Banka a súkromie: Skúsenosti s dotieravými ponukami
Donedavna sme si pekne nažívali, mne chodil na ucet pravidelny mesacny prijem a oni si stahovali svoje premrstene poplatky z mojich penazi. 600€ mozne precerpanie a zhruba tolko prijem,ale klud, nikto po mne nic nechcel a nikto s nicim neotravoval. Potom som dostala darom par tisic a rozhodla minat tento cash a svoje peniaze kumulovat na ucte. Hned to bolo okom banky povsimnute a zacali vyvolavacky ohladom pozicky... Mam s tym viacero moralnych problemov - tych penazi tam nemam vela a hned si mam pripozicat, aby banka bola spokojna... Ako asi otravuju takych, ktori tam maju par desiatok tisic... A kde je nejake gdpr, ked banka neustale svojich klientov spehuje a preosieva a vlastne oznamuje svojmu pracovnikovi... Tento ma na splatky, ponukni a otravuj. 🗣️🤧Clovek uz nemoze mat € diskretne ani v banke...?
Nevies normalne povedať, že nemáš záujem? 🤷♀️ A banku si zmen za takú, kde nie sú ziadne poplatky. A zrus si debet, ak ti ho netreba, je to uverovy produkt v uverovom registri, hoci ho nevyužívas.
Netáraj. Banke si svoje údaje odovzdala do rúk dobrovoľne a z vlastného rozhodnutia,samozrejme, že s nimi pracujú. Dovolila si im to. Oznám im, že si neprajes byť kontaktovana so žiadnymi ponukami (lebo keď to neponúknu pôžičku, začnú ponúkať poistenie alebo investicie.) a hotovo. Banka nie je armáda spásy, morálka ich nezaujíma. Oni chcú zarobiť peniaze.
Jemine stačí nezdvíhat cudzie čísla 🤷♀️ kto ťa silou mocou chce kontaktovať posle sms. Mne teda banka ešte sms neposlala ale volala vytrvalo😂
Ja mam alebo divnu banku alebo nie som klient hodny povsimnutia, lebo mna neotravuju.
@viestta si moc chudobná 😂😂
@marhulka13 no a teraz som co? Podla Kamenickeho bohata, lebo kupujem knihy, podla banky chudobna, ked mi nenancuju uver... Vysomar sa z toho...🙄
Normálne poviem "nemám záujem". Trvá to tak max 30 sekúnd. Problem solved 🤷. Tých 30 sek. raz za pol roka ma fakt nepoloží...
Z FIO mi nikdy nevolali s nejakou ponukou iba keď som im napísal otázku a chceli doplniť podrobnosti tak zavolali a tiež nikdy som neplatil za účet.
Mať tak tvoje problémy. Skôr rieš to prečo ti robí stres telefonovanie a neschopnost poďakovať za ponuku a slušne odmietnuť.
Vsak povedz, ze nemas zaujem o uver, nikto ta nenuti ani ti neprikazuje aby si si ho zobrala. A vobec ta nemuseli kontaktovat kvoli tomu, ze sa ti kumuluju peniaze na ucte, ale si proste spadla do kampane, lebo si napriklad ucet prave nevyuzivala, tak sa ta snazia oslovit. Zrus si suhlas s marketingovym oslovovanim a budes mat pokoj ak je to pre teba tak obtazujuce. A co sa tyka "spehovania", tak ano, tvoje transakcie na ucte su sledovane, kazda jedna.
Pracovala som v banke a ked niekomu prislo naraz viac peňazí, prislo nam to automaticky do spravy ako adept vhodny na taky alebo onaky produkt. Vyhodnocuje to systém. Zamestnanci robia to, co je od nich ziadane, takto je to nastavene. Neznasala som takéto vnucovacky, preto som aj odisla. X telefonatov denne, dohodnúť X stretnutí, potrebuje byt splneny ciel na to, to a to. Staci slusne povedat, ze nemate zaujem a v systeme sa to poznaci a zamestnanci to maju rešpektovať 😉 a ak nerešpektujú, je to chyba zamestnanca. Aj ked oni casom skusaju, ci clovek nezmenil názor 😂
To je tak, keď si niekto neprečíta zmluvné podmienky pri zakladaní účtu...😉 Pretože túto šarádu si povolila svojim podpisom. A ako tu už padlo, stačí slušne a jasne požiadať o "neotravovanie" a tým to s najväčšou pravdepodobnosťou skončí. Ak si chceš držať niekde peniaze "diskrétne", skús trezor doma👍
Vieš ako nás otravujú? Raz im poviem, ze nepotrebujem pôžičky, nech mi s ponukami nevolaju a vybavene. Ponuky keď tak zasvietia v bankingu. Odmietnem alebo ignorujem. Vôbec sa nad tým nepozastavujem. Banky z toho žijú 😂
Mňa ale vytočil to, keď podľa mňa dochádza k úniku aj mimo moju banku. Boli sme žiadať/resp sa informovať u svojho bankára ohľadom investičného úveru. Na druhý deň mi vola hneď jeden nejaký "pozickar"... ďalší deň ďalši. Na otázku z kade vedia ze chceme úver a z kade vôbec majú kontakty, som nedostala odpoveď... tak si odmyslíme.

keď mi raz volali,či chcem pôžičku,tak som im povedala,že nech ma v budúcnosti už neobťažujú s takýmito otázkami,odvtedy nikto nevolal