Ako získať poisťovacie plnenie od Kooperatívy?
Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosti, ako sa dočkať konečne plnenia v tejto ultimatnej poisťovni? 30 dni od podania kompletných papierov žiadna komunikácia, čím porušujú zákonné lehoty. Pani na infolinke sľúbila, že sa ozvú, nestalo sa tak. Čo reálne môžem spraviť aby som dostala svoje peniaze? Čo na nich zaberá?
my sme riesli urazovku, bolo to tiez natesno,, ale dockali sme sa....je to velka poistovna,,, mala suma na vyplatu poistneho pre nich nic neznamena,,,skor bude menej ludi a viac pripadov,,, asi to treba len urgovat
my sme riesli urazovku, bolo to tiez natesno,, ale dockali sme sa....je to velka poistovna,,, mala suma na vyplatu poistneho pre nich nic neznamena,,,skor bude menej ludi a viac pripadov,,, asi to treba len urgovat
@midka ale to sa predsa nemôžu takto správať. Podľa zákona majú určite povinnosti. To je sila toto
Mozes byt rada, ak ti nakoniec vobec nieco zaplatia, aj ked neskoro
prepac nemam presne nastuodovane lehoty ,,,Kooperativy,,, ak ich ovladas, kludne ich s nimi konfrontuj,,,, v konecnom dosledku,, urcite nebude problem,, my sme tusim nieco x-krat prefocovali a dokladovali,,,,,
@anonym_autor u nich bezne. Pojybujem sa v tom profesne.Spoj sa s ktoroukolvek organizaciou na ochranu spotrebitela..hned ako im pride zaloba zaplatia vsetko.
@anonym_autor u nich bezne. Pojybujem sa v tom profesne.Spoj sa s ktoroukolvek organizaciou na ochranu spotrebitela..hned ako im pride zaloba zaplatia vsetko.
@luna11 cize úplne zbytočne budem vyvolávať a písať maily?
@luna11 cize úplne zbytočne budem vyvolávať a písať maily?
@anonym_autor mail likvidatorovi s vyzvou na vbavenie PU kludne napis..upozorni na zmeskanie zakonnej lehoty. Oni ti nakoniec samoztejme odpisu. Mozes poslat aj staznost na NBS. To tebe s PU sice nepomoze ale pri zmeskani lehoty im aapon trosicku problem urobi.
@anonym_autor presne preto nerobim kooperativu
@anonym_autor mail likvidatorovi s vyzvou na vbavenie PU kludne napis..upozorni na zmeskanie zakonnej lehoty. Oni ti nakoniec samoztejme odpisu. Mozes poslat aj staznost na NBS. To tebe s PU sice nepomoze ale pri zmeskani lehoty im aapon trosicku problem urobi.
@luna11 volala som dnes opäť na infolinku. Dostala som opäť inú odpoved, teraz vraj chýbajú úplne iné dokumenty. Neskutočne sa vykrucaju, keď som sa opýtala na zákonne lehoty, pani tvrdila, že oni lehoty nemajú a kontakt na likvidátora nemá. Nič nevie, po otázke ako dlho to bude trvať tak nevie 😀
@luna11 volala som dnes opäť na infolinku. Dostala som opäť inú odpoved, teraz vraj chýbajú úplne iné dokumenty. Neskutočne sa vykrucaju, keď som sa opýtala na zákonne lehoty, pani tvrdila, že oni lehoty nemajú a kontakt na likvidátora nemá. Nič nevie, po otázke ako dlho to bude trvať tak nevie 😀
@anonym_autor to je blbost, vobec to tak nie je..
@anonym_autor to je blbost, vobec to tak nie je..
@sweet20 ja viem, že rozprávala hlúposti. Akurát neviem, čo mám vlastne robiť
Co si nove zistila?
Co si nove zistila?
@sweet20 bola som na pobočke, vraj je to kompletne podané, a majú mi zavolať. Len nepovedali, že ktorý rok 😀
@sweet20 bola som na pobočke, vraj je to kompletne podané, a majú mi zavolať. Len nepovedali, že ktorý rok 😀
@anonym_autor Skúste im napísať cez Vaše návrhy a podnety. Na to zvyknú reagovať. A nezabudnite spomenúť médiá. Na to sú poisťovne citlivé.
Nikdy viac Kooperativa.Nikdy...Priatel mal stret so zverou,v poistke to mal tiež.A keď prišlo k plneniu,tak nedostal nič.Lebo zver utiekla .....Darmo že pred buchnuty,darmo ,že policajti mali foto ,že po kapote je srsť z jeleňa,,nič.Nedostali sme ani euro.....Hneď som rušila poistku.Nikdy viac tu poisťovňu.A nie sme jediní pokiaľ viem,čo nedostali nič.
A naťahovali to neskutočne,len sme volali,behali a nič z toho.
Nikdy viac Kooperativa.Nikdy...Priatel mal stret so zverou,v poistke to mal tiež.A keď prišlo k plneniu,tak nedostal nič.Lebo zver utiekla .....Darmo že pred buchnuty,darmo ,že policajti mali foto ,že po kapote je srsť z jeleňa,,nič.Nedostali sme ani euro.....Hneď som rušila poistku.Nikdy viac tu poisťovňu.A nie sme jediní pokiaľ viem,čo nedostali nič.
@zuzik1407 ano, ja pracujem v tejto sfere a nerobim to
@zuzik1407 to majú v podmienkach, že potrebujú telo? 😀 treba ho doniesť na likvidáciu?
@zuzik1407 to majú v podmienkach, že potrebujú telo? 😀 treba ho doniesť na likvidáciu?
@anonym_autor áno ,povedali mu, že mal hľadať v lese,,len sme pozerali.Nie stále to zviera zdochne ,ale utečie.Proste celé zle,keďže zviera utieklo a on nechytil ,nedostali sme ani euro.
@midka ale to sa predsa nemôžu takto správať. Podľa zákona majú určite povinnosti. To je sila toto
@anonym_autor oni to vidia opačne, ty musíš mať všetko včas zaplatené a info o platbe pošlú aj 2 mesiace dopredu. No škoda, že ak oni majú plniť povinnosti, tak sa to vlečie.
Kto ti robil poistku? Skús cez neho.
@anonym_autor v roku 2012 som mala autonehodu a cakala som kedy mi vyplatia peniaze z totalky. Chodila som tam.u4govala,vypisovala,vyvolavala.Vsetko v medzach slusnosi.Samozrejme vyhovaranie atd. Po mesiaci mi dosla trpezlivost, som tam nabehla jak furia, navrieskala tam na vsetkych, pohrozila som im žalobou a televiziou. Do 3 dni som mala prniaze na ucte. Ono clovek niekedy musi aj takto ked to normalne nejde...

Nič 🙂