icon

Aplikácia na kontrolu toku domácich financií

Ahojte. Ako si kontrolujete na čo trovíte? Viem v internetbankingu, ale hotovosť? zapisujete si aby ste mali prehľad kam vám financie utekajú?

sara07
9. aug 2021

vyrobíš si tabulku ak si zdatnejšia v exeli napr alebo proste tabulku
a potom každy blok si zoberieš a ja neviem raz za 7 dni alebo každy dne zapíšeš do stlpika sumu
v exeli máš super že ti to potom urobí ročný suhrn presne čo kolko za rok si na čo dala
a v podstate ak si predpíšeš aj platby zálohové máš dokonaly prehlad o financiach
napr ked polovička začne že kde idu prachy zoberieš tabulku a začneš bezín .. alkohol ... bicykel ... 😂

kkovacovak
9. aug 2021

@pohodickasrandicka mne sa celkom páči apka spendee. Používala som ju dlho a bola fajn

cubo2
9. aug 2021

Odporúčam Dollarbird, najlepšia. Veľmi jednoduchá, prehľadná.

tinkavvv
9. aug 2021

Takmer 99% platieb platim kartou, takze nepotrebujem mat prehlad o hotovosti.

laurar1
9. aug 2021

@pohodickasrandicka Skus pozriet gnucash, vies si tam nastavit, co si chces sledovat.

buberova
9. aug 2021

Mám tabuľku na Google disku... Zariadila som sa veľmi podobne ako v jednom videu ak chceš môžem ti poslať link.. je tam aj šablóna už stačí iba písať a trošku si prispôsobiť ak chceš

hellwant
10. aug 2021

@tinkavvv ak chce niekto viac usetrit potrebuje to. Karta vam totiz zaplati vzdy, nie su hranice- aj do minusu sa da ist. Napr. my so zenou sme po zaradeni vydavkov do tabulky a stanoveni si hlavne vyberu sumy na potraviny- hned po vyplate 600 eur plus jej stravné a s tym na potraviny musime mesiac vydrzat- usetrili o 100 eur viac ako iba sledovanim cez kartu kolko sme minuli. Ako vravim zmysel to ma ak chces nieco zlepsit. Ak nie, netreba tabulku a karta staci.

simonah73
10. aug 2021

ja som si nainstalovala appku eblocky, ked pridem z obchodu naskenejm qr kod a pripocita sa mi to k tomu co tam uz mam a vidim kolko som za mesiac minula. teraz pozeram ze si tam vies nastavit aj limit a tiez tam vidim kolko penazi som minula v obchodoch kde mi dali blok do ruky 😀 no a na ostatne platby mam tabulku v excili kde zapisujem mesacne platby co sa opakuju.

pohodickasrandicka
autor
11. aug 2021

@pohodickasrandicka ďakujem všetkým za odpovede. Skúšam všetky vaše rady.