrétnej platby , celkovo komunikácia s danou osobou.....
@dominika12234 screenshot sa v mBank nedá urobit
@dominika12234 screenshot sa v mBank nedá urobit
Ahojte prosím Vás je toto potvrdenie z mBank originálne? Kupujem niečo je to viacej peňazí tak si chcem byť istá
@lnocka základná zásada je nikdy never žiadnemu obrázku, ten sa dá jednoducho sfalšovať/namaľovať
jedine ak by bolo digitálne podpísané PDF potvrdenie bankou, jej elektronickým podpisom a overíš pravosť podpisu
ty si naozaj kupujúca a nie predávajúca? tým potvrdením ti akože čo chcú potvrdiť ?
@lnocka základná zásada je nikdy never žiadnemu obrázku, ten sa dá jednoducho sfalšovať/namaľovať
jedine ak by bolo digitálne podpísané PDF potvrdenie bankou, jej elektronickým podpisom a overíš pravosť podpisu
ty si naozaj kupujúca a nie predávajúca? tým potvrdením ti akože čo chcú potvrdiť ?
@maranco ja som kupujúca a doklad že mu odišli z účtu peniaze za lístky
@lnocka to bude najskôr podvod, kto príčetný si v jeden deň kúpi lístky a ešte v ten deň sa ich chce zbaviť a predať ich? veď to si môžeš rovno kúpiť lístky na oficiálnej stránke, nepotrebuješ na to priekupníka
akú máš záruku že tie lístky ak ich naozaj má nepredá ďalším 10 ľuďom?
@lnocka skús pozrieť lístky tu https://www.ticketswap.cz/
@lnocka skús pozrieť lístky tu https://www.ticketswap.cz/
@maranco a toto ako funguje? Máš s tým skúsenosti?
@maranco a toto ako funguje? Máš s tým skúsenosti?
@lnocka nemám skúsenosti, ale vyzerá to trochu rozumnejšie ako od niekoho anonymného len tak kúpiť https://www.ticketswap.cz/how-does-it-work

@muchotrafka298 v dnešnej dobe kedy každý každého pekne povedané obabre si človek naozaj dáva veľký pozor ale je to smutné že sme sa dostali do takejto doby kedy vás ľudia oklamú na každom rohu s to aj s úplnou maličkosťou …
@dominika12234 ak PDF súbor nemá elektronický podpis tak potvrdenie sa dá sfalšovať. Ak ti pošle niekto len obrázok tak to jednoducho upraví, obrázku never nikdy.
Tiež nechápem niektorých organizátorov prečo neberú späť lístky a nedajú ich na predaj. Človek by vrátil lístok ak nemôže ísť, dostal by zaplatenú sumu, zneplatnili by ho a môžu predať nový lístok a ešte drahšie keďže je už pred koncertom a sú lístky vypredané.
Potom by nebol žiaden dôvod predávať lístok na bazároch a predávali by iba podvodníci a špekulanti čo by rozumný človek nekúpil a špekulant by ostal v mínuse.