icon

Ako ukončiť strhávanie platieb v Better Me?

mirko007
17. aug 2024

Mám velku prosbu. Ako sa vám podarilo ukončit strhávanie platieb v aplikacii Better Me. Neviem si rady. Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2
janica_
17. aug 2024

@mirko007 ak mas iphone tak cez nastavenia, tvoj icloud profil sa vies preklikat az k vsetkym predplatnym. Predpokladam ze android to moze mat tirz niekde na jednom mieste

janai1
Odpoveď bola odstránená
spratek
17. aug 2024

Ahoj, práve mi pred hodinou strhli 52e, myslela som, že ma svihne a trvalo mi hodinu odhlásiť to predplatné. Napíš mi súkromnú správu, pošlem ti tamscreenshoty kde to nájdeš. Hlúpa som bola už vtedy, keď som za to vysoklila 40e v domnení, že je to jednorazová záležitosť a že videá mi ostanú navždy. Nasratá som na seba neskutočne.

zuzanadeb
Autor odpoveď zmazal
spratek
10. okt 2024

@zuzanadeb ahoj. Kartu som si dala zablokovať, žiadala som vrátenie platby aj cez banku, aj cez better me, aj cez Google pay. Trvalo to, ale dostala som sa k
Svojej platbe a to hlúpe better me sa mi podarilo zrušiť po x pokusoch.

lindagrman
12. nov 2024

@spratek ahoj, vieš mi s tým prosím ťa pomôcť??? Už som to rušila 3x a znova mi to strhlo včera 52€

mirko007
autor
13. nov 2024

ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok

@lindagrman

lenkasiska
10. jan 2025

@spratek dobrý večer 🙂 vrátili vám platbu? Ja som si zaplatila len skúšobnú verziu za 6,99€ a zrazu minto ani ne po týždni strhlo 28,98€. Chcem ale peniaze naspäť. Ja som tu aplikáciu nevyužila a i raz

zuzanadeb
11. jan 2025

@lenkasiska Mne nič nevrátili, tiež som ju ani raz nevyužila, ale dcéra ma odhlásila z ďalších odberov a zablokovala som ďalšiu platbu, všetko som odinštalovala a už mi nič viac nestiahli.Hoci som tam písala a žiadala platbu späť, akurát mesiac mi ešte chodili mailom správy, že posledná možnosť si to rozmyslieť a znovu aktivovať…

spratek
11. jan 2025

@lenkasiska áno vrátili, najskôr banka a neskôr keď mi vrátili z better me tak banka si svoju stiahla naspäť. Trvalo to ale rezko cez mesiac a vyvolávania kade tade, kartu som si dala zablokovať a požiadala som o vydanie novej

petka_24
12. jan 2025

@janica_ prosim vas kde presne v icloud to najdem dakujem

petka_24
12. jan 2025

@spratek mozem aj ja poprosit sceeenshoty

petka_24
12. jan 2025

@zuzanadeb a ako ste zrusili platby?

mirko007
autor
12. jan 2025

@petka_24 platby prestali sťahovať....ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok

janica_
13. jan 2025

@petka_24 ahoj. Cez mobil idem do nastaveni - Apple ucet - Media a nakupy - predplatne

viktoria16
13. jan 2025

Prosím Vás aj ja potrebujem pomôcť, práve dnes dom zaplatila 5,99€ na tyzden, do aplikácie sa neviem ani dostať a neviem teraz ako to mám zrušiť, aby mi nestrácali peňažnú čiastku, čo mám spraviť?

erika_230
26. jan 2025

@mirko007 ahoj mohla by si mi poslat postup ako to zrusit? dakujem

mirko007
autor
27. jan 2025

@erika_230 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...

martinka_g
24. apr 2025

@spratek prosím ta, ako sa ti podarilo dostať peniaze naspat? Vďaka za odpoved

sandy315
28. apr 2025
@martinka_g

@spratek prosím ta, ako sa ti podarilo dostať peniaze naspat? Vďaka za odpoved

@martinka_g ahoj, tak aj ja som im naletela a teraz mi už druhý mesiac stiahli na 2x peniaze , aj prvý mesiac na dvakrát, napriek tomu, že som tam nebola, len vtedy raz , keď som si to kúpila, no des a hrôza , prosím pomôžte

sandy315
28. apr 2025
@mirko007

@erika_230 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...

@mirko007 ako sa ti to podarilo, ja to neviem zrušiť , už rozmýšľam o zablokovaní plat.karty

kathak
28. apr 2025
@sandy315

@mirko007 ako sa ti to podarilo, ja to neviem zrušiť , už rozmýšľam o zablokovaní plat.karty

@sandy315 Baby , mne to ani neukáže ako predplatné,

martinka_g
29. apr 2025
@kathak

@sandy315 Baby , mne to ani neukáže ako predplatné,

@kathak ani mne to neukazovalo v GooglePlay, ale keď pôjdeš do aplikácie a v profile máš Manage Subscription a tam to vieš zrusit

martinka_g
29. apr 2025
@sandy315

@martinka_g ahoj, tak aj ja som im naletela a teraz mi už druhý mesiac stiahli na 2x peniaze , aj prvý mesiac na dvakrát, napriek tomu, že som tam nebola, len vtedy raz , keď som si to kúpila, no des a hrôza , prosím pomôžte

@sandy315 napíš im na support@betterme.world ,že to chceš zrušiť a nevieš ako a žiadaj peniaze spat, mne ich vrátili, ponúkali všeličo iné, ale chcela som peniaze, kludne píš po slovensky

mirko007
autor
29. apr 2025
@sandy315

@sandy315 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...

kathak
30. apr 2025
@martinka_g

@kathak ani mne to neukazovalo v GooglePlay, ale keď pôjdeš do aplikácie a v profile máš Manage Subscription a tam to vieš zrusit

@martinka_g Dakujem, tak sa mi to podarilo .
🙏

sandy315
30. apr 2025
@martinka_g

@sandy315 napíš im na support@betterme.world ,že to chceš zrušiť a nevieš ako a žiadaj peniaze spat, mne ich vrátili, ponúkali všeličo iné, ale chcela som peniaze, kludne píš po slovensky

@martinka_g ďakujem, písala som im, samozrejme mi ponúkajú všetko možné, ale keďže som im neverila, stopla som platobnú kartu v banke

sandy315
30. apr 2025
@martinka_g

@martinka_g ani ja to nevedela zrušiť 😑😐

sandy315
30. apr 2025
@mirko007

@sandy315 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...

@mirko007 ďakujem za radu, ale ja som to nevedela zrušiť, tak som dala zablokovať kartu, do týždňa mi príde nová , a síce 10€ so stiahnu, ale ja môžem kľudne spať

kabokova2
9. máj 2025

dakujem tu všetkým, skoro som sa prihlasila, pýtali mailovú, ale reku idem kukk co ludia na to a toto fuu, no baby ved cvicenia su zadara na you tube a volu cvicit nam to asi nenaleje, takže už žiadne odtucnovaky ale ai budem musiet najprv zmenit seba a to bude najtazsie, to zasa bude vyhovoriek, aby vyhralo pohodlie ze, no nie ste v tom sami som s vami, furt si hovorím, az toto dokoncim už zacnem, lenže, stále niečo dokončujem, takže sa vytiahnem z konca rady a dam sa na prve miesto asi, no držte mi palce, musím to skusit, inak nem dopadnem dobre

Strana
z2