Ako získať peniaze pri začiatku brigády?
Zdravím chcem sa spýtať je taká možnosť si niekde požičať 300e? nemám si od koho požičať a nikde mi ani nepoužíčaju keďže len začínam chodiť na brigadu bývam v Gelnici nevlastní otec mi pomohol z bývaním ale nevie mi ďalej viac pomáhať nechcem písať prečo dal mi 50e na stravu a to je málo našiel som si brigádu v Gymbeam skladník 27.1 podpisal som dohodu takže to mam na sto percent začínam ale neviem za čo budem platiť vlak a z čoho budem fungovať keď budem chodiť na brigadu nejaká rada? chcem už konečne nejako začať ďakujem
@mk1111111111 nemyslím si že mi dajú
hneď ti nedajú, musíš aspoň týždeň odrobiť,aby ťa mali z čoho vyzalohovať.firmy to bežne robia, zálohy dávajú
Aké bývanie? A to chceš žiť z brigády?
@bogolino si študent alebo si na úrade práce? Tam ti nevedia povedať či nemáš nárok na nejaký príspevok?
Skús nájst skupinu svojho bydliska na facebooku a napisat tam situaciu nie s tym aby ti niekto pozical ale s tym ze si hladas nejaku rychlu brigadu kde si vies zarobit na vlak. Upratovanie, pomoc okolo domu hocico aj keby si mal/a ist niekomu okna umyvat. Samozrejme blizko toho kde byvas aby si nemusel riesit dopravu. Drzim palce ja ocenujem to ze si si nasla brigadu aj napriek tomu ze nemas poriesene ako sa na nu dostanes, niekto by si ani nehladal lebo by si povedal ze aj tak sa tam nedostane. A inak urad prace preplaca dopravu do prace ale preplatia to az spatne. Neviem ake su tam podmienky ale mrkni na to 🙂
dobré ďakujem každému

Par dni odrob a pytaj zalohu