Ako získať pôžičku počas rodičovskej?
Ahoj žienky som vo veľmi zlej situácií a chcela by som pôžičku lenže na rodičovský príspevok nedávajú. Ak má niekto skúsenosť z nejakou pôžičkou ktorú si viem vibavit aj na rodičovský príspevok budem rada ak mi napíšete. Ďakujem
@marika1918 z coho ju chces splacat?
@marika1918 Neber si pozicku, lebo ti ju daju iba nejaki uzernici a uz sa z kolotoca dlhov tak lahko nedostanes, radsej si najdi pracu popri rodicovskej..
Si v zlej finančnej situácii. A ak budeš od ďalšieho mesiaca splácať ešte aj úverovú splátku, tak budeš v lepšej? Chápem, ak peniaze nevychádzajú, ale je potrebné hľadať iné riešenie ako úver. Ako matka by bolo vhodné byť zodpovednejšia a finančne gramotnejšia. Napríklad nájsť si prácu. Nie je povinnosť nepracovať do 3 rokov dieťaťa.
@marika1918 z coho ju chces splacat?
@martyzpp hádam je to každého vec
Si v zlej finančnej situácii. A ak budeš od ďalšieho mesiaca splácať ešte aj úverovú splátku, tak budeš v lepšej? Chápem, ak peniaze nevychádzajú, ale je potrebné hľadať iné riešenie ako úver. Ako matka by bolo vhodné byť zodpovednejšia a finančne gramotnejšia. Napríklad nájsť si prácu. Nie je povinnosť nepracovať do 3 rokov dieťaťa.
@melanta mám dve malé dety tak to tede by som chcela vidieť takú prácu do ktorej si budem môcť nosiť dety
@marika1918 Neber si pozicku, lebo ti ju daju iba nejaki uzernici a uz sa z kolotoca dlhov tak lahko nedostanes, radsej si najdi pracu popri rodicovskej..
@dadis veľmi radi by som, stále hľadám niečo na doma ale buď su to všetko ojebav*či alebo tam treba predávať nejaké veci a toto ja nechcem. Nechcem okrádať ľudí
@dadis veľmi radi by som, stále hľadám niečo na doma ale buď su to všetko ojebav*či alebo tam treba predávať nejaké veci a toto ja nechcem. Nechcem okrádať ľudí
@marika1918 ale pozicku treba splacat, deti treba umiestnit do skolky/jasiel a ist do prace. kolko maju deti?
@martyzpp hádam je to každého vec
@marika1918 ja sa nepytam preto, lebo to JA potrebujem vediet. To ty sa musis zamysliet, z coho to chces splacat, z toho rodicaku? Ved na tom budes horsie ako teraz.
@marika1918 ja sa nepytam preto, lebo to JA potrebujem vediet. To ty sa musis zamysliet, z coho to chces splacat, z toho rodicaku? Ved na tom budes horsie ako teraz.
@martyzpp nechaj to tak, ona nemá kapacitu pochopiť čo sa jej snažíš vysvetliť 😃 detY
Nedá ti žiadna banka ani nebankovka úver na RP. A normálne som rada, že majú také podmienky, lebo veľa ľudí je finančne negramotnych a takto to vyzera. Pozicaj si v rodine alebo decka do škôlky a jaslí a sup do prace
Máš čo založiť? Byt, auto, pozemok? Ak áno, tak úver zoženieš ľahko. Ak nič nemáš tak smer záložňa - mobil, hodinky, šperky...

Taka neexistuje.