icon

Čo robiť pri neprevzatí investičného zlata?

jafko22
28. feb 2025

Dobrý deň objednal som pred týždňom investičnú zlatú tehličku ale došla zlá finančná situácia čo nastane keď ju neprídem na pobočku prevziať a zaplatiť?v op majú písané že je to závesná objednávka a musím ju zaplatiť..čo teraz ? V objednávke majú v podstate moje meno priezvisko telefóne číslo a adresu..mozu má nejako napadnút?čo ak poviem že ja som si nič neobjednal ?.

matusformanek
28. feb 2025

@jafko22 určite im napíšte že ste si to rozmysleli. Je to fér. Oni mali náklady min s dopravou a poistením. Toto im preplaťte

cafelatte
28. feb 2025

Poctivou cestou ďalej zájdeš.. dufaj ze budu mat pre teba pochopenie.

alickapusinka
28. feb 2025

Ako sa chováš TY vôči cudzim to iste čakaj od ľudi.Objednáš a potom že si si nič neobjednal.Oni sú padnutý na hlavu take spoločnosti su kryte.Aby si na to tvrdo nedoplatil.Nie každý človek vezem srandu niekoho za srandu.Jasne najprv na to máš potom nie odrazu.

iva120793
28. feb 2025

@jafko22 pokiaľ ste objednávali cez internet, je možné odstúpiť od zmluvy do 14 dni

julia_romeo
1. mar 2025

@iva120793 neprevzatie zasielky nie je odstupenie od zmluvy. Odstupit mozes az vtedy, ked splnis to, k comu si sa zaviazal (v tomto pripade prevzatie objednavky)