icon

Ako získať úver vo veku 18 rokov?

jakub27
3. mar 2025

Dajú mi úver keď mám len 18 rokov pracujem len mesiac takže som ešte v skúšobnej dobe a mám plat 1300€?

janai1
3. mar 2025

@jakub27 nie, nedajú

simona1998
3. mar 2025

@jakub27 na úver musíš byt zamestnaný minimálne 3 mesiace . Nedajú ti ho

jakub27
autor
3. mar 2025

@simona1998 dobre diky

matusformanek
4. mar 2025

@jakub27 dúfam ze to nie je úver na auto alebo podobnu blbosť. Pozor na drahé spotrebaky. Aby vám nevznikli hneď na začiatku života problémy

purple_wolf
7. mar 2025

na o ti je uver ked ti este mlieko steka po brade??? ... chybaju ti problemy???

kvetinka_2
16. mar 2025

@purple_wolf prosím? steká mlieko po brade? ako sa môže niekto, takto vyjadrovať o plnoletej osobe? Toto je tá dnešná doba. Každý mladých ľudí, odsudzuje, že je niečo menej ako ostatný. Je to, tak isto plnoletý občan, ktorý má právo sa začleniť do normálneho života. Vadí niekomu, že vy ste,, starší ''?nie. Ja mám voči starším úctu, ale aj ja mám tiež právo sa vyjadriť. Ja som, niečo viac ako ty, lebo som starší.🤦A, že tu nieje diskriminácia vekom.🙍A načo mu je úver? Asi sa chce osamostatniť. Čo je v jeho veku, v tejto finančné náročnej dobe obdivuhodné.

jakub27
autor
16. mar 2025

@kvetinka_2 Presne ani nejde tak o ten vek ale ani nepozná človeka a hneď ide súdiť ale ku takým idiotom je škoda sa vyjadrovať 🤷

kvetinka_2
16. mar 2025

@jakub27 ja ti držím place, aspoň takto virtuálne✊, nech sa ti to splní. Ja mám 20 (v máji 21), a viem veľmi dobre aké to je.🍀