icon

Ako získať predschválený úver ako klient?

beniasbenia
Včera o 07:09

Ako dlho musím byť klientom aby mi prišla nejaká ponuka napr: predschvalený úver

anonym_78ee31
Včera o 07:15

@beniasbenia zalezi od banky a od konkretneho produktu.....na kazdy produkt maju samostatne podmienky takze na to sa neda presne odpovedat.
Mozu to byt kludne 3 mesiace ale max do vysky 10 tis...alebo posielaju predschvalenky podla obratov na ucte...

anonym_51161c
Včera o 07:17

@beniasbenia aká banka? Ja mám VUB a vidím to v appke automaticky.

beniasbenia
autor
Včera o 07:20

VUB mám ho od mája .

beniasbenia
autor
Včera o 07:26
@anonym_78ee31

@beniasbenia zalezi od banky a od konkretneho produktu.....na kazdy produkt maju samostatne podmienky takze na to sa neda presne odpovedat.
Mozu to byt kludne 3 mesiace ale max do vysky 10 tis...alebo posielaju predschvalenky podla obratov na ucte...

@anonym_78ee31 VUB banka mám ju od mája chodí mi tam výplata

beniasbenia
autor
Včera o 07:27
@anonym_51161c

@beniasbenia aká banka? Ja mám VUB a vidím to v appke automaticky.

@anonym_51161c a ako dlho máte účet vo VUB ?

anonym_deec6d
Včera o 07:38

Spytaj sa v banke na to,nie automaticky to davaju.Ked ti tak nastavia ucet,a ze ti tam chodi dost penazi,tak kazde 3m nam tam vzdy predchvalia.Teraz mame 25tisic,pred 3m zase 40tisic.Zalezi kolko ti tam bude chodit a ake vysoke budes mat obraty.

beniasbenia
autor
Včera o 07:44
@anonym_deec6d

Spytaj sa v banke na to,nie automaticky to davaju.Ked ti tak nastavia ucet,a ze ti tam chodi dost penazi,tak kazde 3m nam tam vzdy predchvalia.Teraz mame 25tisic,pred 3m zase 40tisic.Zalezi kolko ti tam bude chodit a ake vysoke budes mat obraty.

@anonym_deec6d mam prijem nie vzdy rovnaky ale presahuje 1500€

beniasbenia
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_deec6d
Včera o 08:15
@beniasbenia

@anonym_deec6d mam prijem nie vzdy rovnaky ale presahuje 1500€

@beniasbenia musis sa spytat na to v banke,nie vzdy je to automaticke,ze ti budu predschvalovat,aj ked ti tam bude chodit rok prijem.

beniasbenia
autor
Včera o 08:22
@anonym_deec6d

@beniasbenia musis sa spytat na to v banke,nie vzdy je to automaticke,ze ti budu predschvalovat,aj ked ti tam bude chodit rok prijem.

@anonym_deec6d vy ste to mali automaticky takto nastavene ?

why_not
Autor odpoveď zmazal