icon

Čo robiť, ak Gopay platba nedorazila?

vikinaa01
19. aug 2024

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ci mi náhodou neviete poradiť platila som objednávku cez Gopay,z účtu mi peniaze stiahlo a už je to tretí deň čo mi v emaily od nich ukazuje že platba stále nedorazila...nemáte s tým skúsenosti?Dá sa to poprípade nejak stornovať a vrátia peniaze alebo?

bonboniera
19. aug 2024

@vikinaa01 veď a platila si to v piatok?

vanilkovazmrzka
19. aug 2024

Chapem to spravne ze v nejakom eshope si si zvolila sposob platby kartou cez gopay a v ucte v eshope vidis neuhradenu platbu?

vikinaa01
autor
19. aug 2024
vanilkovazmrzka
19. aug 2024

@vikinaa01 a prislo ti na mail potvrdenie z gopay o uspesnej platbe?

vikinaa01
autor
19. aug 2024

@vanilkovazmrzka stále ukazuje že platba nedorazila...ja som v týchto veciach opatrná tak sa radšej opýtam aj keď to možno niektorým môže pripadať ako sprostosť 😅

vanilkovazmrzka
19. aug 2024

@vikinaa01 ale to ti ukazuje v eshope. Po platbe cez gopay pride vzdy do mailu potvrdenie o uspesnej platbe…

vikinaa01
autor
19. aug 2024

@vanilkovazmrzka to mi ukazuje aj v eshope aj v maily od GoPay

vanilkovazmrzka
19. aug 2024

@vikinaa01 pozri sa do bankingu ci sa ti ta platba nevratila nazad. Este sa mi take nestalo, vzdy do par sekund transakcia zrealizovana a nakup uhradeny 🤷‍♀️ ak ti peniaze odisli potom kontaktovat priamo gopay alebo eshop, tu nic nevyriesis

ljzozv
19. aug 2024

Platba mi odišla z gopay a potom mi automaticky bola vrátená naspäť na účet, keďže transakcia sa z nejakého dôvodu neporadila. Dôvod neviem.