icon

Ako získať najvyššiu podporu po rodičovskej dovolenke?

kristinka128
5. feb 2025

Ahojte chcem sa spytat 27.2025 my konci rodičovský pracovný pomer my aj nadalej trvá mam iba 6 dni dovolenku mam ukončiť pracovný pomer dohodou a dat si preplatiť celych tych 6 dni aby my vyšla ta najvyššia podpora alebo ako? poraďte Ďakujem

Strana
z3
gabriela2952
5. feb 2025

@kristinka128 môžem sa len tak mimo opýtať? Prečo takto robievaju ľudia? Akože nerypem len zvyknem často citat takéto otázky. Je v tom niečo výhodné?

kristinka128
autor
5. feb 2025

@gabriela2952 Lebo namiesto 700€ mozem dostat 1400€ neviem uplne presne kolko je najvyššia podpora plus minus ked sa to takto urobí ale je to vsetko aj o dohode zo zamestnávateľom

gabriela2952
5. feb 2025

@kristinka128 ale podpora sa vypočítava z platu nie ? Ci prečo by tam bola navýšenia? Do tejto prace sa už potom vrátiť nechcete?

evcagabi
5. feb 2025

My? Vazne?

gabriela2952
5. feb 2025

@evcagabi pane bože, každý kto chce pochopi. Tieto trápne mudrlantky tak nemám rada .....

klarissa25
5. feb 2025

Neviem ci nie je 6 dni malo na max podporu

anicka182
5. feb 2025

Jeden deň dovolenky treba čerpať a zvyšok preplatiť.

petracandle
5. feb 2025

@gabriela2952 a ja nemám rada, keď niekto neovláda pravopis základnej školy

aurora33
5. feb 2025

@kristinka128 na podpore sa potom douč základy gramatiky. Pre svoje vlastné dobro.

balerina2025
5. feb 2025

@gabriela2952 tak mnohe radsej pridu o pracu, a potom tu budu vypisovat, ze ich nikto nechce zamestnat lebo boli dlho doma.

kristinka128
autor
5. feb 2025

@aurora33 to je to posledne co potrebujem k životu hahaaa 🤣🤣🤣 nechápem naco maju ludia ako ty potrebu rýpať ked nevies odpovedať k veci neopravuj moju gramatiku oprajuj ju svojich deti muža atd atd alebo chod na brigádu do skoly a opravuj diktáty vo volnom case nikto neni zvedavy na taketo opravovacky na modrom koňovi moja zlata

kristinka128
autor
5. feb 2025

@evcagabi Ano ano my my my pravidelne chodíte opravovať chyby na koňovi? Lebo toto by ma fakt nebavilo ked sa nemam vyjadriť normálne k teme tak rýpať do človeka ja nechápem naco je toto dobre len aby sa vam nestala nejaka chybička a nezačal niekto opravovať vas 🤗

gabriela2952
5. feb 2025

@kristinka128 to sú tzv. Dámy dokonalosti :D

klarissa25
5. feb 2025

@balerina2025 nie kazdy sa po rodicovskej moze vratit do byvalej prace, najma kvoli pracovnej dobe…musia pracu zmenit kvoli detom… aˇ

aurora33
5. feb 2025

@kristinka128 samozrejme, že opravujem svoje deti. Aby sa v dospelosti takto nezhadzovali. Akože sory, ale mi/ my je dosť podstatné vedieť.

balerina2025
5. feb 2025

@klarissa25 nemusia mozu ale ci si aj uvedomuju ake narocne je hladat znova potom pracu. chapem ze nie vzdy sa da dohodnut na pracovnej dobe. ale mam pocit ze to prevazne robia prave tie, co mali nizky zarobok, aby si takto prilepsili pomaly dvojnasobok , teda mali dvojnasobnu podporu.... zial.

kristinka128
autor
5. feb 2025

@petracandle dneska je ten pravopis a základná škola len na dve veci dnes je podstatný modry koník a riešiť pravopis ludi a rýpať do ludi asi tak no

kristinka128
autor
5. feb 2025

@gabriela2952 Ďakujem ze ste normálna Ďakujem ❤ to presne taky ludia ako ste vy sa dnes uz z mala vidi normálnych

klarissa25
5. feb 2025

@balerina2025 ale no a? Ked je taka moznost preco ju nevyuzit?

balerina2025
5. feb 2025

@klarissa25 ved snad toto coskoro zrusia.

klarissa25
5. feb 2025

@balerina2025 co toto? Ani nevies na akom principe to funguje a preco to tak je. Kazdopadne nemyslim si ze to zrusia. Predpokladam ze ty ani nemas deti…

kristinka128
autor
5. feb 2025

@balerina2025 Moj plat v hrubom bol 1800€ pre zaujímavosť to neznamena ze ked niekto chce využiť podporu jeden alebo dva krat ze musi mat hned nízky plat a kde sa vlastne dnes zarábajú aj tie vysoké platy kde? Nechcem apelovať na niektorych nasich občanov ty napríklad nerobia nic a peniaze beru take od statu co ja mozem len snívať druha vec kam mam dat dieťa? Ked nemam nikoho v dedine a manžel robi do večera nieje šanca aby na 4 bol v škôlke a stary rodičia bohužiaľ este pracujú na smeny takze situácie su u ludi všelijaké ale rýpať je to najlepšie co sa da

evcagabi
5. feb 2025

@kristinka128 mozes skusit najst nejaku moju chybu, ty mudrlantka 😅😅😅

aurora33
5. feb 2025

@kristinka128 ,,takí ľudia” množné číslo 😃😃

kristinka128
autor
5. feb 2025

@aurora33 Ľutujem tvoje deti chudatka aby sa bali pred tebou aj zle volaco povedať na verejnosti taky škandál 🤣🤣🤣🤣🤣

kristinka128
autor
5. feb 2025

@evcagabi nie drahá ja na toto cas nemam opravovať chyby ludi vies zadarmo prenecham to tebe ty mas cas nato 🤣🤣🤣

aurora33
5. feb 2025

@kristinka128 😂😂😂😃😂😂😃 to nemusíš, skôr naopak. Zamysli sa nad sebou. Čo veta, to perla.

gabriela2952
5. feb 2025

@aurora33 no už si si dohonkala ego ? :D

zafir01
5. feb 2025

@kristinka128 v hrubom 1800 ..tak prečo píšeš ,že by si mala dostať 700€ . Vyšlo by ti cca 900 €.
A čo sa týka dovolenky , iba 6 dní ? Nemáš isto viac ? Aj počas md sa ti zbiera nárok na dovolenku . Mne sa preniesla stará dovolenka a mala som myslím 28 dní +- dovolenky .takže plná podpora mi v minulosti vyšla . Ak nemáš viac ,tak určite preplatiť všetku dovolenku . Viac s tým neurobíš teraz .

kristinka128
autor
5. feb 2025

@aurora33 Perlis jedine ty kazdy normálny odpovie k teme alebo kašle nato ale ty si asi potrebuješ riesit komplexi tak musis rýpať do cudzích ludi o ktorých vies h. Vačšinou to tak býva rypni si do svokry mozno sa ti uľaví 🤗 alebo sa nejako vyventiluj zrejme to potrebuješ ja pokial do mna nikto nerype mam v p. Bud sa vyjadrím k teme ale aby som ja riešila niekoho pravopis ? A ci ide do roboty nejde a podobne kraviny? Akoze halo ? Mate malo svojich starosti doma ze toto potrebujete ja nechápem fakt clovek sa slusne nieco opýta čaká slušnú odpoved len aby sa aj vam nestalo do budúcna ze vas začne niekto poučovať pretoze dokonalý nieje nikto

Strana
z3