Cestovné poistenie pre dieťa na Slovensku
Oplatí sa cestovné poistenie pre dieťa do 1 roka ak bude dovolenky tráviť iba na Slovensku?
Iba ak nemas zivotne poistky. Vsetky urazy na Slovensku ti riesi zivotne poistenie, osetrenie u lekara zdravotne poistenie
Vždy dávam cestovné poistenie. Každému.Aj keď máme živ.poistky.
ak by si chcela porovnat cestovne tak ti poslem
Baby ja nerozumiem prečo riešite cestovné poistenie v rámci Slovenska pokiaľ ste občan SR a máte tu platné zdravotné poistenie..... Veď okrem zásahu na horách snáď všetko spadá pod zdravotné poistenie či nie ? Komerčné životné poistenie pokryje nejaké náhrady za úraz, prípadne pobyt v nemocnici podľa zmluvy....ale.preco to cestovné ? Ja som doteraz žila v tom že cestovné poistenie sa používa iba z zahraničí 🤷🤷🤷
@avanka
Poistenie do hôr
Na rozdiel od dospelých deti nepotrebujú ani poistenie do hôr. Keďže pre deti sú zásahy horskej služby od poplatkov oslobodené, na Slovensku nie je potrebné pre deti uzatvárať poistenie na hory.
https://www.superpoistenie.sk/aktuality/cestovn...
Poistenie na hory sa deťom nerobí, všetko majú hradené z verejného poistenia. Mňa pustilo až od 18 rokov.
Baby.je rozdiel cestovné poistenie na rodinu a iné je poistenie na hory, tam sa dieťa poistiť nedá. Nahodíš dátum narodenia a ďalej ťa nepustí.
@avanka zásah horskej služby sa v allianzi pripoisťuje zvlášť. Myslím že to majú uvedené ako záchrana a pátranie.

samozrejme.. oplati sa pre celu rodinu .. to mas vacsiu zlavu