Čo sa stane pri prevode na neplatný účet?
Ahojte, nemáte náhodou niekto znalosť o tom, čo by sa stalo, keby bola zrealizovaná platba na zrušený účet?
Bolo by možné danú platbu zrealizovať? Čo by sa následne stalo s prostreidkami? Ďakujem.
ale o akú platbu išlo? a o aký účet? lebo možností je viac ...
@biba_18 Ide o to, žwe potrebujem niekomu zaslať peniaze, ale následne po tom zruším daný účet, tak aby už neexistoval a aby daný človek nemohol už tie peniaze zaslať naspäť. Ďakujem za odpoveď. Takže by sa mu vrátili späť keby sa o to pokúšal.
Treba napisat reklamaciu a banka vrati peniaze spät.Nedavno znama poslala prachy z Slsp do Csob na ucet,ktory roky nepouzivala a prisla na to po odoslani prachov.Spisali reklamaciu,stoji 10€ v Slsp a peniaze vratili...
Ak ta pozná, moze ti ich vrátiť poštou 🤷♀️
A aj vieš o tom, že účet sa nezruší hneď v ten deň? Pri niektorých účtoch to je aj 30 dní
@janai1 Viem, viem.
Mám dosť problém s tým nezrušiť daný účet, pretože je to chorý človek, ktorý sa venuje i hackerstvu a celkovo by som nechcela, aby mal môj IBAN....tak premýšľam ako to spraviť, vidíš, možno poštová poukážka nebude zlý nápad.
Bojíš sa že keď bude mať tvoj IBAN tak ti napadne účet?
Peniaze sa na druhý deň vrátia s dôvodom AC04 - zrušený účet
Ak pošleš peniaze cez Poštový poukaz na účet, príjemca bude mať okrem tvojho mena aj adresu trvalého pobytu.
Vlož mu ich rovno na účet alebo osobne.
@januska12323 vložiť rovno na účet ?na pošte?
Nájdem si, každopádne ďakujem všetkým 🙂 , to je dobrý nápad.
Choď do banky a povedz že chceš vložiť na účet sumu zaplatíš o cca 10€ viac za vklad
No zazneli tu zaujímavé informácie.
Predtým ako niečo niekam pošleš kontrolné otázky
Poznáš toho človeka?
Vyhráža sa ti ze ak mu nepošleš peniaze tak niečo?
Ak ta niekto vydiera (tvrdí že ma tvoje fotky, videa z web kamery) určite nič neposielaj. Bude pýtať ďalšie peniaze a na 99,99% nič na teba nemá.
@misanthropicdann ďalšia čo si domýšľa niečo ,čo ani nieje

ak účet neexistuje, peniaze sa vrátia S5 ... ak účet existuje, treba cez banku žiadať vrátenie mylnej platby ...