icon

Čo robiť po zamietnutí žiadosti v Quatro?

kikadzi
3. dec 2024

Ahojte chceli sme si v Nay zibrat Tv za cca 390€ splatena do 6m ale manzelovi zamietli ziadost. Asi kvoli vysokej hypo? Mozme to ist este raz vyskusat napr do ineho obchodu kde mozno povieme ze mame 1 dieta namiesto 2 a trosku prijem navysili. Nechceme klamat ale ta splatka je pre nas ok a bez akontacie.

frflos_nespokojny
3. dec 2024

neviem ci ti klamstvo pomoze. oni to maju poprepajane. skuste pockat a po sviatkoch ist. to chcete telku do spalne?

hellwant
4. dec 2024

@kikadzi inak môže to byt hocico( aj podavanie zapasov, či Loto= hazard), ja som raz cca (14 rokov myslim?)tak chcel zobrat notebook a tiez mi zamietli.Všetko ok, 2 platy s manzelkou, hypo nebola ku platu vysoka. Neviem preco. Mal som este OTP banku. Daval som aj vysoku akontaciu. Ani predavac nevedel prečo. System to neschvalil.
Teraz mi prechadza vsetko bez problemov, davno sme presli do VUB ky, kedze VUB je spojena s Quatrom a tam splname podmienky na osobnu bankarku tak ani moje podavanie Lota im nevadi. 😅

andaluzia12
4. dec 2024

My sme chceli tiež nejakú elektroniku (len z rozmaru), pretože bola na splátky bez navýšenia. Neschválili mužovi, neschválili mne, hypotéka nízka, žiadny zadrhel sme nevideli.. išli sme do predajne s kúpili sme si ju za hotové, nech ide cele Quatro do ….

gab1sol
4. dec 2024

@kikadzi “Úverový podvod je špecifickým druhom podvodu. Podľa § 222 Trestného zákona, kto vyláka od iného úver alebo zabezpečenie úveru tým, že ho uvedie do omylu v otázke splnenia podmienok na poskytnutie úveru alebo na splácanie úveru, a tak mu spôsobí malú škodu, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.”

veselo_neveselo
4. dec 2024

@kikadzi A to je taky problem pockat 6 mesiacov, a potom si kupit tu telku za hotove?

kikadzi
autor
4. dec 2024

@veselo_neveselo dph zvysenie cien?

luccija
4. dec 2024

@kikadzi to môže byť aj účet v debete neskoro zaplatené nieco a neoklames to počet detí atď...
Zvýšenie cien, DPH v januári budú výpredaje neprehanaj

gab1sol
4. dec 2024

@kikadzi o koľko sa pri tejto sume zvýši cena? O 10 eur? To stojí za klamanie a možné problémy?

zic
4. dec 2024

Inac tiez mi nie je jasne, ako by ste si "navysili prijem"... lebo sice si nepamatam, ale je mozne, ze to budu chciet vydokladovat (respektive si to pozru cez socialnu poistovnu)... a co potom?

davidko5262
Odpoveď bola odstránená
katka2602
4. dec 2024

Si myslíš, že sú blbý? Že raz im pod r.c. nadiktujete 2 deti a na druhy deň 1? Si myslíš, že im to nevyskoči, že pod týmto r.c. už bola jedna žiadosť zamietnutá? A klamať o výške platu? Veď si to jednoducho overia cez SP, preto ak je človek dlhšie na PN tiež to neprejde. Manžel bol 3 mesiace PN jemu splátky neprešli kvôli tomu, tak som to dala na seba a mne to v pohode prešlo.

mojemenonikto
4. dec 2024

@kikadzi Počkajte chvíľu, našetrite si, nemusíš sa ponáhľať kvôli DPH. Ak by cena vyletela na elektronike aj o 5 percent, tak ti to na tom televízore urobí necelých 20EUR. Tak kam sa ponáhľať? Určite neklamte pri žiadosti o úver, to sa nevypláca.

frflos_nespokojny
10. dec 2024

@kikadzi inak ak je to teka do obyvacky, tak nedoporucujem ani zadarmo. ak tvrdis , ze vam to staci tak radsej drot do oka. pokial je to do druhej ibzby, kuchyne, tak je to ok a po sviatkoch budu vypredaje a kupite isto lepsiu talku za par drobnych.