Ako zohnať súrne 20 EUR do piatka?
Mám ďalší tak trochu problém poraďte: Do piatka potrebujem 20€. Síce budem mať od utorka do štvrtka brigádu, ale to už ide do januárovej výplaty, čo je hrozne ďaleko. Banka mi nepožičia ani nebankovka lebo nespĺňam požiadavku že musím byť stabilne zamestnaný za posledné 3 mesice. Úžerník zase dáva velmi vysoké úroky, a keďže teraz mi už nechodia 800€ výplaty, tak už neni také jednoduché vrátiť 35 namiesto 20. Kde by sa dalo narýchlo zohnať 20€? Keby dávali na fajront na ruku tak tých 20 v pohode zarobím na tej brigáde aj za deň, len čo mi to pomôže keď potrebujem piatok 20€ a vyplatia mi to až po ôsmom januári. Zálohovaním či kovošrotom nevyzbieram za 3 dni 20€, hlavne keď ešte tento zamestnávatel kde brigádujem neumožňuje zbieranie fliaš. Za rodinou ísť nemôžem lebo vedia že som na brigádach zarobil 150€ a malo mi to vydržať 3 týždne. Ubehli len 2 takže sú v tom že ešte mám 50€.
@thunderdome seriózne si platil 35 eur za požičanú dvacku? Boh toto nevidel🤔
Predaj niečo, čo máš doma a nepotrebuješ. A do budúcnosti zabudni na pofidérne pôžičky, inak sa z toho nevymotáš.
@thunderdome priznaj sa rodine, ze uz nemas tych 50€, pretoze peniaze idu, to urcite vedia ake jednoduche je minut. A nech ti pozicaju. Kto iny ak nie oni.
@thunderdome od kolegu pýtaj.
20 e ? sranduješ? však si požičaj od 2 kamarátov po 10 e...
nie tu na mk ti asi nepošle nik.
pohľadaj zálohované fľašky a predaj do automatu...
@thunderdome a to kde robíš, kde žiješ, že nemáš na živobytie?
@thunderdome predpokladám, že tvoj profil a všetky príspevky - že to je len snaha o pobavenie 🙂 Ale nič z toho reálne nerobíš...myslím zvoz kovošrotu na kočíku a podobne 😜
@thunderdome juj, závidím tu socialku 🤣
Pre tvoje vlastne dobro mozes byt rad, ze banky nedavaju uver len tak kade komu, lebo velmi zle by si dopadol so stavom tvojej financnej gramotnosti.
Daj si inzerat do nejakej lokalnej skupiny napr. na FB, ze upraces, umyjes okna, postrazis psa, urobis nakup, podla tvojich moznosti. Tam vacsinou platia hned po poskytnuti sluzby.
@thunderdome a prečo nemáš robotu?
@thunderdome a na čo potrebuješ tých 20 eur a prečo si minul tých 50 eur, čo si akože ešte mal mať? A dobre Ti radia, radšej nech sa hnevá rodina, tí Ti pravdepodobne nechcú zle, ako sa nechať okrádať úžerníkom.
@kavasmliekom už to veľakrát preberal, nájdeš v iných jeho témach.
@thunderdome koľko máš mesačne socialku?
Popravde aj som rozmýšľala že ti tých 20 eur pošlem,lebo mne chýbať nebudú,ale čím viac píšeš tým viac som presvedcena,že by som ich mala radšej hodiť do kanála.
Požičaj si od úžerníka 50 a nevráť. Bude to mať dve výhody. Získaš potrebných 50e čo ti chyba do konca týždňa a keď ich nevrátiš, spráska ťa ako žito a už ťa nikdy ani len nenapadne požičiavať si nabudúce od neho za 2700% ročný úrok.
@thunderdome na fb je kopa ponuk na robotu - vyniest velky odpad, vykopat jamu, stahovat nabytok… jednorazovky za 10-30€. Keby si len trochu chcel tak kazdy den mas zarobene..
@thunderdome Ale nečuduješ sa im, však?
@thunderdome ja by som ten zber kovov nepodcenoval. Skus obehat male autodielne po okoli (vsakovake priemyselne dvory), ale chce to karu s velkou nosnostou aj objemom.
@thunderdome pred casom som ti odporucala pracu v zahradnicstvach na okoli, uz si sa bol aspon spytat, ci nemaju pre teba robotu?
@thunderdome my sme včera kúpili nový koberec, starý som ponúkla na FB za 20€. Dnes som sa dohodla s pani, zajtra si preň príde. Posúvam aj oblečenie, topánky - samozrejme v schopnom stave. Tiež knihy, či hračky po deťoch. Vždy sa nájde niečo, čo už nepotrebujem a niekto iný sa poteší za pár eur..

V prvom rade troška sa vzdelaj vo finančnej gramotnosti. A teraz narýchlo sa postáv na ulicu a niečo predveď. Alebo rodičia. Hlavne si nikde nič nepožičiavaj na úroky.