Čakanie na výsledky z výzvy č. 6 - Obnov dom
Ahojte, požiadali sme o dotáciu k obnove domu vo výzve č. 6 už v decembri, ale zatiaľ nám nič neprišlo, ani nie sme v zoznamoch žiadateľov, ktorý splnili/nesplnili podmienky. Nájde sa tu niekto, komu už prišiel nejaký papier? Našiel sa najprv na zozname alebo najprv sa mu ozvali?
Chceme vedieť, či ešte máme nejake šance, kedže predpokladáme, že poradovník už je vytvorený, len nikde nie je vyvesený.
@skatloka máš nejaké novšie informácie? Pozerala som, že na stránke je už nejaký priebežný zoznam. Ale je tam malo priezvisk.
@lenkakravcova nam sa zatial neozvali, ale na FB pisu uz schvalenia aj pri celkovej uspore 314, takze verim, ze sa coskoro ozvu… my mame 287… ale ma to rozdelenych vraj viac kancelarii po rozne hodnoty, takze minimalne nad tych 314 urcite schvalia a ozvu sa 🙂 najprv vraj pride mail, potom posta a az neskor sa zapisu do zoznamu na stranke
@lenkakravcova nam sa zatial neozvali, ale na FB pisu uz schvalenia aj pri celkovej uspore 314, takze verim, ze sa coskoro ozvu… my mame 287… ale ma to rozdelenych vraj viac kancelarii po rozne hodnoty, takze minimalne nad tych 314 urcite schvalia a ozvu sa 🙂 najprv vraj pride mail, potom posta a az neskor sa zapisu do zoznamu na stranke
@skatloka to číslo myslíš ktoré to 314?
(Nejaký riadok z certifikátu ? Neradia to podľa percent úspory?)
Idem pozrieť tiež tu FB skupinu 🙂
@skatloka aha už pozerám, že je tým myslená celková spotreba energie. Tak tu máme vyššiu 😃 tak snáď nám to tiež prejde. Uvidíme.

Na FB je skupina Obnov dom, tam som o Tom niečo čítala, skús tam