icon

Cestovné poistenie pre dieťa na Slovensku

11. júl 2023

Oplatí sa cestovné poistenie pre dieťa do 1 roka ak bude dovolenky tráviť iba na Slovensku?

sweet20
11. júl 2023

samozrejme.. oplati sa pre celu rodinu .. to mas vacsiu zlavu

viestta
11. júl 2023

Iba ak nemas zivotne poistky. Vsetky urazy na Slovensku ti riesi zivotne poistenie, osetrenie u lekara zdravotne poistenie

sweet20
11. júl 2023

@viestta 👍

sweet20
11. júl 2023

@viestta suhlasim s tebou, ale treba porovnat zivptnu poistku co tam ma lebo zivotka nezahrna vrtulnik, prevoz a podobne.. preto treba cestovne kombinovat na SK so zivotnym

viestta
11. júl 2023

@sweet20 vrtulnik zahrna zdravotne poistenie, pokial sa nejedna o uraz v horach, tam treba poistenie na hory a deti do 15 rokov nepotrebuju poistenie na hory

sweet20
11. júl 2023

@viestta no ved na hory som myslela

viestta
11. júl 2023

@sweet20 len si nenapisala, do hlavy ti nevidim 😉

viestta
11. júl 2023

@sweet20 horske poistenie je aj na zasah Horskej sluzby, nielen na vrtulnik.

sweet20
11. júl 2023

@viestta ano

doriiis
11. júl 2023

Vždy dávam cestovné poistenie. Každému.Aj keď máme živ.poistky.

sweet20
11. júl 2023

ak by si chcela porovnat cestovne tak ti poslem

avanka
11. júl 2023

@viestta naši chalani majú už roky farbičku s cestným poistením a povedali nám teraz, že do Tatier aj 12 ročnému musíme dať pripoistenie do hôr.

sweet20
11. júl 2023

@avanka ved to..

princess59
11. júl 2023

Baby ja nerozumiem prečo riešite cestovné poistenie v rámci Slovenska pokiaľ ste občan SR a máte tu platné zdravotné poistenie..... Veď okrem zásahu na horách snáď všetko spadá pod zdravotné poistenie či nie ? Komerčné životné poistenie pokryje nejaké náhrady za úraz, prípadne pobyt v nemocnici podľa zmluvy....ale.preco to cestovné ? Ja som doteraz žila v tom že cestovné poistenie sa používa iba z zahraničí 🤷🤷🤷

viestta
11. júl 2023

@avanka
Poistenie do hôr
Na rozdiel od dospelých deti nepotrebujú ani poistenie do hôr. Keďže pre deti sú zásahy horskej služby od poplatkov oslobodené, na Slovensku nie je potrebné pre deti uzatvárať poistenie na hory.
https://www.superpoistenie.sk/aktuality/cestovn...

avanka
11. júl 2023

@viestta aha..zaujímavé. sama som sa na to v allianz pýtala, šli sme s manželom na cyklodovolenku a ferratu, dávali sme si úrazovku na ten týždeň. a chalani majú úrazové poistenie. povedala nám pracovníčka, že zásah horskej služby musíme poistiť zvlášť.
zajtra tam idem, opýtam sa

viestta
11. júl 2023

@avanka j som vlani chcela kupit horsku poistku pre syna, upozornili ma, ze pre deti do 15 rokov netreba

doriiis
11. júl 2023

@viestta ....na toto by som sa veľmi nespoliehala.Radsej oželieť tých pár € a a pokojom ísť ako sa spoliehať na štát.

ibrunova
11. júl 2023

Poistenie na hory sa deťom nerobí, všetko majú hradené z verejného poistenia. Mňa pustilo až od 18 rokov.

viestta
11. júl 2023

@doriiis ako sa poistis, ked to poistovne nepoistuju? Akurat som skusila vyklikat na Unione, so synovym datumom narodenia ma nepustilo dalej

sweet20
11. júl 2023

@viestta ked poistis rodinu tak to ide

viestta
11. júl 2023

@sweet20 na co budem poistovat rodinu, ked ma ist do Tatier s babkou?

sweet20
11. júl 2023

@viestta no poistuju sa vsetci ucasnici..

doriiis
11. júl 2023

@viestta ....ja poistujem cez Kooperativu a tam to ide

doriiis
11. júl 2023

@viestta ...vždy poistujem všetkých účastníkov zájazdu.Ked ide s babkou,dedkom,tak aj babku,dedka

sweet20
11. júl 2023

@doriiis presne

ibrunova
11. júl 2023

Baby.je rozdiel cestovné poistenie na rodinu a iné je poistenie na hory, tam sa dieťa poistiť nedá. Nahodíš dátum narodenia a ďalej ťa nepustí.

ibrunova
11. júl 2023
martinp288
11. júl 2023

@avanka zásah horskej služby sa v allianzi pripoisťuje zvlášť. Myslím že to majú uvedené ako záchrana a pátranie.