Budú sa dôchodky od nového roka naozaj zvyšovať?
Ahojte ľudia neviem či mam veriť abo ne hovori sa,že vraj sociálne poisťovne budu zvyšovať ľudom dôchodky? vyšie sumy?.... bude treba chodiť po úradoch a zase od znova chodiť po doktoroch načo sa mam zas pripraviť aby posudková posúdila či sa zvýši nejaké to percento hore a ľudia budu mať vyšie dôchodky ako teraz...Hovoria to aj správach píšu to aj v Denník Postoj,Denník pravda,SME,myslite si,že budu zvyšovať dôchodky abo len klamu ľudí??.....😒 aký mate vy názor?....
nazor na toto nemam, ale popravde co riesis? vsak ked schvalia zvysenie, vsetkym vam daju vediet... a budete vediet.. co sa planuje/neplanuje je uplne zbytocne riesit = kym to nie je schvalene. je jul.. cize akutalne este stale je casu dost = co by diskutovali ze zvysia, este kludne mozu vydiskutovat, ze nezvysia..
neviem ale ak štat bude ľudí vyplácať tak ako bi mal tak len o 5%
nazor na toto nemam, ale popravde co riesis? vsak ked schvalia zvysenie, vsetkym vam daju vediet... a budete vediet.. co sa planuje/neplanuje je uplne zbytocne riesit = kym to nie je schvalene. je jul.. cize akutalne este stale je casu dost = co by diskutovali ze zvysia, este kludne mozu vydiskutovat, ze nezvysia..
@simca06022011 tak vieš ja vždy už dopredu musím vedieť všetko a čo ma čaká
Mať tak tvoje problémy, nemáš čo jesť, si na ulici?
@viestta ešte neviem ale dozvedel som sa šak ja mam tiež svoju Sociálnu poistovnu aj svoju posudkovú
@stelly652 Socialnu poistovnu mame vsetci len jednu, kazdy jeden obcan ma len tu jednu jedinu Socialnu poistovnu, ktora ma pobocky v roznych mestach. Posudkovy lekari su jej zamestnanci.
No a invalidne dochodky sa pravidelne prehodnocuju, takze ak ta vyzvu, tak budes chodit po doktoroch. Ak sa rozhodne o valorizacii dochodkov, tak to valorizuju vsetky dochodky, aj tvoj invalidny. Peniaze dostanes, pride ti novy vymer dochodku do schranky a nikde nebudes chodit.
@simca06022011 tak vieš ja vždy už dopredu musím vedieť všetko a čo ma čaká
@stelly652 tak chod k vestici a nech ti povie. Fakt ak nieco nie je schvalene, tak ti aj tak nic nepovie..
a teda ja som ziadne clanky o zvysovani invalidneho dochodku necitala, tak ked tak sem daj link a pozrieme sa ako to vyzera 🙂 starobny som videla zvysenia o valorizaciu asi len, ale to Mihal uz daval nejaku tabulku na FB
A pokial viem posudzovanie IDciek sa sprisnilo ale to asi aj tento rok...ale v tomto fakt nemam taky prehlad.
zase troll?
@stelly652 tak chod k vestici a nech ti povie. Fakt ak nieco nie je schvalene, tak ti aj tak nic nepovie..
a teda ja som ziadne clanky o zvysovani invalidneho dochodku necitala, tak ked tak sem daj link a pozrieme sa ako to vyzera 🙂 starobny som videla zvysenia o valorizaciu asi len, ale to Mihal uz daval nejaku tabulku na FB
A pokial viem posudzovanie IDciek sa sprisnilo ale to asi aj tento rok...ale v tomto fakt nemam taky prehlad.
@simca06022011 Novy rytmus už dnes v časopise
zase troll?
@76california nie, nie je to trol. On je obmedzeny od prirody.
Jasne, zvysit dochodky, zapchat dochodcom usta a potichu zvysit dane a vsetky poplatky 😖
Novy rytmus života stále dávajú upútavky o tomto
Taký, že moja generácia ani nebude mať dôchodok :D
@anonym_f03610 ale na socialne dávky pre tých,ktorí nikdy nepracovali bude vždy...
@anonym_320bb1 budem citovat z Vesnicko ma strediskova "on je momentalne zaostaly"
Novy rytmus života stále dávajú upútavky o tomto
@stelly652 novy rytmus zivota?? :DDD no tak v prvom rade pisla si ze vsade pisu: postoj,pravda... tak by som cakala nejaky link.
@stelly652 novy rytmus zivota?? :DDD no tak v prvom rade pisla si ze vsade pisu: postoj,pravda... tak by som cakala nejaky link.
@simca06022011 neviem ako vám poslať tu stránku aby ste si prečítali
To, čo sa píše v časopise Rytmus života je o predčasných dôchodkoch, nie bežných starobných a invalidných.
Čo idú voľby keď si potrebuje vláda kúpiť voličov?
Veď od januára bude ďalší konsolidačný balíček. DPH 25% a iné smakocinky. Tešme sa.
Veď od januára bude ďalší konsolidačný balíček. DPH 25% a iné smakocinky. Tešme sa.
@anonym_f0b32f Nieee, oni nikdy nepôjdu cez navysovanie DPH, Fiko s Kamienkom povedali.

Taký, že moja generácia ani nebude mať dôchodok :D