Ako získať úver alebo leasing na auto?
Ahojte, prosím o skúsenosť 🙏 Potrebujem auto, nič drahé, len nejaké spoľahlivé, ale momentálne si ho nemôžem dovoliť kúpiť. Tento mesiac som vyplatila starý dlh voči Orange, ktorý už vymáhala BENCOT (nešlo o exekúciu).
Myslíte, že ak budem ďalej normálne zamestnaná, môžem po cca 3 mesiacoch dostať úver alebo leasing na auto poprípade aj cez HomeCredit ? Má s tým niektorá skúsenosť? 😔 Ďakujem
Tak Orange (co asi neboli zavratne sumy) si platit nevedela, ale auto uz budes platit nacas? 🙃 ja by som chcela dom v Prahe, no ale nan nemam, takze...🤷♀️
@markus123 auto s nič drahé to je koľko uvl teba? Keď bolo treba auto a nemala som peniaze naviac tak som si kúpila starú škodovky za pár stovák a slúžil mi šesť rokov, predala som ho ako 22rocné.
Ak blbý Orange nedokážeš splácať ako chceš splácať auto
Tak Orange (co asi neboli zavratne sumy) si platit nevedela, ale auto uz budes platit nacas? 🙃 ja by som chcela dom v Prahe, no ale nan nemam, takze...🤷♀️
@anonym_393aa7 tak podľa toho v ktorej Prahe? V tej u nás sú ceny domov prijateľnejšie ako v tej vČR

@markus123 na 99% nie - vdaka dlhu u mobilneho operatora nas negativny zaznam v uverovom registri a ak sa nieco nezmenilo, tak najblizsich 5 rokov nedostanes ziadny uver. Aj home credit overuje historiu rovnako ako vsetky banky.