Ako získať kreditnú kartu pre študenta?
Zdravím, chcela by som sa spýtať, že či máte niekto skúsenosť so získaním kreditnej karty ako študent VS? Mam stálu brigádu + stipendium 3000/rocne . Kartu by som chcela najme kvôli tomu, že už sa mi stalo, že mi neakceptovali debetné kartu pri cestovaní.
Pre ziskanie KK platia rovnake podmienky ako pri spotrebnom uvere = musis mat normalny zdokladovatelny prijem (brigada ak nie je na TPP a stipendium nie su akceptovatelnym prijmom ak je to jediny prijem).
@petamich vďaka za info, dúfala som, že sa to bude dat s tou brigádou keď to je pravidelne, každopádne náhodou ešte neviete, či sa neráta ako príjem aj opakovaný príspevok dieťaťu zverenému do náhradnej starostlivosti a súdom určené výživné na nezaopatrené dieťa?
Ahoj, ako studentovi, aj ked mas brigadu ti ju neda ziadna banka. Len pre zaujimavost, kde ti odmietli debetnu kartu?
Nie zial, nic z toho banka ako samostatny prijem neakceptuje, jedine s dalsim prijmom napr. z TPP
@petamich vďaka za info, dúfala som, že sa to bude dat s tou brigádou keď to je pravidelne, každopádne náhodou ešte neviete, či sa neráta ako príjem aj opakovaný príspevok dieťaťu zverenému do náhradnej starostlivosti a súdom určené výživné na nezaopatrené dieťa?
@anonym_autor tieto príjmy nie sú akceptovateľné ako príjmy pre vydanie kreditnej karty. 20 rokov cestujem s debetnou klasickou kartou. Kde ti ju odmietli?
@anonym_autor tieto príjmy nie sú akceptovateľné ako príjmy pre vydanie kreditnej karty. 20 rokov cestujem s debetnou klasickou kartou. Kde ti ju odmietli?
@anonym_9d9a5f kamarat mal tak problem pri pracovnej ceste v Londyne v nejakom hoteli,brali iba kreditne. Ale skôr si myslim, ze autor môze mat MAESTRO. To je naprd debetka, neberu ju vsade( patria pod Mastercard, ale tí uz ukoncuju ich vydavanie) bud Visu alebo Mastercard treba mať.
Ahoj, ako studentovi, aj ked mas brigadu ti ju neda ziadna banka. Len pre zaujimavost, kde ti odmietli debetnu kartu?
@anonym_268374 vo viacerých auropozicovniach sa nám to stalo s kamarátmi, všetci sme boli bohužiaľ študenti tak nám to pokazilo plán + raz som zažila, že na letisku si nejake baby pred nami zabudli urobiť online check in (rynair) a samozrejme
@anonym_268374 v autopozicovniach hlavne + som zažila, že na letisku si baby pred nami za udli urobiť online check in (ryanair) a mali platiť na mieste samozrejme, lenže chceli akceptovať len kreditnú kartu, čiže ak by jeden pán nebol ochotný a nezaplatil im to (tak ze mu hneď poslali oeniaze) tak neviem ci by odleteli, + ešte nedávno mi hovoril kamarát, že keď platil za kila v batožine naviac tak tiež potreboval kreditnú kartu (tiež ryanair), takže určite je viac takýchto situacii
@anonym_9d9a5f kamarat mal tak problem pri pracovnej ceste v Londyne v nejakom hoteli,brali iba kreditne. Ale skôr si myslim, ze autor môze mat MAESTRO. To je naprd debetka, neberu ju vsade( patria pod Mastercard, ale tí uz ukoncuju ich vydavanie) bud Visu alebo Mastercard treba mať.
@hellwant visa kartu mam, ale bohužiaľ v tých autopozicovniach co sme boli (zakynthos) sa nám stala táto situacia
@hellwant visa kartu mam, ale bohužiaľ v tých autopozicovniach co sme boli (zakynthos) sa nám stala táto situacia
@anonym_autor V niektorych statoch, zial. bez kreditky auto neprenajmes, takze treba s tym pri cestovani pocitat. Mimo tohto by ale nikde nemal byt s debetnou kartou problem.
urcite je moznost aby ti babka vydala kreditku oproti zabezpeke - cuze ak nas na setriacom ucte niekolko tisic, nemal by byt problem vystavit ti kreditku.
alebo potom ukecaj rodica.
kreditna karta je uverova, a kedze nie si dist bonutna na to, aby ti banka poskytla uver, nie si dostatocne doveryhodna, aby ti pozicovna pozicala auto.
vitaj v dospelackom svete.

Pre ziskanie KK platia rovnake podmienky ako pri spotrebnom uvere = musis mat normalny zdokladovatelny prijem (brigada ak nie je na TPP a stipendium nie su akceptovatelnym prijmom ak je to jediny prijem).