Čo vás motivuje, aby ste boli verní svojej zdravotnej poisťovni?
Co by bolo pre vás motivujuce aby ste sa rozhodli zostat vo svojej zdravotnej poisťovni? Co by bolo pre vás atraktívne keby vám ponúkli aby si vás ako poistenca udržali?
A co je to co ta motivuje tam ostat?
Mna motivuje to že nemusím byt v union ale úprimne si myslím že je to jedno ..dnes si človek všetko platí sám ..skoršie vybavenie u lekárov,rezervácia u lekára, objednanie sa ku lekárovi kam sa normálny človek do mesiaca nedostane atd a to nehovorím o zubároch,ortoped,atd takze neviem
Ja mám Dôveru (celý život), vždy som bola spokojná (komunikácia, benefity, termíny u lekárov, extrémne milá pani na pobočke).
Celý svoj dospelý život mám Dôveru, predtým VSZP. Motivuju má najmä zmluvy s lekármi, benefity.
Som prilis leniva na to, aby som chodila na pobocku a riesila zmenu.
Porovnanie s konkurenciou. Mám pocit že všetky ponúkajú to isté takže nemám dôvod meniť.
Fiiiha, a čo si tu robí niektorá z poisťovni prieskum? 🙈
Cena a čo za dane peniaze ponúka
Motivuj ma, ze od narodenia nemam ani jednu zlu skusenost. Vzdy vsetko bez problemov preplatili. Ked som tam volala stale som sa dovolala, stale mily pristup vsetko vysvetlili, pomohli, poradili.
kým je človek relatívne zdravý tak je jedno v akej je poisťovni, ale mohli by skrátiť čakačky o lekárov
Nemam na vyber. Co viem, tak policajti, vojaci a szco maju svoju (ako aj na svk) a inak, kym sa vsetky nepospajali pod jednu, tak poistovna zalezala od sidla firmy. Co viem, tak su rozdiely medzi poistovnou szco a "klasickou" v preplacani. Ale nejako som to neriesila.
Kym som bola na svk, tak sme boli vo vojenskej a ked dosiel union, tak som bola tam.
Roky mame Union a zatial ma nic u tych dalsich dvoch neoslovilo tak, aby som ZP menila
Ja som spokojná, že mi Union schválila a zaplatila veľmi drahú liečbu rakoviny, toto je pre mňa podstatné, tie benefity na rôzne tovary by mohli zrušiť, zbytočne to odčerpáva zdroje, ale zdraví a sprostí chcú benefity.
Ja som odišla z VšZP. Od kožnej mám dosť veľa predpisov na lieky a maste pripravované z lekárne. Z VšZP do lekárne vracali recepty, že mi to dali do drahého obalu a podobne. Odišla som do Dôvery a nemám problém. Rovnako mi potvrdila moja ošetrujúca lekárka, že je rada lebo jej nerobia cirkus s preplácaním výkonov.
Celkom vysoké odvody platím na to, aby pre 5 centov vracali recept na masť do lekárne, ktorá to robí jediná v meste.
Ja už som to tu párkrát písala, moja mama, onko pacientka, dôvera jej neschválila liečbu.Kym sa dalo prejsť do VšZP ktorá to ako jediná schvalovala boo neskoro
@lavendertowncards Akože s čím by som mala potrebovať poradiť??
@lavendertowncards nie

Ja som mala veľmi zle skúsenosti z union teraz mám dôveru aj manžel má dôveru a tam som veľmi spokojná