Čo robiť, keď zdedíte majetok z Ameriky?
anonym nebol moc kreativny pri zakladani konta :
Košice - Luník IXNa Koníku od 3/2026
@martinkrok prenechat americkej vlade. Teraz potrebuju kazdy cent.
@moonlight1210 😆😁😆👍👍👍👍
@martinkrok prenechat americkej vlade. Teraz potrebuju kazdy cent.
@moonlight1210 veď mi káva cez nos vyletela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mne pisal princ z Nigerie, buduci mesiac sa stahujem. Treba iba zaplatit nejake dedicske poplatky ...
Mne pisal princ z Nigerie, buduci mesiac sa stahujem. Treba iba zaplatit nejake dedicske poplatky ...
@anonym_52ba53 joooj,to nejaký zaspatý princ bol......šak toto letelo pred 20 rokmi😂
Ak mne chce jeden ťažko chorý, zomierajúci američan darovať 5 miliónov dolárov.
Už nikoho nemá a preto si ma vybral.
Stačí, keď sa skontaktujem s jeho právnikom.
Ak mne chce jeden ťažko chorý, zomierajúci američan darovať 5 miliónov dolárov.
Už nikoho nemá a preto si ma vybral.
Stačí, keď sa skontaktujem s jeho právnikom.
@anonym_c0b7dd fakt? Asi sme sestry aj mne písal 😂
@anonym_c0b7dd fakt? Asi sme sestry aj mne písal 😂
@ria_sprout Snáď mi tie milióny nevyfúkneš.
No keby ich aj daroval tebe, tak mám v zálohe ešte jednu americkú nadáciu, ktorá mi chce venovať 2,5 milióna dolárov. 🤣
@ria_sprout Snáď mi tie milióny nevyfúkneš.
No keby ich aj daroval tebe, tak mám v zálohe ešte jednu americkú nadáciu, ktorá mi chce venovať 2,5 milióna dolárov. 🤣
@anonym_c0b7dd sa máš 😂😂😂 toľko moznosti
Ja som asi sirota bez príbuzných, nikde vo svete nič nededím 😔 ani ten astronaut, čo mu dochádza kyslík na vesmírnej lodi, mi nepíše, aby som mu poslala peniaze na kúpu kyslíka 🥺
anonym nebol moc kreativny pri zakladani konta :
Košice - Luník IXNa Koníku od 3/2026
@anonym_40f10a a ešte i čiarky vo vete správne 🙄 žiadna námaha..
moja stará mama tak zdedila peniaze po nejakej vzdialenej rodine z ameriky, o ktorej nikdy predtym nepočula. jedneho dna sa o tom docitali v nejakych novinach, ze nejaka rodina zdedila majetok, netusili ze to pisu o nich :D

Ti písal Zahraničný právnik, že si zdedil peniaze po svojej praprapra tete v USA, ktorá nemala žiadnych rodinných príbuzných?