Budem mať problém pri refinancovaní?
Baby prosím vás viete mi poradiť, splácam úver už 4rok vždy na čas , nejako som sa pozabudla a chýbali mi tam 2e k splátke , banka si stiahla peniaze , zajtra pôjdem hneď to dorovnať, len moja otázka znie , ak by som chcela refinancovať , bude to problém?
@zuzanka.zuzu áno stiahli si
Je to necelých 2E
@zuzanka.zuzu ale je možné , že môžem ísť do -, ale to som nikdy neriešila , som na materskej a nejako mi drbka , na všetko mam zrazu čas , teda okrem dieťaťa
@zuzanka.zuzu mne sa to už tiež stalo, že som nemala dostatok lebo som zabudla poslať zo sporiaceho a stiahli si len to co som tam mala.
A ku auterko nemala som potom problém s refinancovanim. Ono keď sa to vyrovná co najskôr deň dva tak nieje problém 😊
@gabriela2952 už som si tam prehodila € z iného úctu , teda manžel ), ale nestíhali si , tak tam zajtra letím ,Dakujem pekne si má trochu ukludnila, lebo mi je až na zvracanie , to by som si vypočula od Pan manžela)))
@gabriela2952 stalo sa to to viac x?
Áno stalo viac x, síce je tomu už pár rokov teraz si iuz dávam na to viac pozor 😁 ale boli to väčšia sumy ktoré chýbali, ale oni si to hneď stiahli ako som to tam poslala. Keď som bola potom v banke na refinanc tak mi ten pan sam povedal ze vidí ze tam bolo meškanie asi 3-4x ale ze to nieje problém keďže si to hneď na ďalší deň stiahli. 😊 Takže no stres 😁 tak si to môže vziať na starosť pan manželik 🤣🤣
@gabriela2952 áno, áno )))
mne to nestiahli (VUB cca 3-4 roky dozadu). opakované stiahnutie vykonali tuším na druhý deň (to mi spoplatnili) a keď ani vtedy neboli € na účte tak nič. po mojom návrate od reality keď som si to všimla (cca 5 dní to mohlo byť), tak som poslala € napriamo na úverový účet. nebol problém ani s novým úverom v inej banke, ani s refinancom z inej banky do VUB.
@zuzanka.zuzu Dakujem, už si to stiahli

banka si stiahla peniaze bez 2e? lebo systém banky stiahne presnú sumu a keby si mala na účte čo i len o 1 cent menej, tak to proste nestiahne... nechápem ako k tomu prišlo.