Chodia už preplatky z daňového priznania za rok 2025?
Ahojte viem ,že majú čas do 11.5 ,ale prišli už niekomu na účet preplatky za daňové za rok 2025 ?
Keby si ty nezaplatila včas tak ťa budú naháňať. Ale keď je to opačne, majú čas.
Mne uz prislo
@crazy_cat_lady mozem sa spytat ako ste podavala danove,sama priamo na danovom?A na ucet vam prislo?
@crazy_cat_lady mozem sa spytat ako ste podavala danove,sama priamo na danovom?A na ucet vam prislo?
@branik71 nema to na to vplyv. Pozri si staršie diskusie. Je to o nahode. Neraz písali aj zeny co s tym pracujú.
@anonym_autor zatiaľ nie, ale keď som bola na daňovom, tak mi teta hovorila ze po 16.uz bude posielať. BA
Mne uz prislo
@crazy_cat_lady odkiaľ ste môžem sa opýtať ,že už máte preplatok ,okres LC ešte nič
Ak aj niekomu náhodou prišli €, ako to tebe pomôže? Šak vydržte kks
Veru nie...pred dvomi rokmi mi prišli 10.5 a minulý rok okolo 20.4. ...je to ako ruleta 🤣...nikdy nevieš
@anonym_autor a kde sa ponahlas?
Stale máš čas, manželovi prišlo
@anonym_autor áno, už prišlo.
Keby si ty nezaplatila včas tak ťa budú naháňať. Ale keď je to opačne, majú čas.
@sisamisaaa nech sa paci vyskusaj si tu pracu a potom mozes hodnotit.
Preplatky maju prist tento rok do 8.5 nakolko 40.den vychadza na nedelu.
Mne uz prislo
@crazy_cat_lady z daňového priznania alebo ročného zúčtovania vo výplate
Muz mal minuly tyzden vo vyplate,ja som mala 3centy,muz 570eur doplatenie bonusu na deti.
Muz mal minuly tyzden vo vyplate,ja som mala 3centy,muz 570eur doplatenie bonusu na deti.
@anonym_18edf6 ale to nie je z daňového, toto ti poslal zamestnávateľ, on si to následne vypýta z daňového
@anonym_18edf6 ale to nie je z daňového, toto ti poslal zamestnávateľ, on si to následne vypýta z daňového
@martul ano z rocneho zuctovania u zamestnavatela
@branik71 nema to na to vplyv. Pozri si staršie diskusie. Je to o nahode. Neraz písali aj zeny co s tym pracujú.
@anonym_9da5df ako nema vplyv?Mne ide o to ci uz posielaju danove preplatky tym co si sami podavali danove priznania,to ze ludom do vyplaty uz prisli danove preplatky je nieco ine ale na to som sa nepytal.
Myslela som z daňového úradu ( finančná správa ) nie zamestnávateľ
MK zmenil názov diskusie
Myslela som z daňového úradu ( finančná správa ) nie zamestnávateľ
@anonym_autor mne ešte neprišlo okres LC

@anonym_autor ešte nie. Ani nikomu koho poznám ešte neprišli.