icon

Ako zrušiť životnú poistku a vyhnúť sa sankcii?

25. aug 2025

Zdravím mám poistku kedy mi konči až v roku 2067 bez sporenia, je tam nejaká sankcia ak sa ju rozhodnem zrušiť ?dakujem

tundra
25. aug 2025

@anonym_autor vsak, to je za chvilku😂

sissy27
26. aug 2025

@anonym_autor a co si tak precitat poistnu zmluvu?? Tam o tom zvyknu pisat.

zuzkaa1991
26. aug 2025

@anonym_autor aka sankcia by mala byt?zalezi ako.dlho trvá....my sme zrusili po 2r
Jedina sakcia co.je ze finančný do.3r pride o svoju províziu ;)
Neviem o tom ako klient by mal.mat nejake ine sakcie ....treba si precitat zmluvné podmienky bod zrušenie ;)

vladuska20
26. aug 2025

Jedine,ze doplatis napriklad,ze platite raz za 3m,tak to doplatis a teda od dalsieho obdobia sa zrusi.Dovtedy budes stale poistena.

sweet20
26. aug 2025

@anonym_autor nepises ci je to rizikova, zivotna, investicna a milion dalsich veci.. mas v tom aj sporenie?

sweet20
26. aug 2025
@zuzkaa1991

@anonym_autor aka sankcia by mala byt?zalezi ako.dlho trvá....my sme zrusili po 2r
Jedina sakcia co.je ze finančný do.3r pride o svoju províziu ;)
Neviem o tom ako klient by mal.mat nejake ine sakcie ....treba si precitat zmluvné podmienky bod zrušenie ;)

@zuzkaa1991 ak klient zrusi zmluvu storno (percentualne) pride len do dvoch rokov, v cz maju 5 a my 2

zuzkaa1991
26. aug 2025
@sweet20

@zuzkaa1991 ak klient zrusi zmluvu storno (percentualne) pride len do dvoch rokov, v cz maju 5 a my 2

@sweet20 nam vysvetľoval prvy rok je neviem koľko % po dvoch rokoch 50% preto som napisala ze do.3r od.3r uz nepride o províziu to bolo pred.rokom ci kedy som.to riesila

alickapusinka
26. aug 2025

Sú aj životne poistky ktore sa zrušiť nedaju zanikaju smrťou poisteneho jeho pozostalým.Moja mama to tak mala a robili problémy s vyplateným.

autor
26. aug 2025

Mám poistku bez sporenia

sweet20
26. aug 2025
@anonym_autor

Mám poistku bez sporenia

@anonym_autor mozes to kedykolvek zrusit.. ja vzdy pisem, ze prosim o zrusenie zivotnej poistky c..... k najblizsiemu moznemu datumu.. a cca 6 tyzdnov pred vyrocim, ked platis kazdy mesiac.. takze oni ti napisu kedy ti ta zmluva konci

margotka17
30. aug 2025
@anonym_autor

Mám poistku bez sporenia

@anonym_autor veď im zavolaj, informuj sa, prečítaj svoju zmluvu a zistíš, ako to je.

miska158
1. sep 2025

Ja by som životku nerušila vôbec