icon

Ako získať peniaze pri začiatku brigády?

bogolino
22. jan 2025

Zdravím chcem sa spýtať je taká možnosť si niekde požičať 300e? nemám si od koho požičať a nikde mi ani nepoužíčaju keďže len začínam chodiť na brigadu bývam v Gelnici nevlastní otec mi pomohol z bývaním ale nevie mi ďalej viac pomáhať nechcem písať prečo dal mi 50e na stravu a to je málo našiel som si brigádu v Gymbeam skladník 27.1 podpisal som dohodu takže to mam na sto percent začínam ale neviem za čo budem platiť vlak a z čoho budem fungovať keď budem chodiť na brigadu nejaká rada? chcem už konečne nejako začať ďakujem

mk1111111111
22. jan 2025

Par dni odrob a pytaj zalohu

bogolino
autor
22. jan 2025

@mk1111111111 nemyslím si že mi dajú

maranco
22. jan 2025

@bogolino doteraz si z čoho žila, ako si fungovala?

pe_mi
22. jan 2025

hneď ti nedajú, musíš aspoň týždeň odrobiť,aby ťa mali z čoho vyzalohovať.firmy to bežne robia, zálohy dávajú

enmery
22. jan 2025

@bogolino Nechceš písať, prečo Ti oco nechce finančne pomôcť do prvej výplaty. Čiže si asi známa firma. Nikto Ti pôžičku nedá v Tvojej situácii. Takže buď otec alebo nejakí kamaráti. Nič iné.

gribka1
22. jan 2025

Aké bývanie? A to chceš žiť z brigády?

bogolino
autor
22. jan 2025

@enmery nie že nechce nemá ako lebo pije ja mám aspoň strechu nad hlavou od neho ale aj to je na hovno preto idem na brigadu nech môžem ísť preč ale tu je problem že nemám ani ako chodiť na tu brigadu vlak neni zadarmo

enmery
22. jan 2025

@bogolino A doteraz si kde býval?

0silvia0
22. jan 2025

@bogolino a banka, kde mas ucet, neponuka pozicku?

bogolino
autor
22. jan 2025

@0silvia0 nedajú mi nepracujem

lenkakravcova
22. jan 2025

@bogolino si študent alebo si na úrade práce? Tam ti nevedia povedať či nemáš nárok na nejaký príspevok?

domkakvet
22. jan 2025

@bogolino vybavit na UPSVaR davku v hmotnej nudzi.

enmery
22. jan 2025

@bogolino Aj odpovieš?Kde si žil doteraz a za čo kupoval jedlo?Tu nesedí kopec vecí. Ak si čakal, že Ti tu niekto požičia, hold smola.

bogolino
autor
22. jan 2025

@enmery no u nevlastného oca

enmery
22. jan 2025

@bogolino Mama žije?Nevlastný otec Ti nevie dať nejaké drobné?Súrodenci, kamoši, tety, ujovia?Si len ty, otec,nevlastný otec a nikto viac?

sashabb
22. jan 2025

@bogolino pohľadaj skupiny na fb, teraz ľudia chodia viacerí jedným autom, aj si takto hľadajú spolujazdca. Možno bude niekto ochotný ťa voziť, s tým, že sa dohodneš, že zaplatíš po výplate.

bogolino
autor
22. jan 2025

@sashabb to neviem ako najdem

bogolino
autor
22. jan 2025

@enmery mama ma 400e mesačne ta mi nepomôže skúšal som malo jej ostane keď zaplatí čo jej treba a potom je len nevlastný otec inak nikto nikto taký čo by pomohol požičal

sashabb
23. jan 2025

@bogolino normálne. Otvoríš si facebook, nájdeš skupinu svojho bydliska, pridáš sa tam a čítaš príspevky, prípadne sám napíšeš, že hľadáš vtedy a vtedy odvoz. Jednoduché, hm?

miroslava2710
23. jan 2025

Skús nájst skupinu svojho bydliska na facebooku a napisat tam situaciu nie s tym aby ti niekto pozical ale s tym ze si hladas nejaku rychlu brigadu kde si vies zarobit na vlak. Upratovanie, pomoc okolo domu hocico aj keby si mal/a ist niekomu okna umyvat. Samozrejme blizko toho kde byvas aby si nemusel riesit dopravu. Drzim palce ja ocenujem to ze si si nasla brigadu aj napriek tomu ze nemas poriesene ako sa na nu dostanes, niekto by si ani nehladal lebo by si povedal ze aj tak sa tam nedostane. A inak urad prace preplaca dopravu do prace ale preplatia to az spatne. Neviem ake su tam podmienky ale mrkni na to 🙂

ketrint
23. jan 2025

@bogolino sú aj prace, kde ponúkajú ubytovanie… väčšinou veľké zavody, výroba. Tak skús to, a po pár výplatách, keď už budeš mať na život, a nejakú zálohu, tak zmeníš prácu… drž sa

bogolino
autor
23. jan 2025

dobré ďakujem každému