Čsob účtuje 5 centov za zistenie zostatku na učte. Viet o tom?
prisiel mi vypis a nestiham sa cudovat ... nech sa zadrhnu s nimi
Smartbanking si treba dat, ked mas internet
Niektoré banky to tak majú. Ja som mala účet v mBank a tam to bolo asi 0,79€... treba si pozorne sledovať podmienky a novinky. 🙂
ano, uctuju si, zial, davam si na to pozor
Asi mi unikla pointa - ak vyberas peniaze z bankomatu, tak zostatok predsa vypise automaticky. Ak chcem vediet kolko mam na ucte, pozrem cez internet, ani by ma nenapadlo ist si pozerat zostatok do bankomatu. A okrem toho, hadam tusis cca kolko mas na ucte, nie? Takze nevedela som, ale v podstate mi to je jedno, kedze ma to nijak neobmedzuje 🙂
ja mám kreditku, myslela som, že len pri nej sa to účtuje, lebo tam sa aj výber hotovosti spoplatňuje sumou 4,-
takže aj pri bežnej platobnej karte ? no to som fakt prekvapená ...
no ked im tych 5 centov pomoze 😀 pride mi to dost trapne, akurat naseru klienta a pre nich ziaden prinos podla mna, ale tak oni vedia... 😅
banky su co sa tyka poplatkov, zavadzania klientov, klamlivych reklam a podobne ta najvacsia pakaz co existuje, ani jedna sa nechova seriozne, nehovoriac o tom ze stale cosi menia vediac, ze nikto nema poriadne cas a chut tie ich Podmienky citat. mna uz neprekvapi ziadna banka s nicim, mam s nimi dost bohate skusenosti 😀
fuj, to su ale hovada...no ale z niecoho predsa musia chudaci akcionari zit, nie ? A najjednoduchsie je osklbat ludi na poplatkoch, o ktorych ani netusia, ze by mohli existovat...
Bohužiaľ áno,vedela som,preto ked vyberám peniaze,tak si dám vytlačiť vypis,aby som nemusela znovu pozerať na zostatok.
áno, preto to nepozerám.
ano a aj preto uz nemam pol roka u nich ucet.
áno viem, preto nepozerám cez bankomat, ale cez internertbanking. Na druhej strane mám u nich vedenie účtu grátis pri splnení určitých podmienok a keď som pred rokmi potrebovala úver, tiež mi vyšli v ústrety.

neviem o tom, davala si si ho tlacit ci len zobrazit?