icon

Ako získať úver alebo leasing na auto?

markus123
Včera o 19:48

Ahojte, prosím o skúsenosť 🙏 Potrebujem auto, nič drahé, len nejaké spoľahlivé, ale momentálne si ho nemôžem dovoliť kúpiť. Tento mesiac som vyplatila starý dlh voči Orange, ktorý už vymáhala BENCOT (nešlo o exekúciu).
Myslíte, že ak budem ďalej normálne zamestnaná, môžem po cca 3 mesiacoch dostať úver alebo leasing na auto poprípade aj cez HomeCredit ? Má s tým niektorá skúsenosť? 😔 Ďakujem

sissy27
Včera o 19:53

@markus123 na 99% nie - vdaka dlhu u mobilneho operatora nas negativny zaznam v uverovom registri a ak sa nieco nezmenilo, tak najblizsich 5 rokov nedostanes ziadny uver. Aj home credit overuje historiu rovnako ako vsetky banky.

anonym_393aa7
Včera o 20:04

Tak Orange (co asi neboli zavratne sumy) si platit nevedela, ale auto uz budes platit nacas? 🙃 ja by som chcela dom v Prahe, no ale nan nemam, takze...🤷‍♀️

anonym_1ccd62
Včera o 20:29

@markus123 auto s nič drahé to je koľko uvl teba? Keď bolo treba auto a nemala som peniaze naviac tak som si kúpila starú škodovky za pár stovák a slúžil mi šesť rokov, predala som ho ako 22rocné.
Ak blbý Orange nedokážeš splácať ako chceš splácať auto

anonym_1ccd62
Včera o 20:31
@anonym_393aa7

Tak Orange (co asi neboli zavratne sumy) si platit nevedela, ale auto uz budes platit nacas? 🙃 ja by som chcela dom v Prahe, no ale nan nemam, takze...🤷‍♀️

@anonym_393aa7 tak podľa toho v ktorej Prahe? V tej u nás sú ceny domov prijateľnejšie ako v tej vČR