Ako zvládate nové zvýšené odvody SZČO?
tento mesiac 1.krát nové zvýšené odvody. Pre našu rodinu minus 80 Eur do rozpočtu. Ako sa s tým popasujete? my ešte nevieme presne🙂
@anonym_autor napisala ....pre našu rodinu mínus 80 eur do rozpočtu.. 🤦♀️ je mi to šumafuk. Môjho manžela netreba ľutovať a už vôbec nie cudzi človek. A nazývať ho hlúpym už vôbec nie. Preto že maš ty iny nazor neuražaj láskavo iných.
@anonym_cbb7f5 ja si vazim kazde euro ktore ma byt pre moje deti a nie pre mafiu. A ano,ked ma idu okradat,chcem sa s tym nejako popasovat. A ano,tvon muz je hlupy ked plati 870 eur mesacne odovdy a tebe je jedno kde peniaze koncia.vlastne obidvaja ste hlupi,ked vam je to jedno.ale hlupi ludia su casto spokojni
@anonym_cbb7f5 ja si vazim kazde euro ktore ma byt pre moje deti a nie pre mafiu. A ano,ked ma idu okradat,chcem sa s tym nejako popasovat. A ano,tvon muz je hlupy ked plati 870 eur mesacne odovdy a tebe je jedno kde peniaze koncia.vlastne obidvaja ste hlupi,ked vam je to jedno.ale hlupi ludia su casto spokojni
@anonym_autor 🤣🤣🤣 nech sa páči kludne sa pasuj , choď sa aj pobiť, plač na modrom konikovi a nadávaj spokojným ľuďom že su hlúpi. Sila internetu darmo tu je kazdy frajer. Nadávať ako anonym. Ale veď sa vykresľuj ako chceš ty trapošiš. Ale vieš čo. Mozno sme hlúpi. Lebo sa skladáme na systém ojebavákom. Aby mali na dávky a ničnerobenie. Len vyplakavánie že majú málo a ide sa pasovať so situáciou. A este za iného člena rodiny ani nie za to svoju lebo im to je ľúto 😀😀
@anonym_cbb7f5 to tu niektorým lebo Fico nevysvetlis. Ze jednoducho fungovať systémom nič neplatiť ale zadarmo chcieť všetko sa nedá donekonečna. Nehovoriac o tom, koľko tých manikerok, pedikerok ci kaderniciek ti bloček ani nedá, cize ciernota. A ked ma má položiť blbych 80€ tak nepodnikam.
@anonym_d8a53d "to tu niektorým lebo Fico nevysvetlis. Ze jednoducho fungovať systémom nič neplatiť ale zadarmo chcieť všetko sa nedá donekonečna."
Prepac, si robis srandu? Fico je tu stvrtu vladu a tento system bud neriesil, alebo priamo podporoval. Tato krajina sa za Fica zmenila, ze kazdy od vlady az pcezzivnostnika po mamicku, co ej desiaty rok doma, chce ojebabrat system, nic nezaplatit a co najviac usklbat. Mozme zacat mamickami tu, ktore by chceli byt doma 20 rokov a potom pojdu s usmevom na socialnu poistovnu po dochodok, aj ked skoro cely zivot tam nedali ani cent. Proste ony nie su povinne podporovat stat, ale stat je povinny ich podporovat.
Nie kazdy zivnostnik robi cernotu. Su zivnostnici, co dostanu platby na ucet a platia vysoke dane a odvody. Nikto neriesi srocky.
Pritom cernotu po zivnostnikoch priamo pozaduju bezni ludia ako ty, co teraz na nich vykrikuju, aby usetrili. Chcete s blockom za 100 eur alebo bez za 80. Samozrejme bez blocku.
@anonym_d8a53d "to tu niektorým lebo Fico nevysvetlis. Ze jednoducho fungovať systémom nič neplatiť ale zadarmo chcieť všetko sa nedá donekonečna."
Prepac, si robis srandu? Fico je tu stvrtu vladu a tento system bud neriesil, alebo priamo podporoval. Tato krajina sa za Fica zmenila, ze kazdy od vlady az pcezzivnostnika po mamicku, co ej desiaty rok doma, chce ojebabrat system, nic nezaplatit a co najviac usklbat. Mozme zacat mamickami tu, ktore by chceli byt doma 20 rokov a potom pojdu s usmevom na socialnu poistovnu po dochodok, aj ked skoro cely zivot tam nedali ani cent. Proste ony nie su povinne podporovat stat, ale stat je povinny ich podporovat.
Nie kazdy zivnostnik robi cernotu. Su zivnostnici, co dostanu platby na ucet a platia vysoke dane a odvody. Nikto neriesi srocky.
Pritom cernotu po zivnostnikoch priamo pozaduju bezni ludia ako ty, co teraz na nich vykrikuju, aby usetrili. Chcete s blockom za 100 eur alebo bez za 80. Samozrejme bez blocku.
@anonym_167fce prosim vas ja tu stale čitam o mamičkách čo su na retazovych rodičovský 15 alebo 20 rokov, kde , existujú ?? na sk ako skutočne ????????????
pretože ani tie romky už nemaju 6 a viac deti
vkuse o nich čitam ale ja poznam najväčšiu rodinu čo ma 5 deti a zaujímave že s každym bola len rok doma 😂😂😂😂
pôrodnost nám drasticky klesa skoro nikto už nerodi ale vkuse tie slovenske matky sedia na tych rodičovských
tak nerozumiem máme najnižšiu pôrodnost aká bola , tak kto rodí vlaste teda lebo rodit a nerodit sa nedá 😂😂😂😂 1,3 dietata na 1 ženu
boha tak kde ako ktore matky vkuse vyciciavaju tento štat 😂😂😂😂😂
@anonym_a3ff60 ja len dúfam, že nová vláda zrusi nezmyselné 13te dochodky, ktoré nás ťahajú dole a polovica týchto opatrení je kvôli tomu. Nemáme miliardu rocne len tak vyhadzovať von oknom. Sociálna poisťovňa už teraz ma sotva na 11 dôchodkov, nieto ešte na 13!
@anonym_d8a53d no momentalne danko navrhol stopnut 13 d, pre tych čo maju viac ako 2000€ dôchodok, no nie lebo by to bolo zložite
proste 13d je posvätna krava a aj tak skonči raz
@anonym_cbb7f5 to povedz nejakej masérke, ktorá robí ako SZČO a jej mesačný príjem je možno 1400 Eur. inak, ked platíte také vysoké odvody, neoplatí sa vám radašej sro?
@anonym_autor sro sa ti skutočne oplati nad 40 000 ked maš obrat
Tak zaviedli sa zbytočné príspevky. Tehotenský príspevok, OČR počas prázdnin, rodičovský niekoľko rokov cez Covid alebo keď škôlka nezobrala dieťa. Všetky tieto príspevky platia tí, ktorí sa vedeli postarať sami, keď boli deti malé a boli prázdniny alebo im dieťa nezobrali do škôlky.
@anonym_8178fc zrušiť tehotenský príspevok a MD na 1 rok
@anonym_167fce prosim vas ja tu stale čitam o mamičkách čo su na retazovych rodičovský 15 alebo 20 rokov, kde , existujú ?? na sk ako skutočne ????????????
pretože ani tie romky už nemaju 6 a viac deti
vkuse o nich čitam ale ja poznam najväčšiu rodinu čo ma 5 deti a zaujímave že s každym bola len rok doma 😂😂😂😂
pôrodnost nám drasticky klesa skoro nikto už nerodi ale vkuse tie slovenske matky sedia na tych rodičovských
tak nerozumiem máme najnižšiu pôrodnost aká bola , tak kto rodí vlaste teda lebo rodit a nerodit sa nedá 😂😂😂😂 1,3 dietata na 1 ženu
boha tak kde ako ktore matky vkuse vyciciavaju tento štat 😂😂😂😂😂
@sara07 ti ludia sa zobudia,ked im nebude mat kto robit na dochodok alebo ked budu v nasom state zit ine narodnosti,nie Slovaci. Zrazu zistia,ze tie mamicky predsa len mali rodit tie deti🙂
@anonym_167fce jaj, takže to fico káže živnostníkom odrbavat? Nevedela som. Zaujímavé. Dnes v správach info, ze 80% z nich plati minimálne odvody. Ale potom to bude vyplakavat, keď nejaké davky to bude chcieť. Tobôž dôchodok. Presne ako teraz.
@sara07 ti ludia sa zobudia,ked im nebude mat kto robit na dochodok alebo ked budu v nasom state zit ine narodnosti,nie Slovaci. Zrazu zistia,ze tie mamicky predsa len mali rodit tie deti🙂
@anonym_autor deti sa nerodia preto, lebo ľudia sú pohodlni. Pohodlni vzdať sa svojho života, ktoré im dieta skomplikuje. Je to dobou, akú žijeme. A nielen u nás. Ale všade
@anonym_autor tak ze zatvaram szco a otvaram sro ako to urobilo kopec inych zivnostnikov
@anonym_167fce jaj, takže to fico káže živnostníkom odrbavat? Nevedela som. Zaujímavé. Dnes v správach info, ze 80% z nich plati minimálne odvody. Ale potom to bude vyplakavat, keď nejaké davky to bude chcieť. Tobôž dôchodok. Presne ako teraz.
@anonym_d8a53d dochodok si vies zaobstart aj lepsi za menej penazi ako dotujes tento stat len treba vediet ako ba to legalne a bez odrbavania systemu 😁

@anonym_cbb7f5 pani autorka,teda JA som normalne zamestnana.
Zarabam nadpriemerne. Pytala som sa na ineho clena rodiny ktory je szčo a pre ktoreho ma trapi ze jeho odvody idu do ciernej diery.aj tvojho muza a je naozaj hlupy ked posiela 870 eur do statnej kasy ktora s tym nehospodari dobre.
@anonym_autor napisala ....pre našu rodinu mínus 80 eur do rozpočtu.. 🤦♀️ je mi to šumafuk. Môjho manžela netreba ľutovať a už vôbec nie cudzi človek. A nazývať ho hlúpym už vôbec nie. Preto že maš ty iny nazor neuražaj láskavo iných.