Bude úverová pomoc pokračovať v roku 2025?
Ahojte, neviete , či úverová pomoc bude pokračovať aj v r. 2025 a ci bude treba znovu posielať vsetky dokumenty ?
Vďaka.
@30majka71 máš pravdu, štát by to mal zrušiť a namiesto toho zostatnit banky a vymazat všetky úvery
@misslilac13 no tak žiaľ, pre tých čo nabrali hypotéky a nevedia splácať, tak už zostáva dúfať v takýto scenár. Čo ja mám s vymazaním úverov, ja ani nie som za tú úverovú pomoc... Treba si trošku doštudovať čitateľskú gramotnosť.
@44janica44 no keby múdrosť kvitla tak sama kvetina. To co som písala bolo vyjadrenie riaditeľa úseku rizikových úverov. A myslím ze ma toho naštudovanie viac ako len urokove sadzby
@44janica44 no po a urokovecsadzby sa zvyšovali aby mohla inflácia klesať. No ale u nás sa nedialo nič. A po B spotrebná daň na vsetko 25% a odobranue všetkých príspevkov by určite bolo fajn. To by sme sa neuberá ale leteli. Tak sa treba ísť opýtať Matovica kam zmizlo 27 miliárd za 3 roky. Na mamky, spájanie, nahubky. Ani diaľnica ani nemocnica a ani tabpomoc pre podnikateľov nebola nič. Pomohli si naši ľudia.
@30majka71 aj tebe sa môže všeličo stat, možno ho budeš aj ty sama potrebovat
@44janica44 v inyh krajinách by takýto ľudia ani hypo nedostali
@bvfinance a fico prečo si každý rok svojej vlády napoziciaval miliardy....ci sa tvaríme že fico si nikdy nič nepozical? Mimochodom fico napoxiciaval ďaleko ďaleko viac a stále požičiava.
A matovic aspoň podporoval rodiny, táto mafia rodinám iba berie a keď podporí svojich voličov- dôchodcov a finančné negramotnych.
A k inflácii to sa len budeš bud. Rok čudovať ako vystrelí u nás keď inde bude klesať.
A koľko diaľnic a nemocníc postavil fico za vyše desaťročie???? Ani jednu nemocnicu a nedokončil ani jednu sprostu diaľnicu co mala nyt hotová už 10 rokov... kukni koľko m diaľnic odovzdali za tento 1 rok. .... fakt závratné tempo.
A k môjmu štúdiu mam štátnicu z ekonómie a bankovníctva tak keď píšem že úroky hypoték a vlastne všetky uroky sa určujú podľa sadzieb ktoré určuje ECB viem o com pisem
@zuzinabila a ked boli hypoteky vyse 10% kde bola "pomoc" statu?
Potom nech stat doplaca zvysenie potravin benzinu skolneho na sukromnych skolach. ....energii
@tahomi akoze neadresna?nie je to skor pre tych s nizsimi prijmami?to su take zvlastne argumenty akoby som povedala ze zo statneho rozpoctu, teda aj z mojich penazi ide invalidom prispevok na auto.tiez sukromny majetok..a dokonca menej potrebny ako strecha nad hlavou.
@zuzinabila vies co.... ja som na invalidnom a z tvojich penazi som nedostala ani cent. Ja som si 25 rokov odmakala. Dokonca som majitelkou vcelku slusne raritnej rakoviny a poskytla aom vzorky na vyskum.... mozno aj pre teba alebo tvoje deti sa najde vdaka mne liek. Tak nezadit a dopraj aj kryplom. Tiez sme prinosom pre svet.
@zuzinabila vies co.... ja som na invalidnom a z tvojich penazi som nedostala ani cent. Ja som si 25 rokov odmakala. Dokonca som majitelkou vcelku slusne raritnej rakoviny a poskytla aom vzorky na vyskum.... mozno aj pre teba alebo tvoje deti sa najde vdaka mne liek. Tak nezadit a dopraj aj kryplom. Tiez sme prinosom pre svet.
@maialeo tak zjavne si absolutne nepochopila moj prispevok, pretoze ja som to myslela uplne naopak ako si to ty pochopila. precitaj este raz. praveze som obranovala invalidov

nové dokumenty nie, ale v januári sa opäť bude posudzovať tvoj príjem za rpk 2023