Aký je postup, keď nesplácate pôžičku od Pohotovosti?
dobry den ma niekto prosim vas pozicku od pohotovosti????ake maju postupy ked nesplacate???
všetky nebankovky sú naprd............pokiaľ možno, oblúkom sa im vyhnúť treba...........sú to zlodeji, ktorí žijú na úkor ľudí, ktorí si u nich vzali pôžičku :(. Osobnú skúsenosť nemám, ani nepoznám nikoho v okolí, kto by pôžičku od nich nesplácal.
Čekej exekuci! A celkem brzy
Moc silne slova s tou exekuciou,ved da sa aj dohodnut na odlozeni splatky,znizeni splatky,len treba s nimi komunikovat a na urovni. Sklopit usi a prist povedat v com je problem a navrhnut rozumne riesenie. Najhorsie co mozes urobit je strcit hlavu do piesku a cakat co bude!!
pokiaľ ešte len uvažujete tak to naozaj prehodnotte , ja viem ,že človek je niekedy v zlej situácií ,ale tieto inštitúcie nie ..úroky síce neviem aké majú ,ale ak sa dá berte z banky ,ak je problém ten ,že Vám banka neposkytne tak by som naozaj radšej počkala ,alebo riešila niečo iné ..lebo už keď máte teraz obavu ,že nebudete vedieť splácať tak radšej si požičajte od niekoho i keď viem ,že nie vždy je taká možnosť.
Dobré rozhodnutie želám
také úroky,vyhrážky,hrozne.Môj manžel,mal.Bral si myslím 800e a celkovo,ak neplatil a chcel sa dohodnúť,nebola možnosť,chceli aby dával po 200e mesačne.Ak sme sa vzali som to poriesila,že vyplatíme,aby nenarastsli úroky,ale pprd platné.AZ NAKONIEC,vzal s teska pôžičku a vyplatil v pohotovosti.A ty zmrdi,ani neboli schopný za 2 mesiace poslať papier že he všetko vyplatené.Musela dom tam volať.
nechapem, ludia nadávate na nebankovky ale samy si požičiavate...načo si požičiavate ak nemáte z čoho splácať?
Ste finančne negramotní a potom sa ľutujete a chcete pomoc od štátu. Načo si požičiavam ak nemám z čoho splácať? Počítam, že sa tu na mňa vyroja s nadávkami...ale ak by ste boli v koži toho kto požičiava peniaze niekomu "známemu" a ten sa na Vás vykašle a smeje sa do ksychtu, že Vám peniaze nevráti čo by ste spravili?
Jasne že neplatičov treba prinútiť aby vrátili niekoho majetok. Neuznávam zase úžernícke úroky to si treba ale poriadne prečítať zmluvy. Bohužiaľ ľudia sú strašne naivní v tomto. Nikto Vám nedá nič zadarmo a najväčší zdierač je samotný štát!!!
Vzdelávajte sa neskáčte na reklamy a hlavne nepozerajte TV a reklamy v nej využíva psychológiu predaja... človeka.
Ja by som ti chcela pomoct tak, ze ti dam kontakt na moju známu, ktorá mi pomohla s exekúciou. Pracuje v jednej firme, ktorá riesi dlhy ako správca dlhov. Zavolaj je dohodnete si stretnutie 0944502599

Na pohotovosť zabudni. Najhoršia firma.