Brali ste pôžičku počas rodičovskej dovolenky ? Kde a koľko €?
Ak dobre viem počas rodičovskej dovolenky vám pôžičku nikde dať nesmú - ani banka ani nebankovka.
@14nunu10 podľa mňa treba ísť po bankách a spýtať sa. My sme brali hypotéku, keď som bola na rodičovskej dovolenke na rodinný dom a v pohode.
pracujem vo finančníctve, odporúčam osobného finančníka v okolí bydliska, ktorý ušetrí čas (má skúsenosti a viacej informácií) a peniaze (komunikuje priamo s riaditeľmi bánk a snaží sa vyrokovať lepšie podmienky, nakoľko nerieši len jedného klienta v danej banke/preto lepšie podmienky/správanie ako pri veľkoodberateľoch:tí sú tiež zvýhodnení pred maloodberateľmi _príklad:bežný človek kúpi rožok za 0,07 €, taký majiteľ hotela, ktorý denne kúpi 2000 rožkov bude mať cenu určite nižšiu), vybaví/pripraví zmluvy
@katuli3nocka banky zamietli...musíš mať 90 dní odpracovaných posledných,a 3 mesiace dozadu si overujú plat...čiže nepochodila som
Podľa novej novely v bankách je to tak že musíte pracovať minimálne 90 dní...ti čo s uvaľujú úver si to overujú z poisťovne ,a počas rodičovskej dovolenky nemám nárok ,leto to nieje mzda,ale sociálny príspevok ...

od 1.1 su zas uplne nove podmienky, sice vyssi rodicak ale aj vyssie rezervy byti mali ostat. mozno skor taky zlty melon alebo zinc