Boli ste už niektorá v banke kvôli odloženiu splátky úveru?
Ahojte baby, bola už niektorá z Vás v banke, aby jej odložili splátky, prípadne upravili? Vopred ďakujem
@aninkaninka no boli sme a mali vypnute počítače a ani nič nerobili vraj to tak musia mať teraz takže sa ani nič nevybavili vlastne
Pracujem v banke, v apríli sa očakáva legislatívna zmena, tak sme u nás príjem žiadostí pozastavili. Ale ak máte otázky k samotnému odkladu ako fungoval doteraz kľudne sa pýtajte
@jaruska_12 ja SLSP a u nich sa zadá dôvod a číslo úveru, a následne nato, by Vás mali kontaktovat
A ked je poistený úver na stratu zamestnania alebo prijmu, umrtie, zdravotné problémy... A pod. By sa to nedalo riešiť tou poistkou🤔🤔 zatial sa nas to netyka, ale napadlo ma to. Ze ci sa da miesto odkladu splátok riesit to tak, ze by sa na ten cas vyuzila ta poistka
úveru...
@cocacola3 ale asi polroka musí byť výpadok príjmu a potom by sa to dalo uplatniť z poistenia
@janulienka192 akoze celkoveho prijmu ? Aj mojho aj manzelovho ? Aj ked ja som len na rd napr ?
Áno bola jún 2018....ak ti to pomôže ....neviem či myslys celkovo alebo poriamo v tomto roku....

este nie ale mame to v plane ked sa na tom banky dohodnu so statom, lebo teraz sa to sice da vybavit ale ide to do zaznamov