icon

Čo robiť, ak nestihnete lekársku kontrolu?

27. mar 2024

Ahojte prosim Vas dostala som papier na kontrolnu lekarsku prehliadku je rám pisqne ze do konca Marca mam odovzdat vysledky ale termin na vysetrenie som dostala len na április!prosim Vas co dalej ?ked neodovzdam lek.vysledky zoberu mi invalid?dakujrm

Strana
z2
4sendy4
11. apr 2025

Asi áno z
Potom zrušiť mne tiez mešká Lebo som sa dala op

4sendy4
11. apr 2025

@4sendy4 zlé op

rozculena
Autor odpoveď zmazal
luckamiskoadamko
2. máj 2025
@lakebabe

Mne vždy pýtajú za posledny rok ak nemáš chod ma sociálnu a vysvetli im kedy máš vysetrenie nemajú s tým problém tiež mi raz tak čakali skoro dva mesiace na papier zo špecializovaného ústavu len treba ísť a vysvetliť aká je situacia
Popredu sa to riešiť nedá lebo niekedy príde kontrola po 2 niekedy po piatich rokoch

@lakebabe mozem sa spytat, co nasleduje po odovzdani papierov? Predvolavaju aj osobne, fyzicky? Aj ziadaju papiere od vysetrujuceho lekara, ci im na opatovne posudenie stavu stacia papiere, ktore poslem ja ako osoba s ID? Vdaka

lakebabe
2. máj 2025
@luckamiskoadamko

@lakebabe mozem sa spytat, co nasleduje po odovzdani papierov? Predvolavaju aj osobne, fyzicky? Aj ziadaju papiere od vysetrujuceho lekara, ci im na opatovne posudenie stavu stacia papiere, ktore poslem ja ako osoba s ID? Vdaka

@luckamiskoadamko je to individuálne od dg a posudkového, kedysi ma volali, potom už nie, iba som zaniesla aktuálne správy referentke. Teraz mi prišlo prehodnotenie asi po troch rokoch vo februári som tam odovzdala papiere a čakám na vyjadrenie, keďže sa mi nič nemenilo volat ma nejdu. Niekoho volajú niekoho nie. Papiere ja nosím osobne radšej vždy si ich skontrolujú.

Strana
z2