icon

Chyba v odoslaní odvodov - Ako postupovať?

Dnes o 07:16

Ahojte, neviete ako postupovať a kam nahlásiť chybu, keď som omylom ako SZČO zaplatila dvakrát za ten istý mesiac? Teraz som odoslala za máj zasa, zabudla som prepísať mesiac. Budú to vedieť priradiť, či to musím dakde nahlásiť?? Ďakujem ❤️

autor
Dnes o 07:18

Za máj som totižto platila hneď na začiatku mesiaca, no zajtra ideme na dovolenku a reku si to rýchlo poplatim, nech mám pokoj a odoslala.som zasa 052026 😡🤭🥺

anonym_d218e7
Dnes o 07:19

Tak dalsi mesiac nic neposli ...

siska53
Dnes o 07:20
@anonym_autor

Za máj som totižto platila hneď na začiatku mesiaca, no zajtra ideme na dovolenku a reku si to rýchlo poplatim, nech mám pokoj a odoslala.som zasa 052026 😡🤭🥺

@anonym_autor sak im napis, nech ti to preuctuju alebo zavolaj.

katarinaba
Dnes o 07:20
@anonym_autor

@anonym_autor oni si to naparuju, nic sa nedeje. Preplatok nie je problem, nedoplatok ano. Ja platim odvody vzdy mesiac vopred. Aj ked mam OCR, PN - nekratim. Raz rocne potom napisem ziadost o vratenie preplatku. Ale tie odvody na mesiac vopred mi tam nechavaju.

autor
Dnes o 07:22
@anonym_d218e7

Tak dalsi mesiac nic neposli ...

@anonym_d218e7 musím poslať, posiela sa spätne....mam zaplatené január feb,marece apríl a dva krát máj 🤔...jún bude chýbať

moonlight1210

Tak im zavolaj, aby si to preuctovali. REsp. sa asi dohodnete, ze im posles pisomnu ziadost.

katarinaba
@anonym_autor

@anonym_d218e7 musím poslať, posiela sa spätne....mam zaplatené január feb,marece apríl a dva krát máj 🤔...jún bude chýbať

@anonym_autor ak jeden mesiac zaplatis dva krat, tak kludne uhradu dalsi mesiac vynechas. Teraz mas preplatok, ktory zapocitaju s nasledujucim predpisom. Pokracovat budes potom uz normalne.

anonym_d218e7
Dnes o 07:23

No maju hot line, zavolaj, co s tym a budes to mat z prvej ruky.

autor
Dnes o 07:24
@katarinaba

@anonym_autor oni si to naparuju, nic sa nedeje. Preplatok nie je problem, nedoplatok ano. Ja platim odvody vzdy mesiac vopred. Aj ked mam OCR, PN - nekratim. Raz rocne potom napisem ziadost o vratenie preplatku. Ale tie odvody na mesiac vopred mi tam nechavaju.

@katarinaba vážne? Tak to som rada, ja len aby sa tá platba dáko nestratila, ale tak snáď im to vygeneruje že som platila dva krát 🤗🥺, takže budem potom platiť az v auguste za júl a toto teda riešiť nemusím? Ja platím vždy za ten predchádzajúci. Ďakujem ❤️

katarinaba
Dnes o 07:25
@anonym_autor

@katarinaba vážne? Tak to som rada, ja len aby sa tá platba dáko nestratila, ale tak snáď im to vygeneruje že som platila dva krát 🤗🥺, takže budem potom platiť az v auguste za júl a toto teda riešiť nemusím? Ja platím vždy za ten predchádzajúci. Ďakujem ❤️

@anonym_autor pokial si uviedla spravny variabilny symbol, tak tu platbu priradia iba tebe. Chybu v specifickom symbole uvidia, ale normalne si to zapocitaju. Tisice ludi SS ani neuvadza. Platia hala bala, toto je najmensi problem.

anonym_45ecb6
Dnes o 07:29

Prečo si pre svoj pokoj nenastavíš trvalý príkaz?
Platba odíde automaticky aj keď ležíš na pláži, alebo chorá v nemocnici a nestane sa že zabudneš.

autor
Dnes o 07:30
@katarinaba

@anonym_autor pokial si uviedla spravny variabilny symbol, tak tu platbu priradia iba tebe. Chybu v specifickom symbole uvidia, ale normalne si to zapocitaju. Tisice ludi SS ani neuvadza. Platia hala bala, toto je najmensi problem.

@katarinaba super, ďakujem, ja som na tieto veci strašne precízna, za 10 rokov som nespravila chybu a vždy všetko načas 🙏🙃, ďakujem... áno, variabilný symbol a aj všetky ostatné údaje tam mám správne. Ešte raz vďaka

autor
Dnes o 07:31
@anonym_45ecb6

Prečo si pre svoj pokoj nenastavíš trvalý príkaz?
Platba odíde automaticky aj keď ležíš na pláži, alebo chorá v nemocnici a nestane sa že zabudneš.

@anonym_45ecb6 ano, veď aj tak by sa dalo, no ja vždy prvého všetko odosielam, plus aj iné platby, ktoré nie vždy sú rovnaké...mám to tak zaužívané už roky. 😊

katarinaba
Dnes o 07:36
@anonym_autor

@anonym_45ecb6 ano, veď aj tak by sa dalo, no ja vždy prvého všetko odosielam, plus aj iné platby, ktoré nie vždy sú rovnaké...mám to tak zaužívané už roky. 😊

@anonym_autor ja neznasam trvale prikazy, tiez si na zaciatku mesiaca porobim vsetky pravidelne platby a potom sa mi lepsie kalkuluje s tym, co ostane. Nemam rada, ked este musim cakat, kym TP zrealizuju. A to mam samostatny podnikatelsky ucet 😀 Proste som tak naucena.

autor
Dnes o 07:38
@katarinaba

@anonym_autor ja neznasam trvale prikazy, tiez si na zaciatku mesiaca porobim vsetky pravidelne platby a potom sa mi lepsie kalkuluje s tym, co ostane. Nemam rada, ked este musim cakat, kym TP zrealizuju. A to mam samostatny podnikatelsky ucet 😀 Proste som tak naucena.

@katarinaba presne tak, tiež to takto isto vnímam, 👍

anonym_45ecb6
Dnes o 07:41
@katarinaba

@katarinaba veď si ich nastavíš na 1. v mesiaci, odídu hneď ráno a potom môžeš kalkulovať
každá normálna banka zobrazuje aj plánované platby, kedy koľko odíde, vieš kalkulovať
máš istotu že to odíde aj keby si vtedy nemohla ísť do IB

katarinaba
Dnes o 07:53
@anonym_45ecb6

@katarinaba veď si ich nastavíš na 1. v mesiaci, odídu hneď ráno a potom môžeš kalkulovať
každá normálna banka zobrazuje aj plánované platby, kedy koľko odíde, vieš kalkulovať
máš istotu že to odíde aj keby si vtedy nemohla ísť do IB

@anonym_45ecb6 ja mam peniaze mimo bezneho alebo podnikatelskeho uctu, cize najskor ich musim previest tam a az potom mozem realizovat uhrady. A ked robim jedno, urobim druhe a uz sa nemusim starat o TP. Proste mne to vyhovuje takto. Da sa robit na desiatky sposobov, mne sa paci tento. Hotovo. Ty kludne TP pouzivaj, na to tam su, no mne to nevyhovuje.