icon

Bude úverová pomoc pokračovať v roku 2025?

11. dec 2024

Ahojte, neviete , či úverová pomoc bude pokračovať aj v r. 2025 a ci bude treba znovu posielať vsetky dokumenty ?
Vďaka.

Strana
z2
fidorka7
12. dec 2024

nové dokumenty nie, ale v januári sa opäť bude posudzovať tvoj príjem za rpk 2023

misslilac13
13. dec 2024

@30majka71 máš pravdu, štát by to mal zrušiť a namiesto toho zostatnit banky a vymazat všetky úvery

30majka71
17. dec 2024

@misslilac13 no tak žiaľ, pre tých čo nabrali hypotéky a nevedia splácať, tak už zostáva dúfať v takýto scenár. Čo ja mám s vymazaním úverov, ja ani nie som za tú úverovú pomoc... Treba si trošku doštudovať čitateľskú gramotnosť.

bvfinance
19. dec 2024

@44janica44 no keby múdrosť kvitla tak sama kvetina. To co som písala bolo vyjadrenie riaditeľa úseku rizikových úverov. A myslím ze ma toho naštudovanie viac ako len urokove sadzby

bvfinance
19. dec 2024

@44janica44 no po a urokovecsadzby sa zvyšovali aby mohla inflácia klesať. No ale u nás sa nedialo nič. A po B spotrebná daň na vsetko 25% a odobranue všetkých príspevkov by určite bolo fajn. To by sme sa neuberá ale leteli. Tak sa treba ísť opýtať Matovica kam zmizlo 27 miliárd za 3 roky. Na mamky, spájanie, nahubky. Ani diaľnica ani nemocnica a ani tabpomoc pre podnikateľov nebola nič. Pomohli si naši ľudia.

misslilac13
19. dec 2024

@30majka71 aj tebe sa môže všeličo stat, možno ho budeš aj ty sama potrebovat

misanthropicdann
19. dec 2024

@44janica44 v inyh krajinách by takýto ľudia ani hypo nedostali

44janica44
19. dec 2024

@bvfinance a fico prečo si každý rok svojej vlády napoziciaval miliardy....ci sa tvaríme že fico si nikdy nič nepozical? Mimochodom fico napoxiciaval ďaleko ďaleko viac a stále požičiava.
A matovic aspoň podporoval rodiny, táto mafia rodinám iba berie a keď podporí svojich voličov- dôchodcov a finančné negramotnych.
A k inflácii to sa len budeš bud. Rok čudovať ako vystrelí u nás keď inde bude klesať.

A koľko diaľnic a nemocníc postavil fico za vyše desaťročie???? Ani jednu nemocnicu a nedokončil ani jednu sprostu diaľnicu co mala nyt hotová už 10 rokov... kukni koľko m diaľnic odovzdali za tento 1 rok. .... fakt závratné tempo.

A k môjmu štúdiu mam štátnicu z ekonómie a bankovníctva tak keď píšem že úroky hypoték a vlastne všetky uroky sa určujú podľa sadzieb ktoré určuje ECB viem o com pisem

natalka13
19. dec 2024

@zuzinabila a ked boli hypoteky vyse 10% kde bola "pomoc" statu?
Potom nech stat doplaca zvysenie potravin benzinu skolneho na sukromnych skolach. ....energii

maialeo
7. sep 2025
@zuzinabila

@tahomi akoze neadresna?nie je to skor pre tych s nizsimi prijmami?to su take zvlastne argumenty akoby som povedala ze zo statneho rozpoctu, teda aj z mojich penazi ide invalidom prispevok na auto.tiez sukromny majetok..a dokonca menej potrebny ako strecha nad hlavou.

@zuzinabila vies co.... ja som na invalidnom a z tvojich penazi som nedostala ani cent. Ja som si 25 rokov odmakala. Dokonca som majitelkou vcelku slusne raritnej rakoviny a poskytla aom vzorky na vyskum.... mozno aj pre teba alebo tvoje deti sa najde vdaka mne liek. Tak nezadit a dopraj aj kryplom. Tiez sme prinosom pre svet.

zuzinabila
7. sep 2025
@maialeo

@zuzinabila vies co.... ja som na invalidnom a z tvojich penazi som nedostala ani cent. Ja som si 25 rokov odmakala. Dokonca som majitelkou vcelku slusne raritnej rakoviny a poskytla aom vzorky na vyskum.... mozno aj pre teba alebo tvoje deti sa najde vdaka mne liek. Tak nezadit a dopraj aj kryplom. Tiez sme prinosom pre svet.

@maialeo tak zjavne si absolutne nepochopila moj prispevok, pretoze ja som to myslela uplne naopak ako si to ty pochopila. precitaj este raz. praveze som obranovala invalidov

Strana
z2