icon

Budem mať preplatok?

tinuskamacurka
9. feb 2023
Strana
z2
tinuskamacurka
autor
Autor odpoveď zmazal
weronika171717
9. feb 2023

Ja by som zakryla osobne údaje!!!! Stiahni tu fotku, a pridaj radšej znova so zakrytými údajmi.

tinda5261
9. feb 2023

Dievca,mas tam osobne udaje. Treba ich zakryt a nie takto...

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023
tinuskamacurka
autor
9. feb 2023
tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@tinda5261 ďakujem 🙈

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@weronika171717 ďakujem 🤦

katica06
Autor odpoveď zmazal
tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@katica06 už sa stalo 🤢neviete koľko to zrobi cca? Ďakujem

alenah31
9. feb 2023

@tinuskamacurka pracovala si evidentne klasicky - celý kal. rok. Čo by si chcela vrátiť? Zrazená daň by sa ti vrátila len ak si bola v tomto kal. roku - čiže 2022 dlhšie na PN resp. OČR - tým dlhšie myslím viac ako mesiac. Ak si nemala takéto obdobie - nič sa ti nevráti.

dzulli1980
9. feb 2023

Nie, nič sa Ti nevráti.
@tinuskamacurka

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@alenah31 a keď si chcem uplatniť daňový bonus na deti za minulý rok ani to mi tam nevijde?

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@tinuskamacurka ci aké tlačivo potrebujem

katica06
Autor odpoveď zmazal
alenah31
9. feb 2023

@tinuskamacurka tak ale to je niečo iné - DB si uplatni - áno, príjmom spĺňaš uplatnenie za celý kal. rok. ty si dala iba tlačivo - potvrdenie o zdaniteľnom príjme - z toho nevidím dôvod ti niečo vracať.

alenah31
9. feb 2023

@katica06 čo jej vyjde? Vrátenie daní určite nie. Môže si akurát uplatniť DB - túto info ale dala dodatočne. A nemusí podávať DP, do 15.2. jej stačí požiadať o RZD. Evidentne tomu nerozumie, načo by si robila DP - ešte niečo domýli a v práci sú povinní jej ho urobiť.

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@alenah31 tak s týmto papierom mam ísť na daňové a povedať, že si chcem uplatniť daňový bonus na deti? Ci ešte niečo potrebujem od zamestnávateľa. Nikdy som to nepoberala vôbec sa tomu nerozumiem

veronikaszabova
9. feb 2023

@tinuskamacurka poziadaj zamestnavatela o RZD. On to spravi za teba

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@alenah31 nerozumiem absolutne🙈

alenah31
9. feb 2023

@tinuskamacurka vypis si toto tlacivo, na druhej strane je dalsi bod....uplatnujem si DB, vypis udaje deti, doloz kopie RL deti a do 15.2. to daj zamestnavatelovi. Urobi to za teba.

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@tinuskamacurka prvý krát si chcem o to požiadať 🫣

tinuskamacurka
autor
9. feb 2023

@alenah31 toto som dala do roboty, ale povedala mi, že to je dosť peňazí, že si s tým mám zájsť na daňové sama

katica06
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
9. feb 2023

@tinuskamacurka evidentne v tom nevies chodit. Ak nechces cez zamestnavatela (pricom on je povinny ti urobit DP, ak o neho poziadas) poziadaj nejaku zenu, co robi DP v tvojom meste, zaplat jej a vyplni ti DP

alenah31
9. feb 2023

@katica06 ale až dodatočne v komentároch sa pýtala na DB. V téme pridala tlačivo a chcela vedieť koľko daní sa jej vráti,. To sú dve úplne odlišné veci

katica06
Autor odpoveď zmazal
alenah31
9. feb 2023

@tinuskamacurka máš len tento jeden príjem? Počuj hoď mi to do správy, tiež RL detí a napíš mi aj IBAN kam ti DÚ pošle DB - ja ti to daňové priznanie spravím, máš to jednoduché - zadarmo samozrejme.

alenah31
9. feb 2023

@katica06 tvoj prvý komentár: "áno, treba zakryť osobné údaje"... - tvoja odpoveď na jej otázku či jej vyjde preplatok. A nie nevyjde . Akurát si môže douplatniť DB.

katarinaba
9. feb 2023

Nikde to nebolo spomenute, situaciu nepozname, ale urcite este stoji za spomenutie k danovemu bonusu - pokial si ho uplatnoval otec deti (samozrejme opravnene) tak autorka si bonus uz uplatnit nemoze.
Chce to trosku viac ako len pozriet do papiera.

elizita
9. feb 2023

@tinuskamacurka vieš že si DB môžeš uplatniť len ak si ho neuplatnil už manzel,áno?

Strana
z2