Akú reálnu cenu dostanem od AAA Auto?
Dobrý deň, chcela som predať svoje auto. Hľadala som stránku na nacenenie vozidla. Poslala som ho do AAA auto. Medzi tým som však od mechanika reálne zistila cenu 10 tisíc. No vzhľadom na km som sa rozhodla inzerovať za 9400€. Akurát mi volali z AAAauto, že mi dajú 9400, vzhľadom na km. Avšak nevedia výbavu a cena môže byt väčšia. Akú reálnu cenu od nich dostanem? Na autobazareu mám reálne najnižšiu cenu daného vozidla v danom ročníku. Ďakujem
Predaj ho komukoľvek, len sa nezahadzuj s AAA...
@madeincssr akurát pozerám iné diskusie. Len každý povie o 20% menej. Ja mám 360xxxkm. To si oni stovka to viem. Len dane auto daný rok idú od 10 do 14 ja chcem 9 400
@domimyd hej, na taketo km nasinec nie je zvyknuty. (Nielen) u nas take km auta "nikdy nenajazdia", ani ked maju neviemkolko rokov 🥴.
@madeincssr však práve. Ale napríklad ja som prvá majiteľka. Mám komplet servis. Dnes prišlo zo servisu dala som vyčistiť DPF filter, menila spojku a olej filtre atd. Naozaj auto je v top stave a km sú len reálne. U nás každé 2 predané auto ma skutočný nájazd taký, len na tachometri 150xxx
Ja mam dve skusenosti s nimi..jednu sprostredkovane cez citroen,kedy my sme kupovali nove auto a predavali nase-4 rocnu mazdu,najazdene malo..dali nam AAA ovela viac,ako sme mysleli,viac,ako sme pytali..a potom priamo do AAA,ked sme od nich brali aj druhe auto,dali nam dobru cenu,tak ako sme si predstavovali..za nas fajn 😊
@tani777 to bude skor tym, ze ste si dopredu nezistili realnu trhovu cenu predavanych/vykupovanych aut.
Keď chces 9400 inzerovala by som za 10....aby si mala z čoho spúšťať pri vyjednávaní 🙂
@michelle567 v podstate som ochotná ho predať aj za 9 plus dávam aj sezóne prezutie nové na elektrónovej, navigáciu.
Ja som kúpila Volvo xc 60 ročne za 27 z Nemecka a to bola top kúpa 🙂
@domimyd pri prvom ano,povedali sumu,s ktorou sme boli spokojni a realne bola este vyssia..pri druhom sme to neriesili dopredu,len sme sa tam vybrali a dohodli
@madeincssr zistovali,muz prve riesil asi 3-4m dopredu,druhe sme mali kupene z druhej ruky,a oni nam dali este o 1000€ viac ako sme kupili my povodne..
Update volali, dohodli sme si čas obliahdky. Volali o hodinu, že kvôli km len ak si vezmem auto na protihodnotu
Nemas internet? Na AAA najdes len tisice negativnych recenzii.
@domimyd pre mňa bol predaj auta do Aaa cesta ružovou záhradou. Videli inzerát kde bolo všetko napísané, do telefónu som im povedal co som servisoval a doniesol faktúru z najväčšieho servisu co bola výmena hlava motora. Cez telefón sme sa dohodli. Auto som sam nevedel predať vyše pol roka.
Doniesol som im auto (ani sa naň nepozreli) podpísal splnomocnenie. Ďalší deň som mal peniaze na účte.
Vybavené
Druhý krát zopakujem zas ak budem predávať auto.
@domimyd my sme raz chceli predať auto Fabiu. Sedeli sme vo dvore AAA auto asi hodinu a pol, vôbec sa neunuvali prísť. Cez telefón nám sľúbili sumu, ktorá sa nám pozdávala, preto sme išli k nim. Pán nemal ani záujem vyjsť von obzrieť auto. Odišli sme a ja som hneď večer dala inzerát na Bazos. Auto sa predalo hneď na druhý deň bez problémov a zjednavania. Skús najskôr inú cestu predaja 👍
@margotka17 to su ich vyskolene sposoby jednania so zakaznikmi.
Ja som šla do aaa auta pozrieť druhé auto a velice chceli kúpiť to na ktorom som prišla. Auto malo skoro 380000 najazdených, bolo doručené atd. Ponúkli mi zaň 200 euro. Poslala som ich kade ľahšie pretože som auto ani nepredával. Kúpili sme Peugeot a a teraz ho chcú kúpiť za 1500 keď jeho hodnota sa na trhu pohybuje okolo 4000. Auto má najazdených len 145 tisíc a je jako nové. Vysmial som ich...počkám si
@madeincssr myslela som si, že fakt majú záujem, len čo sme sa zbytočne ťahali 30 km do najbližšieho AAA. No máme skúsenosť a teraz už nikdy viac.
Mne dali prvú ponuku v AAA 800..to som odmietol tak že sa ide poradiť a prišiel s druhou ponukou 1200..po 9 hodinách čakania tam reku dobre beriem. Možno keby odmietnem aj druhú bola by tretia ale už som nemal chuť sa tam s nimi ťahať..na druhý deň v inzeráte bolo za 2200 😅 ale asi to bola fakt chyba tam ísť doobeda..

@domimyd poprecituj ostatne diskusie o praktikach AAA. Pravdepodobne ta budu tahat za nos. Za rychlost predaja sa plati, ak sa tym nechces/nemozes zaoberat. Podla toho aka budes obchodnicka ti cenu budu vsakovakymi "odbornymi argumentmi" tlacit nadol.