Budú ceny nehnuteľností klesať?
Myslíte si že budú klesať ceny domov, bytov a pozemkov ?
@dettinadetta nie
@dettinadetta by ma zaujímalo ako si na to vôbec prišla ?
podľa čoho si usúdila?
@dettinadetta tam kde je veľký dopyt tam nie, tie čo sú pánu Bohu za chrbtom môžu, ale žiadne výrazné zníženie nečakaj
@dettinadetta nehnuteľnosti nikdy neklesali rapídne, a tú tisícku hore dole (aj to v celoslovenskom priemere) si vlastne v konečnom dôsledku nevšimneš. Klesnú (možno) úroky v banke ale cena nie, tá pôjde stále hore 🙂
Na luniku 9 urcite....
@dettinadetta nehnuteľnosti nie skôr majú klesať úroky v banke ale tak ktovie..kym budú ľudia ochotní brať 250 000 pôžičky tak ceny klesať nebudú..
Nebudu, co sledujem inzeraty tak praveze ceny isli hore a je slaba ponuka (asi kvoli tomu dodrbkanemu katastru). ECB vsak avizovala znizovanie urokov, tym vystrelia ceny este vyssie.
@dettinadetta nebudú. Pôjdu hore. Sadzby ECB pôjdu dole a tým aj úroky na hypotékach. Tie budú opäť dostupnejšie a lacnejšie čo zas vyženie ceny nehnuteľností vyššie. Kto potrebuje bývať neoplatí sa čakať na zázrak
skôr sa pomaly zvyšujú
@alenka58 keby pomaly, KE posledný rok +20 % :D
@dettinadetta podľa mňa rovnako blbá otázka, ako keby si sa spýatala, či budú klesať cený potravín alebo nových áut? Prečo by mali, keď všetko zdražuje a mzdy stúpajú?
nebudu
nemyslim si ze ceny budu niekedy klesat, jedine ak by sa zvysovali hypoteky v bankach.
Tam kde ludia chcu byvat budu rast a tam kde nechcu budu klesat.
@dettinadetta dúfam ze.nebudu keďže mám tri byty. Nech to len rastie
@dettinadetta napíš mi jeden dôvod prečo by malo klesať a ja ti napíšem 10 dôvodov prečo budú stúpať.
Jedine ak by prisla finacna kriza ako v 2008, banky by rapidne obmedzili uverovanie, rapidne by stupala nezamestnanost, vsade neistota.
Otazka je, tesila by si sa takej atmosfere, a ze hura, teraz si konecne kupim nieco za 150 000, pred rokom to stalo este 200 000 ?

prečo by mali? určite nebudu.