icon

Čo robiť, keď mi končí platnosť bankomatovej karty?

bielasovicka
30. okt 2025

Ahoj, vie niekto, ako je to, keď mi konci platnosť karty 11/25,cize o pár dní, ale nová mi ešte neprišla.? Doteraz mi vždy poslali v predstihu novú kartu. Mam ísť do banky? Je to SLSP.

ibrunova
30. okt 2025

Končí ti až o mesiac.

bielasovicka
autor
30. okt 2025
@ibrunova

Končí ti až o mesiac.

@ibrunova áno viem, zle som to napísala

ibrunova
30. okt 2025
@bielasovicka

@ibrunova áno viem, zle som to napísala

@bielasovicka neviem, možno blbosť, ale skús pozrieť v apke alebo v IB, ť ti tam neukazuje, že nová je vydaná, tým pádom bude niekde na ceste.

bielasovicka
autor
30. okt 2025
@ibrunova

@bielasovicka neviem, možno blbosť, ale skús pozrieť v apke alebo v IB, ť ti tam neukazuje, že nová je vydaná, tým pádom bude niekde na ceste.

@ibrunova aha, máš pravdu pozriem v IB

bielasovicka
autor
30. okt 2025
@ibrunova

@ibrunova super už to mám, bolo to tam. Ďakujem 😊

aalt
30. okt 2025

SLSP automaticky vydava novu kartu. Pride tusim postou ak si nenastavis inac. V IB by si to uz mala vidiet. Plati samozrejme do konca novembra. Inac bacha, nova sa aktivuje prvym pouzitim, ale nestaci bezkontaktne prilozenim, musi sa niekam vlozit do citacky a zadat PIN. Jedno ci bankomat, alebo platobny terminal, ale musi ist do citacky. Aspon tak som to doteraz mal.

bielasovicka
autor
30. okt 2025
@aalt

SLSP automaticky vydava novu kartu. Pride tusim postou ak si nenastavis inac. V IB by si to uz mala vidiet. Plati samozrejme do konca novembra. Inac bacha, nova sa aktivuje prvym pouzitim, ale nestaci bezkontaktne prilozenim, musi sa niekam vlozit do citacky a zadat PIN. Jedno ci bankomat, alebo platobny terminal, ale musi ist do citacky. Aspon tak som to doteraz mal.

@aalt áno, aj to tak mávam, len vždy mi prišla už oveľa skôr, preto som sa čudovala ze ci to není nejak zmenené už.